forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 15
  5. 16
  6. 17
  7. 18
  8. 19
  9. 20
  10. 21
  11. 22
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.04.09 18:05
 citēt
Tu Dansiga uzvedies prātīgi, vakar iemetu aci galerijā, āpāc, čupa ar saulrietiem, var manīt kopā bijuši, nu neinteresanti tā. nav ko barā vazāties apkārt. jāiet tagad pelmenīši jāiekož, pa dienu nesanāca, aizrāvos ar fazendas koku gatavošanu, ne sesijas, nekā, bet sagatavots darbs brīvdienām...:face-smile:
Publicēts: 14.04.09 18:32 labots
 citēt
negativs, a ko es nepraatiigu daru!?!??!?! a tie saulrieti speciiaali tika sarunaati, ka jaaliek vienaa laikaa;-))) es tik bishk nokaveeju - "aidzeeros";-pppp;-)
Publicēts: 14.04.09 18:42
 citēt
dansiga:negativs, a ko es nepraatiigu daru!?!??!?! a tie saulrieti speciiaali tika sarunaati, ka jaaliek vienaa laikaa;-))) es tik bishk nokaveeju - "aidzeeros";-pppp;-)
es jau neko, dari kā gribi, tas bija, tjipa, skatītāja viedoklis, sīkāku viedokli šajā jautājumā Tu noteikti jau zini. visu, kas saistīts ar plenēru jautājumu, nedrīkst atstāt bez ievērības, jāanalizē + un - , lai supperplenērs izdotos neatkārtojams, varbūt pat ar modeli pussadalīšanas stadijā
Publicēts: 14.04.09 18:53
 citēt
negativs, es gribu lai to visu dari tu ;-)))) nu uznjemies luudzu to smagaako darbinju ;-) luudzu!;-) U N - ka atad tu iedomaajies? tu te ar savaam miiljaakajaam - akopeeju un fazendu ... a MAN tai pashaa laikaa jaaseezh raami!??!!??!? juhuuu - neies cauri, zachiit;-p;-)
Publicēts: 14.04.09 19:07
 citēt
dansiga, nestreb karstu, cik saprotu, negatIvs ir gandrīz vai gatavs būt par modeli pussadalīšanās stadijā :face-glasses:
Publicēts: 14.04.09 19:12
 citēt
daiga, khe khe - gatavs .... atdoties tev ..... kaa modelis;-p;-))) un ne tikai ;-)))))
Publicēts: 14.04.09 19:16
 citēt
:face-surprise: dansiga, tu bik tā kā nepārspīlē?

atdoties kādai pretējā dzimuma pārstāvei lielākā daļa vīriešu ir gatavi jebkurā diennakts laikā, vismaz teorētiski, bet tas taču neliedz mums virzīties super-plenerēšanas mērķa virzienā... :face-glasses:
Publicēts: 14.04.09 19:19
 citēt
daiga, nu to jau mes daram ;-)))) bet nosliece juutama;-)))
Publicēts: 14.04.09 19:48
 citēt
Acīmredzamais - neticamais, bet te pat vieta un laiks ir norunāts???:face-grin:
Publicēts: 14.04.09 20:12 labots
 citēt
tad jau pēc pēdējām modes tendecēm vēl tikai trūkst publicēta dalībnieku saraksta :face-grin:
Publicēts: 14.04.09 20:47
 citēt
atgādiniet man - kāds bija datums ? Vismaz nākamā ned. nog. man jau pasmagi saplānota ar virkni sagatavošanās/iesildīšanās sīkplenēriem....
Publicēts: 14.04.09 20:50
 citēt
vispār runa, ja nemaldos, gāja par šo piektdienu, 17. aprīli...
Publicēts: 14.04.09 20:56 labots
 citēt
daiga35:vispār runa, ja nemaldos, gāja par šo piektdienu, 17. aprīli...

ņņņņņņja :( man pārtija jāfočē, visticamāk :face-plain:
jau tā Lieldienu dēļ pārīti izlaidu, iekšā nemiers
un somu ar neviens ( na ) nenes :face-grin:
Publicēts: 14.04.09 20:57 labots
 citēt
pa dienu plenērs, vakarā - pārtija ;)

gan jau pa visiem aizstieps to somu :P
Publicēts: 14.04.09 21:03 labots
 citēt
daiga35:pa dienu plenērs, vakarā - pārtija ;)

gan jau pa visiem aizstieps to somu :P

pa dienu taisījos pafočēt vienas interesantas sporta sacīkstes labiem čomiem:face-crying: tas gan attiecās uz sestdienu. Nē un piektdienas ar neder :(
Publicēts: 14.04.09 21:15 labots
 citēt
tātad N un N netiek... :face-plain:

varbūt ir kādi citi varianti, kas der visiem?
Publicēts: 14.04.09 21:25
 citēt
dansiga:daiga, nu to jau mes daram ;-)))) bet nosliece juutama;-)))
noslieces ir jūtamas vairākas. Maris arī ir kaut kur noslējies. Dansiga es Tev uz e-pastu vēstījumu nosūtīju, varbūt noderēs. skumīgi man te vienam Olaines interinātā, apkopēja aizbrauca uz Rīgu kost, paraleli plenēra jautājumam bīdu fazendas būvkoku skices, un domās jau lidoju uz apsūnojušo muižu, kur Susurs paiku sargās, Daiga modeli gaidīs, Maris Daigu bildēs un Dansiga saulrietu vaktēs
Publicēts: 14.04.09 21:32
 citēt
negatIvs:Susurs paiku sargās, Daiga modeli gaidīs, Maris Daigu bildēs un Dansiga saulrietu vaktēs

Un kur šai stāstā palika N un N?
Publicēts: 14.04.09 21:36
 citēt
alvils:
negatIvs:Susurs paiku sargās, Daiga modeli gaidīs, Maris Daigu bildēs un Dansiga saulrietu vaktēs

Un kur šai stāstā palika N un N?
izskatās ka nebūs braucēji, tāpēc nav scenārijā:face-plain:
Publicēts: 14.04.09 21:48
 citēt
Varējāt jau vismaz kādu reprezentatīvu personu savā vietā nosūtīt! Tik ilgi čatojāt un plānojāt... A beigās tas pats, kas parasti - nekas (arī sākas ar N). :face-crying:
Publicēts: 14.04.09 21:50
 citēt
N un N varētu ieteikt arī kādus viņiem vēlamus datumus, ņemot vērā savu noslogotību ;)
izksatās, ka brauciens uz sūnaino muižu būs vien tāds iesildīšanās mini-plenērs, bet galvenais super-plenērs vēl tikai priekšā...
Publicēts: 14.04.09 22:23 labots
 citēt
jaaaaa, nu ar tiem datumiem kā ar bitēm :) kur Plenerēšanas biedrība bija agrāk, kaut pāra mēnešus - tad laika bija gana.
Jūnijā es tiktu ! Ja tagad ieliktu datumu, toč izbrīvētos :)
maijs vēl pavasara neziņā tīts
briest tajā Plenērs
nenoskatīts
Publicēts: 14.04.09 22:29
 citēt
man arī maijs tāds neskaidrs... lai būtu jūnijs :face-glasses:
Publicēts: 14.04.09 22:34
 citēt
daiga35:man arī maijs tāds neskaidrs... lai būtu jūnijs :face-glasses:

Kristāla......dzidrais ?:)
Publicēts: 14.04.09 22:40
 citēt
alvils:Varējāt jau vismaz kādu reprezentatīvu personu savā vietā nosūtīt! Tik ilgi čatojāt un plānojāt... A beigās tas pats, kas parasti - nekas (arī sākas ar N). :face-crying:
nekas nav beidzies, viss vēl priekšā, ar čuš bieži beidzās ĪSTIE plenēri, mums te tikai tā pa īstam sāk nostabilizēties sastāvs, parādās pirmās jūtas, pirmie plenēra scenārija ieskicējumi
Publicēts: 14.04.09 22:42 labots
 citēt
negatIvs:
alvils:Varējāt jau vismaz kādu reprezentatīvu personu savā vietā nosūtīt! Tik ilgi čatojāt un plānojāt... A beigās tas pats, kas parasti - nekas (arī sākas ar N). :face-crying:
nekas nav beidzies, viss vēl priekšā, ar čuš bieži beidzās ĪSTIE plenēri, mums te tikai tā pa īstam sāk nostabilizēties sastāvs, parādās pirmās jūtas, pirmie plenēra scenārija ieskicējumi

esmu absolūti vienisprātis ar N.
PS laikam jāmin Kristāla Acu iemītā taka un jāsāk mainīt profila bildes.
Pavasaris.....
Publicēts: 14.04.09 22:57
 citēt
negativs, a k tas mails no tevis, izradaas;-)))
Publicēts: 14.04.09 23:00
 citēt
dansiga:negativs, a k tas mails no tevis, izradaas;-)))

re, jau mīlestības vēstules arī fonā sāk figurēt... :face-wink:
Publicēts: 14.04.09 23:03
 citēt
drīz visiem kā indiāņiem iesaukas būs, plenēra ietvaros protams : Kristāla Acis, Dalīšanas St. u.t.t
Publicēts: 14.04.09 23:03
 citēt
dansiga:negativs, a k tas mails no tevis, izradaas;-)))
negaidīji?................:face-kiss:
Publicēts: 14.04.09 23:19
 citēt
negativs, nu i praataa nenaaca, ka tu varetu kaut ko suutiit - sedeju un briiniijos ... kas tas ir, ko es atkal neatceros;-p;-)
Publicēts: 14.04.09 23:21
 citēt
negatIvs, bet kas ir Dalīšanas St.? :face-glasses:
Publicēts: 14.04.09 23:24
 citēt
dansiga:negativs, nu i praataa nenaaca, ka tu varetu kaut ko suutiit - sedeju un briiniijos ... kas tas ir, ko es atkal neatceros;-p;-)
nu tak šovakar zem vienas bildes par to lietu interesējies, man kompī bija tā rakstu darba bilde, iemetu, tur sīki aprakstīts, man mājās mētājās tā grāmata, reizēm ieskatos
Publicēts: 14.04.09 23:27
 citēt
daiga35:negatIvs, bet kas ir Dalīšanas St.? :face-glasses:
atkal bilde....... labi, ka krēsls stabīls. tur man tekstā kļūme, domāts dalīšanās st. , nu stadija [es]:face-sad:
Publicēts: 14.04.09 23:33
 citēt
es gan tev dotu iesauku Restarts ;) tas tā optimistiskāk skan...
Publicēts: 14.04.09 23:33
 citēt
negatIvs:
dansiga:negativs, nu i praataa nenaaca, ka tu varetu kaut ko suutiit - sedeju un briiniijos ... kas tas ir, ko es atkal neatceros;-p;-)
nu tak šovakar zem vienas bildes par to lietu interesējies, man kompī bija tā rakstu darba bilde, iemetu, tur sīki aprakstīts, man mājās mētājās tā grāmata, reizēm ieskatos

te tev nu bija mīlestības vēstule... :face-sad:
Publicēts: 14.04.09 23:34
 citēt
Fotogrāfi - vot tā toč ir cita suga :face-grin:
Publicēts: 14.04.09 23:35
 citēt
daiga35:es gan tev dotu iesauku Restarts ;) tas tā optimistiskāk skan...

Negatīvs JAU ir ideāls niks, labāku neatrast.
Publicēts: 14.04.09 23:39
 citēt
laikam jau pašam apnicis tas niks :face-grin:
Publicēts: 14.04.09 23:43
 citēt
NilsS:
daiga35:es gan tev dotu iesauku Restarts ;) tas tā optimistiskāk skan...

Negatīvs JAU ir ideāls niks, labāku neatrast.
plenēra ietvaros,iekšējajai lietošanai veidojās paralelie varianti, rezervei, gaisa jaukšanai, lai no malas finālā neviens nesaprot, kurš aizbraucis, kurš ar kuru, viss miglā...............
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 15
  5. 16
  6. 17
  7. 18
  8. 19
  9. 20
  10. 21