Tu Dansiga uzvedies prātīgi, vakar iemetu aci galerijā, āpāc, čupa ar saulrietiem, var manīt kopā bijuši, nu neinteresanti tā. nav ko barā vazāties apkārt. jāiet tagad pelmenīši jāiekož, pa dienu nesanāca, aizrāvos ar fazendas koku gatavošanu, ne sesijas, nekā, bet sagatavots darbs brīvdienām...
negativs, a ko es nepraatiigu daru!?!??!?! a tie saulrieti speciiaali tika sarunaati, ka jaaliek vienaa laikaa;-))) es tik bishk nokaveeju - "aidzeeros";-pppp;-)
dansiga:negativs, a ko es nepraatiigu daru!?!??!?! a tie saulrieti speciiaali tika sarunaati, ka jaaliek vienaa laikaa;-))) es tik bishk nokaveeju - "aidzeeros";-pppp;-)
es jau neko, dari kā gribi, tas bija, tjipa, skatītāja viedoklis, sīkāku viedokli šajā jautājumā Tu noteikti jau zini. visu, kas saistīts ar plenēru jautājumu, nedrīkst atstāt bez ievērības, jāanalizē + un - , lai supperplenērs izdotos neatkārtojams, varbūt pat ar modeli pussadalīšanas stadijā
negativs, es gribu lai to visu dari tu ;-)))) nu uznjemies luudzu to smagaako darbinju ;-) luudzu!;-) U N - ka atad tu iedomaajies? tu te ar savaam miiljaakajaam - akopeeju un fazendu ... a MAN tai pashaa laikaa jaaseezh raami!??!!??!? juhuuu - neies cauri, zachiit;-p;-)
atdoties kādai pretējā dzimuma pārstāvei lielākā daļa vīriešu ir gatavi jebkurā diennakts laikā, vismaz teorētiski, bet tas taču neliedz mums virzīties super-plenerēšanas mērķa virzienā...
dansiga:daiga, nu to jau mes daram ;-)))) bet nosliece juutama;-)))
noslieces ir jūtamas vairākas. Maris arī ir kaut kur noslējies. Dansiga es Tev uz e-pastu vēstījumu nosūtīju, varbūt noderēs. skumīgi man te vienam Olaines interinātā, apkopēja aizbrauca uz Rīgu kost, paraleli plenēra jautājumam bīdu fazendas būvkoku skices, un domās jau lidoju uz apsūnojušo muižu, kur Susurs paiku sargās, Daiga modeli gaidīs, Maris Daigu bildēs un Dansiga saulrietu vaktēs
Varējāt jau vismaz kādu reprezentatīvu personu savā vietā nosūtīt! Tik ilgi čatojāt un plānojāt... A beigās tas pats, kas parasti - nekas (arī sākas ar N).
N un N varētu ieteikt arī kādus viņiem vēlamus datumus, ņemot vērā savu noslogotību izksatās, ka brauciens uz sūnaino muižu būs vien tāds iesildīšanās mini-plenērs, bet galvenais super-plenērs vēl tikai priekšā...
jaaaaa, nu ar tiem datumiem kā ar bitēm kur Plenerēšanas biedrība bija agrāk, kaut pāra mēnešus - tad laika bija gana. Jūnijā es tiktu ! Ja tagad ieliktu datumu, toč izbrīvētos maijs vēl pavasara neziņā tīts briest tajā Plenērs nenoskatīts
alvils:Varējāt jau vismaz kādu reprezentatīvu personu savā vietā nosūtīt! Tik ilgi čatojāt un plānojāt... A beigās tas pats, kas parasti - nekas (arī sākas ar N).
nekas nav beidzies, viss vēl priekšā, ar čuš bieži beidzās ĪSTIE plenēri, mums te tikai tā pa īstam sāk nostabilizēties sastāvs, parādās pirmās jūtas, pirmie plenēra scenārija ieskicējumi
alvils:Varējāt jau vismaz kādu reprezentatīvu personu savā vietā nosūtīt! Tik ilgi čatojāt un plānojāt... A beigās tas pats, kas parasti - nekas (arī sākas ar N).
nekas nav beidzies, viss vēl priekšā, ar čuš bieži beidzās ĪSTIE plenēri, mums te tikai tā pa īstam sāk nostabilizēties sastāvs, parādās pirmās jūtas, pirmie plenēra scenārija ieskicējumi
esmu absolūti vienisprātis ar N. PS laikam jāmin Kristāla Acu iemītā taka un jāsāk mainīt profila bildes. Pavasaris.....
dansiga:negativs, nu i praataa nenaaca, ka tu varetu kaut ko suutiit - sedeju un briiniijos ... kas tas ir, ko es atkal neatceros;-p;-)
nu tak šovakar zem vienas bildes par to lietu interesējies, man kompī bija tā rakstu darba bilde, iemetu, tur sīki aprakstīts, man mājās mētājās tā grāmata, reizēm ieskatos
dansiga:negativs, nu i praataa nenaaca, ka tu varetu kaut ko suutiit - sedeju un briiniijos ... kas tas ir, ko es atkal neatceros;-p;-)
nu tak šovakar zem vienas bildes par to lietu interesējies, man kompī bija tā rakstu darba bilde, iemetu, tur sīki aprakstīts, man mājās mētājās tā grāmata, reizēm ieskatos
daiga35:es gan tev dotu iesauku Restarts tas tā optimistiskāk skan...
Negatīvs JAU ir ideāls niks, labāku neatrast.
plenēra ietvaros,iekšējajai lietošanai veidojās paralelie varianti, rezervei, gaisa jaukšanai, lai no malas finālā neviens nesaprot, kurš aizbraucis, kurš ar kuru, viss miglā...............