negativs galigi izlaidies - pleneerii nebrauks, bet beibes drikst piebraukt uz Olaini aizvietot nokliidusho apkopeju sagaidot noteikti ka slinkais Varis gules uz krasns un ar kaaju celju uz bodi raadiis
Maris:negativs galigi izlaidies - pleneerii nebrauks, bet beibes drikst piebraukt uz Olaini aizvietot nokliidusho apkopeju sagaidot noteikti ka slinkais Varis gules uz krasns un ar kaaju celju uz bodi raadiis
es jau pats nekur darba laikā nevaru dauzīties. par modeli nebūšu, man nepatīk fotografēties. grausti neslikti
ne, ne shoperis un vel laut sevi bildet tas pa traku. A negativs izradas smalkjutigi kautrigs - nesaka, ka grib braukt, bet netiek darbadiena a caur pukjem aicina ciemaa... jezinj bus man vienam d&d javed pirmajaa iesildisanaas pleneeri... nenu liels puika jau - varu ari viens
daiga35:dansiga jau vēl nav pieteikusies, kad un uz kurieni brauks
būs jums ar Mari divatā jābrauc....... mašīna jau arī viņam divvietīga + fotosomas uz aizmugurējā sēdekļa, ja būs labs laiks, jumtu aizbraucinās[ mašinai, ja es kaut ko nejaucu, marku ziņā ]
daiga35:vēl jau nav tik silts, lai jumtu ņemtu nost
abižaješ načaļņik - sezona sen atklāta
tā ir dogma neinformētā sabiedrībā - tas tak nav mocis - ''pečka'' uz kājām, beņķi silda un vēja sietu aiz pakauša - ja ir saule var braukt +5 grādos, vasarā naktīs... inde ritīgākā
daiga35:negatIvs, tu aizdomīgi daudz zini par Mari, vai tā nav kāda jūsu sazvērestība?
protams - tāda mums tā Olaines firma - visu, kas iesēžas mašīnā, vedu uz industriālajiem graustiem, kur šos pārstrādājam suņubarībā - re pat apkopējas vairs nav - sabildējām un ''Čapī'' desās iekšā
Jūs atkal sākat laist muļķi, nekādas nopietnības. Olainē viss mierīgi, pēdējā brīdī arī apkopēja izdomāja atbraukt, bet viņa šonedēļ nebija ieplānota, nav scenārijā, nav plāna, attiecībā uz viņu [ pagaidām ]. plānojās sesija graustos, vienatnē, tagad varbūt būs jāienes izmaiņas. graustu projekts pagaidām atlikts, gaismu sakarā, tikmēr, ja saņemšos, jāpabīda fazendas jautājums - kāds būvkoks jāsagatavo, kam tagad viegli:face-plain:
daiga35:vēl jau nav tik silts, lai jumtu ņemtu nost
ir gan TIK silts, ka jumtu rauj nost :face-monkey: čolējot apkārt un slienājoties uz pavasari....... ....bet, tfuu, mēs tak te par Plenēru ! Esmu atgriezies lai strādātu ! Domāju domāju un atcerējos - Lustes muižā esmu bijis ( ja nejaucu ) tas ir Rūjienas/Mazsalacas gals, laikam. Tāda maķenīt apsūnojusī fazenda, kuru restaurē pāris estētu.
dansiga:daiga, nu ja - viss shobriid griezhas tikai ap tevi ;-))))
negativs, es vienmeer esmu pati nopietniiba!;-p
esi mierīga, es Tevi neesmu aizmirsis, kaut arī sagatavoju paralelu projektu, gadījumam, ja laulību-mantojuma-jauna fotoaparāta jautājums aizietu dēlī....jaunais projekts < Kā na haļavu tikt pie jauna fotoaparāta > pamatā ir primitīvs - jāatmet smēķēšana.......................... .................: 1. nedēļā - 15Ls 2. mēnesī - 60Ls --------------------------------------------------------- gadā - 720Ls 2 gados - 1440Ls ......................................................... ~ jaunais Canon 5D te varianti divi, gaidīt tos divus gadus, vai paņemt tagad, bet varbūt nogaidīt labvēlīgāku cenu variantu:face-plain: