dansiga:nu re ...... tepat vien atduramies. P.S. Tu vispar zini kas ir Leps!?!?!??!
es rakstīju vispārināti, kas ir Leps zinu. vienam vajag redzēt, citam dzirdēt, kādam mūziku, citam vārdus, vēl kādam visu kopā, lai sajustu. augstākā sajušanas klase ir, kad skaidrība ieviešās no apkārtrunām...........
taadi kaa annirs var arii palabot garastaavokli. ja vien kaads gatavs kaapt aaraa no raamjiem provoceejoshi-izklaideejoshais zhanrs tomeer ir ljoti ietilpiigs
ps. es redzeeju sapni - ka jums, mazaa pulcinjaa (pulcinsh bija tipa kaa ikshkjilee toreiz) es raadiiju kaa maaku lidot - pa iistam. un juus visi peec tam sajukaat praataa....
1dien, treshdien vai piektdien! man otrdienas un ceturtdienas ir beernu dienas... tas jaanjem veeraa jebkuram provokaaciju alkstosham kadram. cik lielas buus bildes? man jaazin cik lielu bliknotu njemt kur ziimeet to, ko es kaa redzu
skatos, briest kaut kādas grupveida izdarības, ar intīmpreču veikala atribūtikas pielietošanu, pat necenšoties slēpt pasākuma ievirzes īpatnības......es šoreiz nepiedalos, orģijas grupā mani nesaista....