Annirs, man taa reti uznaak, kad nespeeju kopt un shii nu ir taa reize ... ai da vispar - ko es te vispar bubinu, taa mana probleema un gan jau tikshu galaa ;-) Ij vispaar - jaaiziet no majaas aaaraa un jaaaizbrauc uz darbu, savadaak maajas piipeet nav ko ;-p;-)
dansiga:Annirs, khe .... nu tad ok - aiz malas;-p;-)
negativs, garastaavoklis izsktaas mani uz kadu lielaaku briidi ir pametis
tas nav labi, jādomā pašai par kādu garastāvokļa uzlabošanās līdzekli, jo no savas pieredzes zinu, ka mēģinājumi kādam uzlabot no malas, var beigties ar vēl sliktāku garastāvokli....
daiga, heh - tas taaa - aareejaa bravuuriiba;-)))) Neies taksh izraadiit ;-) Un, ja es saaku chiiksteet - tad tiehsaam ir baigi smagi .... tas attiecas gan uz dveeseliskaam saapeem gan uz fiziskaam ....
daiga35, nu ja ... bet taados briizhos, kads man ir shobriid ... TAA gribaas, kaaad plecu .... ekk ... a visi pieradushi tikai pie mana pleca .... un tad es ciinos ciinos ..... un tad vienkarshi norokos no sabiedriibas .... ielienu kaa ievainots zveers alaa .....
tad dari to!!! - man shobriid to ljoti vajaga ..... tai pasha laikaa, kad man to vajaga .. sakozhu zobus un shobriid kaadu citu stuteju ... un psihologjiski man pashai tas ir veel gruutaak .... un sekas buus veel smagaakas ....man
Vot i vsjo, Alloxam Annirs uztaisīs "tumso" ar jauno gaišo stiklu un kruto kameru (apsveicu)... Iešu palūkoties uz savas zilēs zvaigznītes pedējo reizi. Aliluja! DDD
sētas šiks, ciema šiks, rajona šiks, visaptverošs šiks - vienreizējais fokusētais specšiks - akdies cik tur nav līmeņu... elementārais šiks neprasa piepūli, bet segšanas diapazons tak nav neierobežots