Ideja: Celjojums. Kompakts 4-6 dienu celjojums. Nav tālu, nav ekstra dārgi. Eksotika - satriecoshi dabas skati, preerija, tuksnesis, baakas, bunkuri un zaljsh uudnes. Kad - naakamaas vasaras jaanju laiks. Kaadu paariiti vareetu panjemt liidzi - lai leetaak un interesantaak. Ar auto. Teltiim vai kempingiem. Nav jaapiesakaas - visu raadiis laiks. Bildiite - aakjim - dodiet tik shurp luupas.
ai, man shogad piedaavaa braukt ar kemperi - izmest rinjkji pa eiropas vienu marshurutinju, bet es buushu kanpi no Romas un atbraukusi un akal jaakraamee soma ;-(((
kaa man tas izdodas.... eh juus, sausinji vajadziigas dzirksteles un veelmes peec patiesaam un dziivaam attieciibaam man taa ir maaras kjimeles skola... aktieris tak
naa... tas nav teaatris tas bija nopietns priekshaa likums (taa bildiite - celjojums) erotiskais un romantiskais jau var buut ne tikai sirdii, bet arii praataa... nu tipa - pavest praatu... ja kaads redzeejis taadas filmas kaa "skaistuma nolaupiishana", "sapnjotaaji" buutu jaasaprot
ja par teātri, tad nauda nav jāizdod, apmeklējot teātra ēku, teātris ir visapkārt, jāmāk saskatīt, ir gan sižeti, gan aktieri, gan imitatori.............
shodien iedomaaju par blogeru saukaashanu nikos aarpusbloga reaalijaas. taa so, so, so... kaut kaa liekas, ka katram tak ir arii iista seja un vaards un miesa un dveesele... un tad palasiiju sadaljaa autori nikus - shtrunts, ka dazhi nav izlasaami, bet dazhi ir jauki - un riktiigi peimeeroti komunikaacijas uztureeshanai: maita... velns, mongolis, beerninsh... un nupat pieregjistreejusies DANRIGA!!!!!
Annir, līdz kādam savas dzīves posmam arī biju šī antagonisma pretiniece, bet .. kad sapratu, ka tas nav pareizi, kļuva vieglāk un vienkāršāk dzīvot... vismaz kā sievietei..