tie prieki patīkami, pirms dažiem gadiem bija iespēja ar jahtu aizbraukt uz Roņu salu, un atpakaļ. iespēja būtu arī tagad, vienam labam paziņam pers. jahta, bet nav laika....
vispār, ne sliktākas brīvdienas, tikai ar citu fonu, dekorācijām, var tepat Latvijā sarīkot.....................................domāts, ne objektu apskate...pieļaujās subjekta apskate
subjekts, vīr., vai siev. kārtas ir stipri vispārināts tēls, tāpat kā mans teksts, kur tas tika pieminēts....kāda vēl Roma, ja .................nu, bet, ja ir biļete,laiks un vēlēšanās, tad var arī aizbraukt
Parīzē biju vairākas reizes un ar katru reizi man viņa mazāk patīk. Vai tāpēc ka pārvarā vieni un tie paši rajoni tiek apmeklēti, vai arī saprotu ka Rīgā un citur ir labāk Mēs tik to nevaram novērtēt. Kaut gan dažādība ir vajadzīga lai redzētu kā citur izskatās. tā ka ERA neko daudz nezaudēji. Tiesa gan vienu teicienu gan izdomājām "ja neesi bijis Eifelī neesi bijis Parīzē " tad to pašu var citādi pateikt ja gribi pabūt Parīzē ,uzkāp vietējā mēroga eifelī , a vietējā mēroga eifelī noteikti esi pabijusi nosauksim to tik citādi - gaismas pili vai arī TV torni
Jurisb Parīzē vēl neesmu bijusi, bet Roma pat vairāk vilina... Vienkārši zinu, ka šobrīd nevienu tik tālu braucienu īsti nevaru atļauties, tāpēc mazliet skumji... Tāpēc vismaz dažus mazus braucienus atļaujos Gaismaspilī jeb jaunajā LNB nesen biju, skats uz Vecrīgu tīri smuks, bet pagaidām jau vēl nav visi stāvi gatavi... TV tornī arī esmu bijusi, bet TV mājā (gan jaunajā, gan vecajā) pat vairākas reizes Un 4dien tiks iekarota kāda cita ēka
kājas ir katalizātors ne transporta līdzeklis - pareizas eksponēšanas gadījumā tās nostopē auto uz jebkuru vietu - ja nostopētais draiveris ir ņuņņa un neved līdz Bordo, tad tās tiek izņemtas no viņa auto un pārliktas nākamajā (nav teikts, ka nākamais nebūs ņuņņa, bet katrs no tiem ved tuvāk mērķim) pa vidam gadās tīrradņi - subjektīvā izlozē no jamiem iegūst boyfendu
Maris:kājas ir katalizātors ne transporta līdzeklis - pareizas eksponēšanas gadījumā tās nostopē auto uz jebkuru vietu - ja nostopētais draiveris ir ņuņņa un neved līdz Bordo, tad tās tiek izņemtas no viņa auto un pārliktas nākamajā (nav teikts, ka nākamais nebūs ņuņņa, bet katrs no tiem ved tuvāk mērķim) pa vidam gadās tīrradņi - subjektīvā izlozē no jamiem iegūst boyfendu
Maris - stopot esmu mēģinājusi tikai divreiz... pirmoreiz biju viena un neviens neapstājās, bet otrajā reizē bijām divas un vajadzīgo ceļa posmu tikām transportētas. Stopošana laikam tomēr nav priekš manis... Un kājas es eksponēju visai reti, man daudz labāk tīk bikses nevis svārki Ēģiptē gan pāris reizes atļāvos eksponēties un sapratu, ka tas izraisa pārāk lielu uzmanību