Annirs:es au neteicu ka jaaper, turklaat beeninjos....
bet pastāv pamatotas aizdomas, ka tas varētu notikt, jo projekts nav īstenots.....veicot tās darbības tagadējajā bēniņu bardaka stadijā, vietas trūkuma dēļ arī fotogrāfs var nejauši dabūt pa mizu....
Annirs:es au neteicu ka jaaper, turklaat beeninjos....
bet pastāv pamatotas aizdomas, ka tas varētu notikt, jo projekts nav īstenots.....veicot tās darbības tagadējajā bēniņu bardaka stadijā, vietas trūkuma dēļ arī fotogrāfs var nejauši dabūt pa mizu....
ja nu vieniigi no beeninju iipashnieka vai nepacietiigaakajiem skatiitaajiem
nē, pa mizu var dabūt, tā tika prognozēts iepriekšējā tekstā, nejauši, atvēziena laikā...........pašreiz fazendā varētu notikt <<<<< Plenērs zem bēniņiem, kuros iespējama maigās pēršanas fotosesija....>>>>>>
daiga, eekkk - kaa man patika tas fiilings turrrr;-)))) toties biju dusmiiga, kad smalkaa (!!!!) zivju restoraanaa psaniedza sliktu viinu .... bet manu neapmeirinaatiibu vinju fixi laboja gan ;-)
daiga, nu man tur nebija iespeeja est maajaas, ka p iem Londonaa vai Milaanaa .. Pariizee es biju tikai tuurists;-))) Ekk - pavilka nostaljgjija uz Londonu .... dziivolkiic 10 min gaajienaa no Tower Bridge ....
dansiga:negativs ;-((((( nu ko tu vari tik ilgi kasiities!??!?!?! es gribu peec 2.5 dienaam!!!!
kaut man vienreiz būtu brīvdienas, kad nezinātu ko darīt.............................................................................................................................