njifiga .... mani noveerojumi ir mani noveerojumi, un tos neviens neapgaaziis ... sajusminaas par baltajaam un puukainajaam, bet beigaas izvelas vulkaaniskaas, kas peec dabas taadas ir ...
ERA:Ar baltajām un pūkainajām laikam agri vai vēlu daļai kļūst garlaicīgi...
jūs runājat tā, it kā būtu tikai 2 veida sievietes - vulkāniskās un baltās-pūkainās... man gan liekas, ka ir vēl daudz un dažādas variācijas, un bieži vien uzvedība atkarīga arī no citiem blakus-faktoriem...
daiga35: jūs runājat tā, it kā būtu tikai 2 veida sievietes - vulkāniskās un baltās-pūkainās... man gan liekas, ka ir vēl daudz un dažādas variācijas, un bieži vien uzvedība atkarīga arī no citiem blakus-faktoriem...
Man tomēr liekas, ka katrā sievietē ir kas balts un pūkains, un arī kas vulkānisks... Tikai proporcijas ir dažādas
nenozīmē, bet ir gadījumi, kad pēc vētraina un sabiedrībai pilnīgi nepieņemama dzīves veida, klejojumiem, iestājas miera periods, un vecis meklē patvērumu pie baltas un pūkainas, maska gan jāuzliek, jo būtība nemainās, vien pieklususi [ nedaudz autobiogrāfiski sanāca ].......................
es jau par to pašu - ir tādi un šādi un vēl dažādas būtnes... pārmodušās, nedamodušās un vēl mēnessērdzīgās, kas izstieptām rokām iet, pašas nezin, kurp...
daiga35:es jau par to pašu - ir tādi un šādi un vēl dažādas būtnes... pārmodušās, nedamodušās un vēl mēnessērdzīgās, kas izstieptām rokām iet, pašas nezin, kurp...
kamēr satiek mēnessērdzīgo veci, abi pamostās, vulkāna izvirdums, lavas plūdi, versme, rendenums un sastingums finālā
lai arī bieži personāžs pieminēts alegorijās, skaidrība pamazām parādās, šodien būsim noskaidrojuši pļeku, drāznieku, princešu, mēnessērdzigo un šo to vulkanoloģijas jautājumos, nedaudz arī zibšnu jomā.....saturīga diena, rādās, būs padevusies