stings:Annir, u Tavs niks? kāpēc tāds? Šovasar reālajā pasaulē redzēju Tevi, pilnīgi atbildi tēlam,ko esi radījis šeit..
hm... nu daudziem, domaajams, tas teels ir atshkjiriigs - no miilestiibas liidz naidam... un kur tad mani taa redzeeji? ps. mans niks ir sena nejaushiiba (uzvaards bija jau aiznjemts) pps. es nomirshu kaa antagonisma pretinieks. i know it ppps. ir viegli runaat sleepjoties aiz avatara
Annir, es nezinu, ar kādām domām un principiem nomiršu... ceru, ka nestāvēšu uz vietas un iešu uz priekšu... pieļauju, ka ir cilvēki, kas jaunāki nonāk kontrolpunktā, kur atrodos es
Anniru pirms pārs gadiem redzēju kāda lielveikala foto nodaļā, pazīt varēja, secinājumus nemēģināju izdarīt.... vēl dažus no bloga esmu šur, tur atpazinis, ar atpazīšanu pēc profilbildes ir pamaz, lai secinātu, secinājumiem vajag attiecīgu gaisotni radīt, vai nu kādu krutku kopā izdzert, vai tepat blogā radīt situāciju, veiksmigai secinājumu veikšanai.....
tak manā leksikā tagad visi dzērieni krutkas, patīk tas vārds....iedomājies stāsts par kādu zolīdu banketu, ko ēda, ko dzēra.......da krutku kaut kādu.............
tā smuki, bieži vien daudz kur, ir pašapmāns, smalki iesaiņots sūds nemaina savu statusu, smalka izturēšanās maskē kretīnus utt, ne vienmēr bet bieži.... pārāk smalki nevajag, pietiek ar normāli, smalki lai paliek tiem, kam tas liekās smalki