šis ir labais, kā mūziku nospēlēji par dzīvi man patīk ja satiekas vairāki un katrs spēlē ar saviem taustiņiem viens ar melnu otrs ar baltu beigās kaut kas labs tomēr sanāk. a vāks būs visiem šā kā tā
vākam nav nozīmes, jo vienmēr tas rada vienu un to pašu skaņu, daudz lielāka nozīme ir tam, kā tiek sakombinēti tie melnie un baltie taustiņi, pirms uzdarbojas vāks. bet tur jau tā problēma, ka, kad pienāk attiecīgais datums, ir skaidrs, ka pagājis vēl viens gads, bet īstā simfonija vēl nav tapusi. par to jau tās skumjas, ne jau par kaut ko citu...
laikam jau nekas cits neatliek, spriežot pēc Tavu tekstu toņiem, kā kārtīgi nosvinēt[ ieskaitot kaut kādus savārītus s.......], lai pēc tam ir iemesls sākt jaunu, skaistu dzīvi, tad arī simfonija nekur nepaliks..........
kārtīgs kodiens nav atraujams no, pēc tam sekojošām, pārdomām.....jo lielāks kodiens, jo lielāki s... sataisīti, jo dziļākas pārdomas, un nav izslēgts, ka pēc svinībām alvilu neviens vairs nepazīs, viņš būs cilvēks ar simfonijas metu galvā
spec veltījums a l v i l a m, gaidāmās ciparu maiņas sakarā www.youtube.com... , oriģinālizpildījumā, zinu, ka tā dziesma viņam patīk, lai labi domājās.........
pacel kādu interesantu tēmu, cik noslēpumaino lūrētāju Tevi vēro, kaut ko par jumtu, varbūt kādu labu filmu esi redzējusi, ko darīsi Roņu salā, vai kāds nomaldījies vīrs uz pareizā ceļa uzvests.......................
ai - man shonedeelj jaastraadaa taa kaa trakam ezim ;-((( es tik varu palasiities, kafiju dzerot ;-)
a par veeroshanu - es tam iipashu uzmaniibu nepiegriezhu - lai tachu veero ;-) un taadu ir pietiekami daudz ;-0 Ronju salaa - meklees laaci ;-))))))))))) pagaidaam neviens nomaldiijies viirs nav pieteicies par miiljaako - taa ka nekadu probleemu ;-)
daiga, es jau neprasu , lai mani izklaidee - es tikai konstateeju faktu ;-p;-)
lāčiem arī, kaut gan novērots, ka bieži vien guļamajā laikā dansigai parādās aktivitātes, sevišķi piektdienu vakaros...............tā kā nav brīnums, ka arī ežus un lāčus tramdīs
lāčiem arī, kaut gan novērots, ka bieži vien guļamajā laikā dansigai parādās aktivitātes, sevišķi piektdienu vakaros...............tā kā nav brīnums, ka arī ežus un lāčus tramdīs
tie, kas grib, lai viņus tramda, migai durvis atstāj puspavērtas...
negatIvs:quote] lāčiem arī, kaut gan novērots, ka bieži vien guļamajā laikā dansigai parādās aktivitātes, sevišķi piektdienu vakaros...............tā kā nav brīnums, ka arī ežus un lāčus tramdīs
tie, kas grib, lai viņus tramda, migai durvis atstāj puspavērtas...
šai gadījumā svarīgi ir mācēt pamanīt, kurām migām durvis ir atstātas puspavērtas.