bieži vien pašas sievietes ir lielā mērā vainojamas "īstu vīriešu" trūkumā, gan kā mātes pārmērīgi lutinot savas atvases, gan vēlāk pārlieku izdabājot pieaugušajiem "zēniem", izmisīgi baidoties palikt vienas, un vēl jāatzīst, ka "princešu", pie kā jāt baltā zirgā, arī paliek arvien mazāk...
daiga35:bieži vien pašas sievietes ir lielā mērā vainojamas "īstu vīriešu" trūkumā, gan kā mātes pārmērīgi lutinot savas atvases, gan vēlāk pārlieku izdabājot pieaugušajiem "zēniem", izmisīgi baidoties palikt vienas, un vēl jāatzīst, ka "princešu", pie kā jāt baltā zirgā, arī paliek arvien mazāk...
+++ ar mazu atrunu - paasvaraa tas ir reaals teeva truukums around...
tēva trūkums, ne reti norūda, liek ātrāk nostāties uz kājām. ar tēva trūkumu reizēm mēģina attaisnot pļeku gadījumus, arī gluži pretējus, pārāk skarbos. normāla situācija ir ģimene ar abiem vecākiem, bet arī tur var filozofēt gari un plaši. tā kā prinču jautājums ir un paliek aktuāls....par princešu trūkumu neesmu dzirdējis masveida sūdzības, tāpēc prinču jautājumu neviļus saistu ar daiļā dzimuma psiholoģiskajām īpatnībām...atliek drāznieki, tie der kā īslaicīgi aizstājēji
nebija jau tā, ka mēs par dārznieku pļekām runājām, runājām par prinčiem - pļekām, un dārzniekiem - drāzniekiem, kā aizstājējiem, bet, lai paliek, tuvojoties vakaram, var pāriet uz ironisko pasaku pasauli, sevišķi, ja bijis zbn mājiens.......
Tas tāpēc, ka tādos brīžos es izvairos publiski izpausties, jo tam var būt nepatīkamas sekas... Varbūt neticēsiet, bet viens no maniem vidusskolas laika skolotājiem mani salīdzināja ar snaudošu vulkānu...
Tas tāpēc, ka tādos brīžos es izvairos publiski izpausties, jo tam var būt nepatīkamas sekas... Varbūt neticēsiet, bet viens no maniem vidusskolas laika skolotājiem mani salīdzināja ar snaudošu vulkānu...
būs kaut kas jāpalasa par vulkanoloģiju, diezgan tumša bilde pagaidām.......
negatIvs:] tā jau ir provokācija....labi pēdējā laikā esi labojusies, zibeņi aiziet sāņus kaut kur.......
es jau nerunāju par acu zibšņiem, bet gan par vulkāna izvirdumam līdzīgu zibeņošanu...
tādu neesmu manijis, par maz laika bijis vērojumiem, un situācijas diezgan nelabvēlīgas tādu darbību veicināšanā, bet pieļauju, ka tāda zibeņošana Tev ir ārkārtas gadījums