kad nu sazīmēsim to kodu lai būtu pilna ražošanas programma tad jau labak darba dienā. sestdienā arī būtu iespējams bet tad tā kluskā viss notiekas (jaskatās kas taga vienā objektā notiekas) . varbūt kāds vēl izdomās piebiedroties kaut gan teici ka darba kolēģī labprāt (tik tie nav fogrāfi vai arī nav forogēniski )
nu tagad, kopsh iznaamiaam aktivitaateem ..... es un mana komanda ir available jebkuru dienu praktisk i dabra laikaa .... iznjemto nakamo nedeelju ;_) (nosaciiti)
nu tad kā parasti ja pēkšņie "ugunsgrēki nav jādzēš" tad arī jebkurā laikā, tik nākmnedēļ viena diena (pirmā puse) noteikti vēl jāatdod nodevas zinātnei (iespējams ceturdien) bet visā cita laikā ok ...
dansiga:ERA, nu tak shajas briivdienas .. startas no krastmalas , programma ,sheit .... [url=http://www.failiem.lv/list.php?i=ethfss
Eu,]http://www.failiem.lv/list.php?i=ethfss
Eu,[/url] a par šito Tu man neko neesi teikusi! :P Es domāju, ka Tu par to autofoto orientēšanos Eh, dikti jau gribētos, bet netieku... Sestdien vakarā mammu vedu uz Bocelli koncertu...
dansiga ar megjinaas .. bet p agaajshnakt liidz 5iem no riita nesvareja aizmigt .. pat aiz gara laika ar vienu no TV saamak ar sms sarakstities ;-)))))
negativs, a kas? viiru izaudzinaaju un atdevu citai, beerni arii jau lieli un pashi kontakteejas ar teevu ;-ppp Bet priekshautus es nekad dziivee neesmu valkaajusi .. o i meloju - skolaa darbmaaciibaa biju spiesta ;-(
alvils paartapis par jaXon... partizaanis... a es ta domaaju - ko koljii veco dziesmu par 1,8 stiklu... paskatos bildes - kaa tad - tas pats rokraksts, taas pashas kljuudas.... paskatos veestulees - tieshaam
Жила-была девочка, у неё были редкие жирные волосы, большие на выкат глаза, большой нос, тонкие губы, широкие плечи, тонкие руки, маленькая грудь, большой живот и кривые, волосатые ноги. Её можно было назвать некрасивой девочкой, если бы не её улыбка, улыбка её делала просто отвратительной.
negativs, da netiik man intrigas. Ar visu savu tieshumu jau taapat esmu citiem kaa intriga, kaa skabarga;-)))) .. Ja nu vieniigais man patiik pa tiesho paraustiit aiz uusaam taadus kaa ritikofff .... re - pat uz muusu topiku tagad atvilcies;-)))))))
dansiga:negativs, da netiik man intrigas. Ar visu savu tieshumu jau taapat esmu citiem kaa intriga, kaa skabarga;-)))) .. Ja nu vieniigais man patiik pa tiesho paraustiit aiz uusaam taadus kaa ritikofff .... re - pat uz muusu topiku tagad atvilcies;-)))))))
intrigām, pa zābaku modei, vienmēr ir blakus efekti.....
dansiga:negativs, ai - akal tu runaa miiklaas;-p;-(
forumā nav jēgas runāt pa taisno, un nopietni. mazu %, atkarībā, kāda tēma, var arī nopietni, un uztvert visu nopietni arī nevajag, jo šis tomēr ir tāds vairāk uz izklaidi orientēts portāls, kurš ne reti satur provokatīvizklaidējošā žandra pazīmes, un strādājot pa zābaku modei, sanāk dzīvot vienos kreņķos...
negativs, ai - nu internetuzbraucieni/izklaides mani reti kad speej uztraukt ;-))) sen jau esmu iemaciijusies to nenjemt galvaaa.. lai kads tieshais zaabaks buutu ;-)