ja divi vienojas, tad jebkas var buut romantiski. (piemeeri nav taalu jaameklee - bonija un klaids, par provi) galvenais, lai abiem labi. cik dzirdeets - esot ar'
/joprojām esmu pilnīgi izsista no līdzsvara (trešā diena), ieslēdzu mūžīgi nomierinošās zāles Morrissey jāpadedzina svecītes, jābeidz sevi kaunināt, jāpadomā par mūžīgo dzīvi un varbūt viss atgriezīsies/
zverja:/joprojām esmu pilnīgi izsista no līdzsvara (trešā diena), ieslēdzu mūžīgi nomierinošās zāles Morrissey jāpadedzina svecītes, jābeidz sevi kaunināt, jāpadomā par mūžīgo dzīvi un varbūt viss atgriezīsies/
moi njezhnij i laskovij zverj - vi o chom spamuitje?
Annir, a es tā paskatījos, ka te var rakstīt visu, kas nāk prātā, ne par velti 249 lapas, un tā es nolēmu, ka ir īstā vieta nosūtīt vēstuli nevienam paldies, jau jūtos labāk
un te ir arii adrese - Daiga - vari meegjinaat pieteikties!!!!
nabadziņš, nez, kā viņš dzemdības izturēja...offtopiks, bet gadaas dazhaadi: sieviete atnaak pie ginekologa un prasa - vai var palikt staavoklii anaalaa seksa laikaa? Protams! Kaa tad juus domaajat advokaati naak pasaulee.....
zverja:Annir, a es tā paskatījos, ka te var rakstīt visu, kas nāk prātā, ne par velti 249 lapas, un tā es nolēmu, ka ir īstā vieta nosūtīt vēstuli nevienam paldies, jau jūtos labāk
oi cik forshi ir sajusties kaa nevienam bet ar to laikam arii viss beidzas.....
zverja:Annir, a es tā paskatījos, ka te var rakstīt visu, kas nāk prātā, ne par velti 249 lapas, un tā es nolēmu, ka ir īstā vieta nosūtīt vēstuli nevienam paldies, jau jūtos labāk
vēstule nevienam, ir jāiebāž stikla pudelē, jāaizkorķē un jāiemet jūrā. to var darīt vienatnē, to var izdarīt kāda mierinātāja klātbūtnē
oi cik forshi ir sajusties kaa nevienam bet ar to laikam arii viss beidzas.....
Annir, lai tak meitene raksta, ja tas viņai palīdz...