Annirs:negatiivs - a intiimprechu sortimentu Tu pac pievienoji shai diskusijai.... a kaada vaina orgijaam grupaa????
vai tad ķidās bez pletnītēm, ar ko tad uzšaus ķidājamo bilžu autorei.......vispār iepriekš tekstā saskatīju vieglus mājienus Daigai, par kāda veikala apmeklēšanu, ar netiešām norādēm par veikala darbības virzienu....
es varu atsaukties ar padomu - dansigas māju tā kārtīgi izdemolējiet... ierasties ar sabiedrisko transportu, lai var mierīgi kost līdz rītam, finālā dzīvoklim jāatgādina kaut ko no brīvajā stilā iekārtotas seno vikingu apmetnes......
negatīvs, vai tev ir arī tālvadības pults? gadījumā, ja sāk iet pārāk karsti, derētu kāds no malas, kas mazliet pakontrolē, lai vikingu apmetnes vietā nesanāk grausts...
a vajag visu dariit burtiski. burtiski darot var daudz prieka dziivee guut, citaad sanaak taada dziesma par nesatikshanos... vai kaa ar to Zelta Zivtinju: (smalks duaals maajiens): izvelk vecis zz, bet taadu mazu un skumiigu - shii saka, re es taada nu so so, buus tikai viena veeleeshanaas, ko vareeshu izpildiit! Nu labi viirinsh saka: es gribu lai man viss buutu! ZZ: a Tev jau viss ir bijis!
naak sestdiena! mees, par provi, neesam bijushi sinevilaa. es saprotu, ka jau baigi nodraazta teema, bet varbuut tieshi taapeec lielaaks vilinaajums - kaut kaa savaadaak tur kaut ko!
tu dabljin ;-p;-))) A tas Smiltenes apkaimee ... jaaizved beerniibas druadzene pastaigaat pa jauniibas takaam un pie reizes pafotografeet;-) oi .. tb Aumeistari
tur, tajā procesā, mijās pozitīvais ar negatīvo...tas pozitīvais, uz laiku nomāc iekšējās problēmas, liek piemirst par reālo, negatīvais, visam pārvelk, uzreiz nepamanāmu plīvuru, kas laika gaitā, kārtām klājoties, kļūst pamanāms. ja procesa pozitīvā daļa, ļauj pārvarēt kādu krīzi, negatīvajam plīvuram nekļustot redzamam, tad viss ir normāli[ mierīgi ]. reizēm negatīvais plīvurs kļūst par vatēto segu, un nosmacē......................... tas tā, pārdomas par Daigas piedāvāto klipu....tēma nebija sveša.
pacieties līdz gadījumam Dansigas dzīvoklī[ bilžu ķidāšana ], ja viss iet pēc plāna, < Cinevillas > Rigas nodaļa izveidosies tur, dzīvoklī...................