daiga35:ooo, pazudušais Nils uzradies laikam norauto jumtu meklēji
kā redzi, tiek piedāvāta kārtējā plenēra vieta - Lustes muiža, un pat datums - 17., dansiga nez kādēļ klīrējas :face-plain:
viss procesā.....un nklau - vai TIEŠĀM te kāds spēj atteikties no lustēm Lustes muižā ? PS nav tikai drupas, bet nav arī Rundāle. Tur visu atjauno autentiski un dikti lēni....atceros, ka bija smuki izdrupušas vecu ķieģeļu sienas.....iztēlē redzu Plenēristus, kuri pie tām bildē aktus...
daiga35:pēc 2 gadiem viss jau būs citādi... :face-plain:
viss ir nosacīti. šis projekts bīdīsies pats par sevi, orjentējoši no nākamās nedēļas un preces iegāde var notikt jebkurā brīdī, viss atkarīgs no tā, kad uznāks lēkme. stkli jau iepirkti, trūkst kaut kas ap 30mm no gaišajiem. bet viss bez panikas, visu nosaka lēkme. bet tas ir pupu mizas salīdzinot ar plenēra jautājumu, kas atkal iestrēdzis apsūnojušā muižā
ar jauna fotoaparāta iegādi nesteigšos, pašlaik nav aktuāli, jo, lai arī salīdzinoši daudz brīva laika, tas jāpavada firmā, jābūt uz vietas un atliek vien plenerēt, brīvdienās fazendas projekts, portatīvajā kompī VISTA, fotošops kreisais, strādā jivpatnēji, bāzes [ mājas ]kompim monitors uzkārās, bildes drūmās, viss mierīgi, laižam muļķi, bet ceru šo to pamainīt, gan tehnoloģiju ziņā, gan attieksmes
negatIvs:ar jauna fotoaparāta iegādi nesteigšos, pašlaik nav aktuāli, jo, lai arī salīdzinoši daudz brīva laika, tas jāpavada firmā, jābūt uz vietas un atliek vien plenerēt, brīvdienās fazendas projekts, portatīvajā kompī VISTA, fotošops kreisais, strādā jivpatnēji, bāzes [ mājas ]kompim monitors uzkārās, bildes drūmās, viss mierīgi, laižam muļķi, bet ceru šo to pamainīt, gan tehnoloģiju ziņā, gan attieksmes
...rādās, ka nupat ir depresija.....apkopēja neapmierināta.....pats bez 5D II......ko tālāk....
NilsS, nebaidies paiku uzticēt kaut kādam aizdomīgam susuram? Ja nu šis pa ceļam visu Tavu paiku apēd vēl pirms nonākat līdz vietai, kur paredzēta pusdienu ēšana?!
daiga35:negatIvs, ar aparāta iegādi pagaidi gan, labāk koncentrējies uz plenēra tēmu
Nils, domā, ka tur tuvumā nav, kur paēst? jā, un var jau kaut ko arī līdz paņemt...
atmiņā nāk, ka tur bija kaut kāds niecīgs miestelis......gan jau viena bode, ar nepiedienīgi pretenciozu un insektu apsiekalotu uzrakstu "PĀRTIKA", kurā ietilpst sekojošas mantas..... ugunsūdens ( kruķīts, 1/3 varbūt nekruķīts ) alus zelta utaml surogāti tušonka vecas, sakaltušas bulkas sazin kādēļ atvesti ananāsi un bodniece Gaļina kā arī beigts ( acīmredzami ) speķis, kuru jau 7. dienu trinoties gar kājām cer izdiedelēt vietējais bodes saimnieks - nomērējušais runcis Vasjka....
alvils:NilsS, nebaidies paiku uzticēt kaut kādam aizdomīgam susuram? Ja nu šis pa ceļam visu Tavu paiku apēd vēl pirms nonākat līdz vietai, kur paredzēta pusdienu ēšana?!
sasodīts Jūs atvērāt man acis ! Kā es pats to neiedomājos...... bet tad jau esmu bezizejā un Plenerēt nesanāks
alvils:NilsS, nebaidies paiku uzticēt kaut kādam aizdomīgam susuram? Ja nu šis pa ceļam visu Tavu paiku apēd vēl pirms nonākat līdz vietai, kur paredzēta pusdienu ēšana?!
sasodīts Jūs atvērāt man acis ! Kā es pats to neiedomājos...... bet tad jau esmu bezizejā un Plenerēt nesanāks
njaaaaaaaaaaaaa / domīgi / vot kapēc ar Plenerēšanu nedrīkst steigties......ir jābūt laika grūtībās / lasi - foruma spamā / pārbaudītiem kandidātiem....
atkal sākas vecā dziesma... ja nedosi pārtikas somu susuram, kas tā īsti nemaz nav pieteicies uz konkrēto pasākumu, tad viss būs kārtībā, bet jums, es skatos, ka tik ātrāk plinti krūmos
kamēr pārbaudiet kandidātus, došos uz cechu fazendas kokus gatavot, 'labās"gaismas arī, ja būs ,tad vakarpusē - logu, vārtu stāvoklis, tad varbūt arī kāda sesija, kaut kā jau tā darba diena jāpavada, lai nav galīgi garām..........
daiga35:atkal sākas vecā dziesma... ja nedosi pārtikas somu susuram, kas tā īsti nemaz nav pieteicies uz konkrēto pasākumu, tad viss būs kārtībā, bet jums, es skatos, ka tik ātrāk plinti krūmos
tas ir fors major - mana sirdsapziņa tīra, kā kristāla dzidrā acis....
daiga35:atkal sākas vecā dziesma... ja nedosi pārtikas somu susuram, kas tā īsti nemaz nav pieteicies uz konkrēto pasākumu, tad viss būs kārtībā, bet jums, es skatos, ka tik ātrāk plinti krūmos
es jau sen jutu, ka sievietēs ir spēks.......ne tā kā mūsos :face-surprise: / neticīgi / ta moš to paikas somu ar stiepsi ?
susurs:negatĪv, susurs ir nevis AIZDOMīgs, bet AIZDOMājies par to, vai negatĪvās aizdomas liecināt par kaut ko lapu vai kaut ko slixu.
uzgrauz vēl pāra zaļlapiņas tā philosōpējot, savādāk mani nepamet sajūta par neizkusušiem ziemas tauciņiem. Bet tas kažociņš atkal traki smucīgs.....taisni kā uz ķieģeļu sienas eksponēt....
daiga, es saaku par tevi uztraukties!!!! ja tu neredzi, kas notiek sheit pat deguna galaa tev - kaa buus kad pleneerosi ..... ai ai ai ... negativs, maris ... nilssss ...... ka kas negadas;-p;-)))))
nu, ja kaut kas notiks, tad tā būs tava vaina, dansiga, jo tu mani grasies pamest likteņa varā... kā jau Nils pamanīja, es, iespējams, redzu vairāk nekā varētu šķist, vienkārši es par visu skaļi nerunāju :P
bet tā bija dansiga, kas teica - nu, tad kad un kur braucam bla bla bla, bet beigās atkal krūmos iekšā bildēt kārtējo saulrieta gulbi
daiga, tu te nebalju uz mani tik skalji, ja?;-ppp es vienkarhsi paeju malinjaa, kad vechi ciinaas par vienu beibi;-))))) ok - es piesakos nest tavu fotosomu ;-0))))
nu pilniigi iespeejams .. vinji jau tagad tpo dara - es stik ar fochuku tagad netieku tam proceam klaat .. tagad vieniigaa izeja - rakstiit dieasgraamatu ;-)