tagad telefoniem skaņa regulējās, var skaļruņa režimā vālēt, var uz austiņām, bet jāpiedomā ko gvelž, jo sarunu var ierakstīt, un tad kāds grēks var gaismā nākt ātrāk pirms memuāri publicēti
bishku pa vienkāršu bfs pieiet lietai - noritsu vajag pusotru minūti, lai automātā noskenētu 36 kadrus (ar visu putekļu lasīšanu (ja krāsu negatīvs)) uz 2000x3000 punktiem
parasti šī darbība tiek pielīdzināta normai un maksā 2Ls. par filmas tīstīšanu, skenēšanu un cd matrici.
es ieposteeshu 100% kropu saliidzinaaumu - kaa skanee noritsu un kaa bfs pa daargo.... no taa ikshkjiles pasaakuma bildes taadas ieskaneeja ka bija pat kauns reportaa likt.....
Annirs:es ieposteeshu 100% kropu saliidzinaaumu - kaa skanee noritsu un kaa bfs pa daargo.... no taa ikshkjiles pasaakuma bildes taadas ieskaneeja ka bija pat kauns reportaa likt.....
laikam jau stipri jāpadomā, ko bildēt uz filmas, un kāpēc, un ko ar digitālo fotoaparātu. Tavs gadījums[ negadījums ] zināms....kā bīdās, un kādā virzienā lietas jauna aparāta iegādē?
Maris:bfs jau ar stāv noritsu - tik izskatās, ka pa lēto šie failus ārā nedod
pa daargo vinji skanee ar Nikon coolpix 9000...
negatIvs:
Annirs:es ieposteeshu 100% kropu saliidzinaaumu - kaa skanee noritsu un kaa bfs pa daargo.... no taa ikshkjiles pasaakuma bildes taadas ieskaneeja ka bija pat kauns reportaa likt.....
laikam jau stipri jāpadomā, ko bildēt uz filmas, un kāpēc, un ko ar digitālo fotoaparātu. Tavs gadījums[ negadījums ] zināms....kā bīdās, un kādā virzienā lietas jauna aparāta iegādē?
žēl, ka nebīdās. man atkal periodiski uznāk diva veida lēkmes.....pirmā - izmest fotopalielinātāju mizkastē, otrā - atrast vietu, kur uzstādīt.....vannas istaba neder, baigais monstrs........pa vidu starp lēkmēm viss mierīgi
negatIvs:žēl, ka nebīdās. man atkal periodiski uznāk diva veida lēkmes.....pirmā - izmest fotopalielinātāju mizkastē, otrā - atrast vietu, kur uzstādīt.....vannas istaba neder, baigais monstrs........pa vidu starp lēkmēm viss mierīgi
man ar pa visu viss mieriigi... bet vakar bija taads riits ka sirds gandriiz saluuza no fotoaparaata truukuma.... atradu vienu mezha celinju, taadu miglinu... tacinja, gar tacinju smilgas paari galvai ciishi ciishi abaas pusees un saule lozhnjaa pa miglapakshu.....
filmai ne aparāti ir tik svarīgi cik pierašana pie konkrētas filmiņas modeļa (jāapjēdz ko kādos apstākļos var gaidīt) - kamēr vālē krustu šķērsu ar dažādām - tikmēr auzas un loterija
nezinu, man tā bildēšana uz filmas, skenēšana +/-......., cita lieta pašam attīstīt filmu, un reizēm kaut ko nokopēt uz papīra, ko ir vērts. pavasarī, nostalģisku atmiņu gaisotnē, sastellēju < Belarus >...tā viņš fazendas bēniņos rātni dus, gaida likteni, visu izšķirs lēkme.... www.fotoblog.lv...