forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 14
  5. 15
  6. 16
  7. 17
  8. 18
  9. 19
  10. 20
  11. 21
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.04.09 11:38
 citēt
daiga35:ooo, pazudušais Nils uzradies :) laikam norauto jumtu meklēji ;)

kā redzi, tiek piedāvāta kārtējā plenēra vieta - Lustes muiža, un pat datums - 17., dansiga nez kādēļ klīrējas :face-plain:

viss procesā.....un nklau - vai TIEŠĀM te kāds spēj atteikties no lustēm Lustes muižā ?:face-glasses:
PS nav tikai drupas, bet nav arī Rundāle. Tur visu atjauno autentiski un dikti lēni....atceros, ka bija smuki izdrupušas vecu ķieģeļu sienas.....iztēlē redzu Plenēristus, kuri pie tām bildē aktus...
Publicēts: 14.04.09 11:40
 citēt
tad es saprotu, ka Nils neatsakās no lustēm Lustes muižā ;)
Publicēts: 14.04.09 11:43
 citēt
daiga35:pēc 2 gadiem viss jau būs citādi... :face-plain:
viss ir nosacīti. šis projekts bīdīsies pats par sevi, orjentējoši no nākamās nedēļas un preces iegāde var notikt jebkurā brīdī, viss atkarīgs no tā, kad uznāks lēkme. stkli jau iepirkti, trūkst kaut kas ap 30mm no gaišajiem. bet viss bez panikas, visu nosaka lēkme. bet tas ir pupu mizas salīdzinot ar plenēra jautājumu, kas atkal iestrēdzis apsūnojušā:face-sad: muižā
Publicēts: 14.04.09 11:46
 citēt
daiga35:tad es saprotu, ka Nils neatsakās no lustēm Lustes muižā ;)
jāsameklē aktu veicēji, es nederēšu, jo ļoti nenopietna attieksme pret fotografēšanos un esmu daļējas sadalīšanās stadijā:face-sad:
Publicēts: 14.04.09 11:48
 citēt
daiga35:tad es saprotu, ka Nils neatsakās no lustēm Lustes muižā ;)

neatsakās gan, reku Negatīvs kokus varēs samainīt pret apsūnojušu muiželi un ieprovēt jaunnopirkto 5D II pasākumā
Publicēts: 14.04.09 11:48 labots
 citēt
apsūnojošā muižā akts daļējas sadalīšanās stadijā būs tieši laikā :face-grin:
Publicēts: 14.04.09 11:49 labots
 citēt
NegatIvs it kā netiekot, bet ir sajūta, ka ļoti vēlas :face-glasses:
Publicēts: 14.04.09 11:52
 citēt
daiga35:apsūnojošā muižā akts daļējas sadalīšanās stadijā būs tieši laikā :face-grin:

kaut arī uzmanība no acīm tiek viltīgi novērsta ar šķietami nevērīgu žestu, man ir skaidrs, ka tās redz vairāk, nekā šķita....
Publicēts: 14.04.09 11:57 labots
 citēt
pagaidām tikai lasa to, ko redz uzrakstītu :face-glasses:
Publicēts: 14.04.09 12:02
 citēt
es tik sāku domāt, ka tamā muižā ir problēmas ar sabiedrisko ēdināšanu, savukārt es pēc dabas - rijīgs.....:face-sad:
Publicēts: 14.04.09 12:07
 citēt
ar jauna fotoaparāta iegādi nesteigšos, pašlaik nav aktuāli, jo, lai arī salīdzinoši daudz brīva laika, tas jāpavada firmā, jābūt uz vietas un atliek vien plenerēt, brīvdienās fazendas projekts, portatīvajā kompī VISTA, fotošops kreisais, strādā jivpatnēji, bāzes [ mājas ]kompim monitors uzkārās, bildes drūmās, viss mierīgi, laižam muļķi, bet ceru šo to pamainīt, gan tehnoloģiju ziņā, gan attieksmes
Publicēts: 14.04.09 12:11
 citēt
NilsS:es tik sāku domāt, ka tamā muižā ir problēmas ar sabiedrisko ēdināšanu, savukārt es pēc dabas - rijīgs.....:face-sad:
paika jāņem līdz, kaut gan plenērs bez pusdienām, man piemēram ir parasta lieta......................
Publicēts: 14.04.09 12:12
 citēt
negatIvs:ar jauna fotoaparāta iegādi nesteigšos, pašlaik nav aktuāli, jo, lai arī salīdzinoši daudz brīva laika, tas jāpavada firmā, jābūt uz vietas un atliek vien plenerēt, brīvdienās fazendas projekts, portatīvajā kompī VISTA, fotošops kreisais, strādā jivpatnēji, bāzes [ mājas ]kompim monitors uzkārās, bildes drūmās, viss mierīgi, laižam muļķi, bet ceru šo to pamainīt, gan tehnoloģiju ziņā, gan attieksmes

...rādās, ka nupat ir depresija.....apkopēja neapmierināta.....pats bez 5D II......ko tālāk....
Publicēts: 14.04.09 12:12 labots
 citēt
negatIvs, ar aparāta iegādi pagaidi gan, labāk koncentrējies uz plenēra tēmu :)

Nils, domā, ka tur tuvumā nav, kur paēst? jā, un var jau kaut ko arī līdz paņemt...
Publicēts: 14.04.09 12:13 labots
 citēt
negatIvs:
NilsS:es tik sāku domāt, ka tamā muižā ir problēmas ar sabiedrisko ēdināšanu, savukārt es pēc dabas - rijīgs.....:face-sad:
paika jāņem līdz, kaut gan plenērs bez pusdienām, man piemēram ir parasta lieta......................

tad lai susurs nes manu paiku ! Soma Daigai ! Vēl tik statīvs jāaizfīrē...:face-plain:
Publicēts: 14.04.09 12:15
 citēt
susurs gan arī izskatās, ka varētu būt rijīga būtne, nez, vai kas būs pāri palicis :face-grin:
Publicēts: 14.04.09 12:16
 citēt
NilsS, nebaidies paiku uzticēt kaut kādam aizdomīgam susuram? Ja nu šis pa ceļam visu Tavu paiku apēd vēl pirms nonākat līdz vietai, kur paredzēta pusdienu ēšana?! :face-glasses:
Publicēts: 14.04.09 12:19
 citēt
daiga35:negatIvs, ar aparāta iegādi pagaidi gan, labāk koncentrējies uz plenēra tēmu :)

Nils, domā, ka tur tuvumā nav, kur paēst? jā, un var jau kaut ko arī līdz paņemt...

atmiņā nāk, ka tur bija kaut kāds niecīgs miestelis......gan jau viena bode, ar nepiedienīgi pretenciozu un insektu apsiekalotu uzrakstu "PĀRTIKA", kurā ietilpst sekojošas mantas.....
ugunsūdens ( kruķīts, 1/3 varbūt nekruķīts )
alus zelta utaml surogāti
tušonka
vecas, sakaltušas bulkas
sazin kādēļ atvesti ananāsi
un bodniece Gaļina
kā arī beigts ( acīmredzami ) speķis, kuru jau 7. dienu trinoties gar kājām cer izdiedelēt vietējais bodes saimnieks - nomērējušais runcis Vasjka....

tur nu paēdīsi...
Publicēts: 14.04.09 12:20
 citēt
alvils:NilsS, nebaidies paiku uzticēt kaut kādam aizdomīgam susuram? Ja nu šis pa ceļam visu Tavu paiku apēd vēl pirms nonākat līdz vietai, kur paredzēta pusdienu ēšana?! :face-glasses:

sasodīts :face-glasses: Jūs atvērāt man acis ! Kā es pats to neiedomājos......
bet tad jau esmu bezizejā un Plenerēt nesanāks :face-crying:
Publicēts: 14.04.09 12:23
 citēt
NilsS:
alvils:NilsS, nebaidies paiku uzticēt kaut kādam aizdomīgam susuram? Ja nu šis pa ceļam visu Tavu paiku apēd vēl pirms nonākat līdz vietai, kur paredzēta pusdienu ēšana?! :face-glasses:

sasodīts :face-glasses: Jūs atvērāt man acis ! Kā es pats to neiedomājos......
bet tad jau esmu bezizejā un Plenerēt nesanāks :face-crying:
vispār tas Susurs aizdomīgs, vairākās nominācijās
Publicēts: 14.04.09 12:26 labots
 citēt
njaaaaaaaaaaaaa / domīgi / vot kapēc ar Plenerēšanu nedrīkst steigties......ir jābūt laika grūtībās / lasi - foruma spamā / pārbaudītiem kandidātiem....
Publicēts: 14.04.09 12:31
 citēt
atkal sākas vecā dziesma... ja nedosi pārtikas somu susuram, kas tā īsti nemaz nav pieteicies uz konkrēto pasākumu, tad viss būs kārtībā, bet jums, es skatos, ka tik ātrāk plinti krūmos :face-grin:
Publicēts: 14.04.09 12:37
 citēt
kamēr pārbaudiet kandidātus, došos uz cechu fazendas kokus gatavot, 'labās"gaismas arī, ja būs ,tad vakarpusē - logu, vārtu stāvoklis, tad varbūt arī kāda sesija, kaut kā jau tā darba diena jāpavada, lai nav galīgi garām..........:face-smile:
Publicēts: 14.04.09 12:39
 citēt
daiga35:atkal sākas vecā dziesma... ja nedosi pārtikas somu susuram, kas tā īsti nemaz nav pieteicies uz konkrēto pasākumu, tad viss būs kārtībā, bet jums, es skatos, ka tik ātrāk plinti krūmos :face-grin:

tas ir fors major - mana sirdsapziņa tīra, kā kristāla dzidrā acis....
Publicēts: 14.04.09 12:42 labots
 citēt
daiga35:atkal sākas vecā dziesma... ja nedosi pārtikas somu susuram, kas tā īsti nemaz nav pieteicies uz konkrēto pasākumu, tad viss būs kārtībā, bet jums, es skatos, ka tik ātrāk plinti krūmos :face-grin:

es jau sen jutu, ka sievietēs ir spēks.......ne tā kā mūsos :face-surprise:
/ neticīgi / ta moš to paikas somu ar stiepsi ?
Publicēts: 14.04.09 12:45
 citēt
NilsS:...ne tā kā mūsos :face-surprise:

Jūs tur vairāki? :face-monkey:
Publicēts: 14.04.09 12:49 labots
 citēt
alvils:
NilsS:...ne tā kā mūsos :face-surprise:

Jūs tur vairāki? :face-monkey:

Tikai primitīvi domājošs primātu pēctecis nespēj samierināties ar domu, ka ir vismaz vēl dažas ar saprātu apveltītas bez viņa:face-plain:
Publicēts: 14.04.09 12:56
 citēt
negatĪv, susurs ir nevis AIZDOMīgs, bet AIZDOMājies par to, vai negatĪvās aizdomas liecināt par kaut ko lapu vai kaut ko slixu.
Publicēts: 14.04.09 13:01
 citēt
susurs:negatĪv, susurs ir nevis AIZDOMīgs, bet AIZDOMājies par to, vai negatĪvās aizdomas liecināt par kaut ko lapu vai kaut ko slixu.

uzgrauz vēl pāra zaļlapiņas tā philosōpējot, savādāk mani nepamet sajūta par neizkusušiem ziemas tauciņiem. Bet tas kažociņš atkal traki smucīgs.....taisni kā uz ķieģeļu sienas eksponēt....
Publicēts: 14.04.09 13:13
 citēt
susuru var egsponēt visur kur, ne tikai uz čiedžeļu zienas.
Publicēts: 14.04.09 13:14
 citēt
susurs:susuru var egsponēt visur kur, ne tikai uz čiedžeļu zienas.

eu, šitais ir baigi smukiņš...../ bargi / somu NESĪSI ?! Neizrīsi ?!
Publicēts: 14.04.09 13:54
 citēt
daiga, nu taa no malas tas izskataas;-)))) bet nekas nekas - es jau pardziivoshu ;-)
Publicēts: 14.04.09 14:55
 citēt
nu nez, man jau atkal izskatās, ka ap dansigu arī viskautkas griežas :P tā ka tur vispār nav nekā, ko pārdzīvot :)

Nilam, es skatos, somu jautājums ir būt vai nebūt līmenī nostādīts :face-grin:
Publicēts: 14.04.09 15:25
 citēt
:face-grin:
Publicēts: 14.04.09 15:43
 citēt
daiga, es saaku par tevi uztraukties!!!! ja tu neredzi, kas notiek sheit pat deguna galaa tev - kaa buus kad pleneerosi ..... ai ai ai ... negativs, maris ... nilssss ...... ka kas negadas;-p;-)))))
Publicēts: 14.04.09 15:47
 citēt
nu, ja kaut kas notiks, tad tā būs tava vaina, dansiga, jo tu mani grasies pamest likteņa varā... kā jau Nils pamanīja, es, iespējams, redzu vairāk nekā varētu šķist, vienkārši es par visu skaļi nerunāju :P

bet tā bija dansiga, kas teica - nu, tad kad un kur braucam bla bla bla, bet beigās atkal krūmos iekšā bildēt kārtējo saulrieta gulbi :face-devil-grin:
Publicēts: 14.04.09 16:43
 citēt
daiga, tu te nebalju uz mani tik skalji, ja?;-ppp es vienkarhsi paeju malinjaa, kad vechi ciinaas par vienu beibi;-))))) ok - es piesakos nest tavu fotosomu ;-0))))
Publicēts: 14.04.09 16:51
 citēt
ja jau puiši cīnīsies, tad taču baigi labā reportāža sanāks, vēl labāk nekā ar gulbjiem un zosīm :face-grin:
Publicēts: 14.04.09 17:16
 citēt
nu pilniigi iespeejams .. vinji jau tagad tpo dara - es stik ar fochuku tagad netieku tam proceam klaat .. tagad vieniigaa izeja - rakstiit dieasgraamatu ;-)
Publicēts: 14.04.09 17:29
 citēt
nu, salīdzinot ar citu blogeru vārdu cīņām, šeit tas notiek pat pārāk kulturāli :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 14
  5. 15
  6. 16
  7. 17
  8. 18
  9. 19
  10. 20