esmu orbītā, nav laika pinvērtīgi pieslēgties akcijai. it kā esmu blogā, it kā esmu internetā, bet tai pašā laikā neesmu, palīgs no manis šovakar nebūs........
HEH . jaa jaa - Allou tas ljoti uz trauc ;pp da domajiet taa taalaak ......
a es neamz negaidu paliigus - it sevishkji tad kad man ir gruuti - tad parasti VISI paliigi pazuud .. tb aiznjemti ar svarigaakama lietaam .... sen pierasta lieta .. n e k a s ja u n s .....
Dažas dienas sēžu un lasu ko esat sarakstījuši kamēr es zinātni bīdiju it kā tie paši cilvēki it kā tās pašas sarunas tai pat laikā sarunas nav tās... nu ja, kaut kā tā bet pats nesaprotu kā . ja dzertu šņabi, tad laikam varētu uzprasīties kaādam kompānijā, da man tā manta ne visai. Paraudāt uz pleca arī nav vēlme.... dansiga - kā ar Tavu zinātni? un mans piedāvājums joprojām spēkā , vajag tik kodu nosaukt
jurisb:Dažas dienas sēžu un lasu ko esat sarakstījuši kamēr es zinātni bīdiju it kā tie paši cilvēki it kā tās pašas sarunas tai pat laikā sarunas nav tās... nu ja, kaut kā tā bet pats nesaprotu kā . ja dzertu šņabi, tad laikam varētu uzprasīties kaādam kompānijā, da man tā manta ne visai. Paraudāt uz pleca arī nav vēlme.... dansiga - kā ar Tavu zinātni? un mans piedāvājums joprojām spēkā , vajag tik kodu nosaukt
daiga35:dansiga, esmu droša, ka Alloxu tā zvaigznīte nesatrauc, tikai viņam nez kādēļ liekas, ka viņš zina pietiekami daudz par manām saprašanas spējām...
''a es neamz negaidu paliigus - it sevishkji tad kad man ir gruuti - tad parasti VISI paliigi pazuud .. tb aiznjemti ar svarigaakama lietaam .... sen pierasta lieta .. n e k a s ja u n s ..... ''
daiga35:dansiga, esmu droša, ka Alloxu tā zvaigznīte nesatrauc, tikai viņam nez kādēļ liekas, ka viņš zina pietiekami daudz par manām saprašanas spējām...
uztrauc, ka Tev redz cauri vai, ka nesadzird?
neuztrauc ne viens, ne otrs, es tikai atbildu uz attiecīgu tekstu... māžojos :P
nu jā Māri sen es soliju dansigai vienu kodu pat ar pus kodu tikām skaidrība bet tad kaut kā ...līdz beidzot vienam darbi otram zinātne. tagad varētu atgriezties pie koda kaldināšanas.
jurisB, un pat lJOti SHOBRIID TO VAJAGA ..... e stev naakamnedelj zvanu un runaajam!!!!!! u tad pastaastiishu visu pareejo .....
daiga, Alloxa ... ai Alloxa .. visu redz un saprto un muus visu vienkarshi dancina .... kehhh .. JEHHH!!!!!!! es ar sav laik dancoju ..... vairak nedancoju -nu jau nedaudz zinu vinju un es vinju miilu un vijsh mani mil ... un juus dancojiet taalaak ;-))))
Maris, man juirisb kods gandriiz vienmer der .. tb man vinjsh ir saistoshss;-ppppp
dansiga:jurisB, un pat lJOti SHOBRIID TO VAJAGA ..... e stev naakamnedelj zvanu un runaajam!!!!!! u tad pastaastiishu visu pareejo .....
daiga, Alloxa ... ai Alloxa .. visu redz un saprto un muus visu vienkarshi dancina .... kehhh .. JEHHH!!!!!!! es ar sav laik dancoju ..... vairak nedancoju -nu jau nedaudz zinu vinju un es vinju miilu un vijsh mani mil ... un juus dancojiet taalaak ;-))))
Maris, man juirisb kods gandriiz vienmer der .. tb man vinjsh ir saistoshss;-ppppp
ar to es vienmer esmu rekjinaajusies .. vismaz kaa auto brauceeja, ka visi apkart rinjkjii man ir idioti un jebkura briidi var izdariit idiotisku/blondiisniku manevru .....
dansiga:ar to es vienmer esmu rekjinaajusies .. vismaz kaa auto brauceeja, ka visi apkart rinjkjii man ir idioti un jebkura briidi var izdariit idiotisku/blondiisniku manevru .....
varbūt reizēm var izdarīt idiotiskus manevrus mierinot sevi ar domu ka tāpat citi auto braucēji tevi par idiotu uzskata . ja jau uzskata tad arī tā braucu - klasisks piemērs ja brauc ar BMW "atsladētie" (patīk reizēm dažiem to īpaši uzsvērt ) tad viena daļa tā arī brauc
nu man ari paris gadus bija bmw 318 ....... izbaudiiju liidz mieleem citu attieksmi - ieskitot polichus ... tureeja uz katra stuura .... it sevishkji ta pie mana braukshanas stila .... aptur ... atveru logu .... a shemi ieragua nevis narkashu bet kundziiti gados, ka shrepi brauc .. JEEEEE ...... ka aman patikas vinju sejas izteiksme tajaa briidi ii ;-))))
jurisB, iestaajies CSDD polichos;-))))))) .. man pa briidim pahasi jautri, kad ivnji mani aptur un atmet ar roku, ieraugit mai , vai dzirdot manus textus, ko tiekism, mana maiita, seezhot blakus, peec tam koemntee ..."maat , njaaa ..... ap brinojiu tavas speejas".... a ko es - a es trikai meegjinu sevi attaisnot par to, ka man nedeg viena lampochka ;-)