Vai nav vienalga, ko pielej, mūli vai zirgēzeli? Tur esot tā, ka no mātes sugas atkarīgs, kas piedzims starpsugu krustošanā. Viens no rezultātiem ir auglīgs, otrs- near tikt pie pēcnācējiem.
daiga35:bet, ja piedzeršanās izraisa vienīgi nepatīkamas sajūtas, kas nemaz nevedina uz unisoniem?
ar to lietu, tāpēc jātiek skaidrībā, kamēr nav pārbaudīts, ir vai nav unisons, tikmēr tukša runāšana. vispār jau neviens normāls vecis nepārdozēs, ja priekšā gaida sadale, vai sadale ir notikusi, un sekos turpinājums......ja vakara programmā nav nekādi pasākumi saistīti ar sadales jautājumu, tad bremzes var atlaist, protams, ja vien ir vēlēšanās. unisona pazīmes, ja vien tas ir iespējams starp divām personām, parādās gandrīz uzreiz....līdz pilnīgam unisonam vajadzīgs nedaudz laika, kādam, procesa paātrināšanai vajag kādu malku dziras, citam nevajag, tīri individuāli gadījumi................................ www.youtube.com... .........................
gadījies ir, bet laikam tikai tādas sadales gadījumā, kad esmu bijis iedalīts, bez paša iniciatīvas, tā teikt 0 interese par rezultātu finālā............
_AlterNative:Es te ierakstīju tik labu spamu, bet to neviens neņem vērā,es nu apvainošos, apsegšu ar plakstiem savus Acu Ābolus un atslēgšos. Ar labunakti, biedri!
tam tematam bez sagatavošanās nevar piesslēgties par sugām un ģenētiku, jāatkārto viela...
_AlterNative:Es te ierakstīju tik labu spamu, bet to neviens neņem vērā,es nu apvainošos, apsegšu ar plakstiem savus Acu Ābolus un atslēgšos. Ar labunakti, biedri!
|Spams jau laps(ar p)bet neprecīzs.Neskatoties kurš ar kuru,ēzelis ar ķēvi,vai ērzelis ar ēzelieni,rezultāts ir viens-vairoties nespējīgs nastunesējlopiņš!
Maris:a varbuut vairoties nav speejiigs, bet meegjinaat vairoties ir? tajau diezgan eerti...
tas ir baigi ērti, un ja vēl nastas nes...te jāsāk domāt, ka no tāda ir vairāk labuma kā no tāda ar labiem radurakstiem, kurš lielāko tiesu dzīves kvernē kādā stallī, reizēm izvizinot kādu, pagaidām, ar 46 izmēra zābaku neapstrādātu, pakaļu...............
negatIvs - ...te jāsāk domāt, ka no tāda ir vairāk labuma kā no tāda ar labiem radurakstiem, kurš lielāko tiesu dzīves kvernē kādā stallī, reizēm izvizinot kādu, pagaidām, ar 46 izmēra zābaku neapstrādātu, pakaļu...............
atbrauc valuutas fonda pārstaavji pie Dombrovska uz paarunaam un uzdaavina puzli ar burtiem A D S I R un saka - ja saliksiet no shiem burtiem vaardu "LAIME" - tad dabuusiet aizdevumu ....
dansiga:atbrauc valuutas fonda pārstaavji pie Dombrovska uz paarunaam un uzdaavina puzli ar burtiem A D S I R un saka - ja saliksiet no shiem burtiem vaardu "LAIME" - tad dabuusiet aizdevumu ....
ko tad.... tik politisks palika, kad būs sarīkota jauna "puķu balle" unj tornī būs jākāpj arī tā runāsi vai pielāgosies. Atvaino par neprasmi godam uzrunāt Tevi, cienītā.