forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 188
  5. 189
  6. 190
  7. 191
  8. 192
  9. 193
  10. 194
  11. 195
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.09.09 14:29
 citēt
vai tad laime nesākas no paša izdodmas, vēlmes izdomāt un izdomātā realizēšanas?
Publicēts: 29.09.09 14:30
 citēt
Publicēts: 29.09.09 14:34
 citēt
jurisb:vai tad laime nesākas no paša izdodmas, vēlmes izdomāt un izdomātā realizēšanas?

Nedomāju vis... Laime sākas brīdī, kad tu to vismazāk meklē. Nemeklēt, bet atrast... tas ir jāprot. Es pagaidām neprotu.
Publicēts: 29.09.09 14:54
 citēt
nu ERA es gribu uz mirkli sajusties laimīgs tāpēc uz 10 min iziežu no darba lai iepirktu saldējumu un tad ar baudu to apēstu . ideja ir atliek tik realizēt. tas būs tikai mirklis bet jutīšos laimīgs vismaz kādu stundu :)
ar cilvēkiem tāpat gribi kaut uz mazu mirkli sajusties laimīga - ņem un piezvani. un tad sapratīsi vai tā ir laime vai tikai tava iedoma par laimi :) meklējot sakarības starp iedomu un patiesu beigu beigās arī atradīsi to ko vēlies. bet ja nemeklēs un tikai gaidīs tad kas zin cik ilgi būs jāgaida :)
Publicēts: 29.09.09 15:11
 citēt
mjāaaaa, tātad laimi gaidam....................
Publicēts: 29.09.09 15:13
 citēt
Jurisb - tādas mazās laimītes var izdomāt un sameklēt, bet lielās gan parasti atnāk pašas :)
Publicēts: 29.09.09 15:15
 citēt
ja atnāk
Publicēts: 29.09.09 15:29
 citēt
atnaak atnaka, tikai mees to apjausham tad, kad taa jau aizgajausi ;-))))
Publicēts: 29.09.09 15:35
 citēt
Atgriežoties pie lāčiem.Latvijas ziemas apstākļos lāči ļoti bieži neliekas ziemas miegā.Atšķirībā no ežiem! Eži vienmēr dodas nosnaust zināmu ziemas periodu! ;)
Publicēts: 29.09.09 15:40
 citēt
tad jau labāk padarīt dzīvi pilnu ar mazām laimītēm un arī lielā pati atnāks :) māja arī dažkārt sastāv no daudz daudz maziem ķieģelīšiem kas katrs pats par sevi nav nekas bet visi kopā - MĀJA :)
nu re aizsskrēju uz super neto iepirku vairāk saldējumu nekā pats varu apēst (tikai par 9 san. gabalā ) un laipni padalijos ar kolēģiem a šie pretī cepumiņus bulciņas un visādus citādus gardumu + smaids pār visu ģīmi :)
Publicēts: 29.09.09 19:18
 citēt
forelljjanka:Atgriežoties pie lāčiem.Latvijas ziemas apstākļos lāči ļoti bieži neliekas ziemas miegā.Atšķirībā no ežiem! Eži vienmēr dodas nosnaust zināmu ziemas periodu! ;)
Latvijas lāči ziemas periodā reizēm dodās uz Roņu salu, ežu tramdītāji[jas] roņu salu izvēlās vasaras - rudens periodā.pieradinātu vāveru fotografēšanai pietiek ar ~ 17-50mm, nedaudz tramīgu ar ~ 70-200mm, pavisam tramīgu, nepieradinātu ~ 500mm.......objektīvu
Publicēts: 29.09.09 20:13
 citēt
ERAi vajadzetu gan izskatit Annira lacha kandidat0uru.. butu fany - vinja ka krampiga meitene stabili ielktu sho spalaa:) cits cilveks butu - spamotu 24x mazak
Publicēts: 29.09.09 20:40
 citēt
jurisb:tad jau labāk padarīt dzīvi pilnu ar mazām laimītēm un arī lielā pati atnāks :) māja arī dažkārt sastāv no daudz daudz maziem ķieģelīšiem kas katrs pats par sevi nav nekas bet visi kopā - MĀJA :)
nu re aizsskrēju uz super neto iepirku vairāk saldējumu nekā pats varu apēst (tikai par 9 san. gabalā ) un laipni padalijos ar kolēģiem a šie pretī cepumiņus bulciņas un visādus citādus gardumu + smaids pār visu ģīmi :)

Jurisb - mazo laimīšu man netrūkst, par sīkumiem vēl protu priecāties :) Nupat iedzēru karstu tēju ar cepumiem, tik silti un labi palika :)
Publicēts: 29.09.09 20:43
 citēt
Maris:ERAi vajadzetu gan izskatit Annira lacha kandidat0uru.. butu fany - vinja ka krampiga meitene stabili ielktu sho spalaa:) cits cilveks butu - spamotu 24x mazak

Maris - saki, krampīga? Hmm, un kā tad tas izpaužas? :) Un kas īsti spamotu 24x mazāk - Annirs vai es? :D
Publicēts: 29.09.09 20:47
 citēt
ERA: Un kas īsti spamotu 24x mazāk - Annirs vai es? :D

Man domāt ka abi :)
ERA ja par maziem sīkumiem proti priecāties tad darot to ar zināmu cilvēku kvantitāti var panākt vēlamo rezultātu lielās laimes meklējumos :)
Publicēts: 29.09.09 21:13
 citēt
kas par jautaajumiem - skaidrs, ka jamais driiksteetu spamot tik uz skopaam kartiiteem
Publicēts: 29.09.09 22:13
 citēt
ERAi pēc karstās tējas un cepumiņiem tik labi palika ka šeit kļūst garlaicīgi :)
Publicēts: 29.09.09 22:15
 citēt
jurisb:ERA ja par maziem sīkumiem proti priecāties tad darot to ar zināmu cilvēku kvantitāti var panākt vēlamo rezultātu lielās laimes meklējumos :)

Kvantitāte vēl negarantē kvalitāti :)
Publicēts: 29.09.09 22:15
 citēt
Maris:kas par jautaajumiem - skaidrs, ka jamais driiksteetu spamot tik uz skopaam kartiiteem

Maris - uz Ziemassvētku kartītēm? :D
Publicēts: 29.09.09 22:16
 citēt
jurisb:ERAi pēc karstās tējas un cepumiņiem tik labi palika ka šeit kļūst garlaicīgi :)

Nu, nevar tak spamot vienā laidā :) Reizēm jāietur pauze ;)
Publicēts: 29.09.09 22:20
 citēt
Kvantitāte vēl negarantē kvalitāti :)

ja ir kvantitāte tad ir lielākas iespējas tikt arī pie kvalitātes. ir atšķrība ja ir 2 no kā izvēlēties 1 vai ir 100 no kuriem jāizvēlas 1 ????
Publicēts: 29.09.09 22:29
 citēt
Jurisb - pārāk liela izvēle visu sarežģī... Un es pēc dabas reizēm esmu visai svārstīga... :)
Publicēts: 29.09.09 22:42
 citēt
svārstīga...."svari"?
mhhh a ko tur svārstīties izdarī atlasi no 100 uz 50 tad no 50 uz 25 utt līdz beidzot paliek kādi 5 labaratorijas trusiši kurus tad patestēt gan mākslīgios gan dabīgos apstākļos :)
Publicēts: 29.09.09 22:51
 citēt
Manas dzimšanas brīdī Saule bija mežāzī, bet Mēness svaros ;)
Mjā, to atlasi reizēm nemaz nav tik viegli veikt... :)
Publicēts: 29.09.09 23:02
 citēt
esi mēģinājus veikt atlasi? varbūt prasības pārāk augstas :)
Publicēts: 29.09.09 23:09
 citēt
Nu, no 100 noteikti neesmu... :) Prasības ir viens, bet realitātē reizēm esam ar mieru samierināties ar to, ka kāda no tām jāatmet... :)
Publicēts: 29.09.09 23:17
 citēt
tad jau tas izklausās cerīgi :) atliek tik veikt atlasi (nevis gaidīt kad laime pati nāks, be gan paņemt to laimi tādu kāda ir :) )
Publicēts: 29.09.09 23:25
 citēt
laimes nesēju var mēģināt pēc zirga sazīmēt, tas varētu būt balts
Publicēts: 29.09.09 23:35
 citēt
pēc zirga tagad nav vērts zīmēt - zirgi un to īpašnieki mūsdienās tādi mānīgi :)
Publicēts: 29.09.09 23:41
 citēt
balts BMV varētu būt mūsdienu variants, jeb varbūt vienkārš puisis ar tīru sirdi un skaidru acu skatu www.youtube.com... .....................
Publicēts: 29.09.09 23:48
 citēt
negatIvs - labs gabals :)
nevarēšu nocitēt bet domu mazliet pārfrāzējot - kurš no mums ir tīru sirdi, skaidru acu skatu tas tad lai piesakās un pirmais stiepj roku . da nav neviena ar tīru sirdi un skaidru acu skatu - tas tik tāds apmāns varētu būt .
Publicēts: 29.09.09 23:53
 citēt
jurisb:negatIvs - labs gabals :)
nevarēšu nocitēt bet domu mazliet pārfrāzējot - kurš no mums ir tīru sirdi, skaidru acu skatu tas tad lai piesakās un pirmais stiepj roku . da nav neviena ar tīru sirdi un skaidru acu skatu - tas tik tāds apmāns varētu būt .

Mjā, pietam - sirdij nepavēlēsi... varbūt atlasē uzvarējušais sirdij nemaz nebūs tuvs... :) Un tur ne balts zirgs, ne balts BMW nelīdzēs... :)
Publicēts: 29.09.09 23:53
 citēt
jaa - iistie ir baltajos ratos - tas toch :D
Publicēts: 29.09.09 23:54
 citēt
piedod ERA man tikai melns :)
tātad atlasi taisīt nav vērts bet gaidīt (pasīvi) arī nevajdzētu - ko tad?
Publicēts: 29.09.09 23:55
 citēt
ERA:
jurisb:negatIvs - labs gabals :)

Mjā, pietam - sirdij nepavēlēsi... varbūt atlasē uzvarējušais sirdij nemaz nebūs tuvs... :) Un tur ne balts zirgs, ne balts BMW nelīdzēs... :)

a ja puisis ozh peec korvalola vai vnk. peec graadiigaa ta sirdij tuvs ka trax ne?
Publicēts: 30.09.09 00:07
 citēt
jurisb:piedod ERA man tikai melns :)

Eh, skāde... :( :D Reti gan ir sanācis, bet man baigi patīk BMW vizināties :)
Daži subjekti šobrīd tiek pārbaudīti, tā kā nevarētu teikt, ka pasīvi gaidu... :)
Publicēts: 30.09.09 00:07
 citēt
Maris: a ja puisis ozh peec korvalola vai vnk. peec graadiigaa ta sirdij tuvs ka trax ne?

Oi, nē... no tādiem labāk pa gabalu... :)
Publicēts: 30.09.09 00:09
 citēt
ERA:
jurisb:piedod ERA man tikai melns :)

Eh, skāde... :( :D Reti gan ir sanācis, bet man baigi patīk BMW vizināties :)
Daži subjekti šobrīd tiek pārbaudīti, tā kā nevarētu teikt, ka pasīvi gaidu... :)

jumtaa, jumtaa (braucamaa) visa atsleega :)
Publicēts: 30.09.09 00:10
 citēt
Maris:jumtaa, jumtaa (braucamaa) visa atsleega :)

Jumtā? A kas ir jumts? :)
Publicēts: 30.09.09 00:11
 citēt
tad nekas neatliek kā gaidīt, un sapņot www.youtube.com... , drīz ziema, varbūt džeks apsnidzi atnāks, pats balts, bez zirga un vāģa......
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 188
  5. 189
  6. 190
  7. 191
  8. 192
  9. 193
  10. 194