daiga35:tik vārga jau neesmu, cīņās jau arī tā īsti neielaidos...
vispār forumā ielaisties, kaut cik sakarīgu tematu diskusijās, kļūst aizvien bezjēdzīgāk, tās diskusijas beidzās ar kaut ko stipri patālu, no sākotnējās tēmas, pa burzmu izejot cauri pilnai savstarpējo attiecību kārtošanas virtuālajai gammai....reizēm atgādina vidēja līmeņa kodienu, kur visi cenšās viens otru pārbļaut, nevienā neieklausoties, pievēršot uzmanību tikai tiem, kas apdraud paša pozīciju......ja strādā provokativizklaidējošā žandra manierē, tad tā lieta paliek interesantāka
paldies paldies veel tikai maza aizkujershanaas - laadeetaajs bija ielikts nepareizs un saakusies epopeja - dodiet man laadeetaaju, bljin... a kamera viena no peedeejaam stokos Latviaa, tas ne kas, ka laadeetaajs identisks jaunaakam modelim un vareetu samainiit prosta... shodien panjeema kameru apakalj, pat naudu gribeeja atgruust, bet es pretojos - dodiet ka manu laadeetaaju, bljin!
tagad fiksiņām mini plenērs jānobīda, daigai jau cik dienas viena un tā pati profilbilde stāv..........neierasti kaut kā, momentiem mainījās pa minūtēm, ne dienām
negatIvs:tagad fiksiņām mini plenērs jānobīda, daigai jau cik dienas viena un tā pati profilbilde stāv..........neierasti kaut kā, momentiem mainījās pa minūtēm, ne dienām
nu tak mm kaadi? A ko man te citu chivinaat, kad juus runaajat par mani nesiastoshaam lietaam .... daigas aciim, damodinaashanaam, pavedinaashamaanm ij taa;-ppp;-) It sevishkji ja pareizais garastaavoklis pametis nu jau vairaakas dienas manu kjermeni ....