Māri, jau vairākus desmitus gadus mēģinu, bet nesanāk... varbūt dzīvokli nomainīt uz zemāku stāvu? un darbā konsekventi izmantot tikai liftu, nav ko pa kāpnēm vazāties... tāpat riteni atstāt uz ielas kādu brīdi nepieskatītu... paldies dievam darbs nav jāmaina ir pietiekoši mazkustīgs, ja nu tikai pēc kafijas.... un pie printera
hokejs... lai cik tas neintelektuaali izklausiitos, bet aarpus sevis pasha/tuviem cilveekiem - viena no retajaam lietaam, kas shajaa valstii dod pozitiivas emocijas
hehh ..... mani maajaas atveda viiriec, kursh mani it kaa " medii" jau gadus 2 .....jams skaidraa, es meereni iedzerusi .... seedeejuaam pie manis .. es vinjam staastiiju par savu attieksmi pret preceetiem/aiznjemtiem viireshiem un shis palika dikti domiigs ......
maris, ai ... es tos preceetos veselus 2 gab atgriezu pie sievaan ;-) ... viens taa smuki pateica .... klau, a man toch laba sieva ;-))) )(kad es vinjam jautaaju - ar koe s labaaka par vinja sievu) ;-))))
vispār neslikts bizness dansigai varētu sanākt - < aizklīdušo vīru atgriešana >, it īpaši, ja praksi iekārto biezo galā, kur dikti modē laišanās no sievām, un jaunu meituku precēšana, prestiža un gailīšu funkciju uzlabošanai.....
daiga35:baigais klusums iestājies, laikam tiešām visi nobijušies
kamēr skaties pa labi, nav ko baidīties......visticamāk klusums saistīts ar aizņemtību. man šodien paveicās, plānotās histērijas vietā, absolūts miers darbā, histērija pārcelta....