Harald - nekā tāda! Vienkārši ēģiptiešiem sieviete īsos svārkos vai šortos izraisa pastiprinātu interesi, jo vietējās sievietes tā eksponēties nedrīkst un viņi sieviešu kājas parasti neredz!
Ti MNJE eto govorish, TI mnje eto govorish, zinu, es domāju "Tu mani intriģē!" ne nozīmē, ka Tu (apzināti vai neapzināti!) nodarbojies ar manis intriģēšanu, bet nozīmē, ka es ieintriģējos - saproti - nesaproti?
štrunts par objektīvu, labāk aizbraukt uz Romu vai Parīzi vai..., bet neiet ne uz Eifeļiem, ne citām tūristu piebāztām vietām... nav vajadzības apgalvot, ka kaut kur citur ir labāk vai sliktāk nekā šeit, bet citu kultūru iepazīšana nevienam par sliktu nenāk... un arī vides maiņa reizēm ir pat ļoti noderīga...
daiga35:ERA, mūsējie tak jau pieraduši skatīties uz dažadām ekspozīcijām, tā ka droši vari vilk svārkus, tā arī lielākas izredzes transporta līdzekli atrast
Daiga - lielākā daļa pat tā pieraduši, ka brīžiem liekas, ka vispār nav vērts eksponēties... izietu uz ielas pliku pakaļu, tad gan varbūt pamanītu
ERA: "Daiga - lielākā daļa pat tā pieraduši, ka brīžiem liekas, ka vispār nav vērts eksponēties... izietu uz ielas pliku pakaļu, tad gan varbūt pamanītu "
plika pakaļa iziet ielās bet fiksētas tiek pārsteigtās sejas kam seko izstāde ar bargu iejejas biļeti lai beigās nopelnītu vienu objektīvu kuru jābrauc iepirkt iekš Romas vai Parīzes