Mihalkova filmā "5 vakari" novērojami. a tas vijolnieks no LSO (gandrīz galvas tiesu mazāks par mani augumā un 1/2 kunģa izgriesta ar visu čūlu), kurš Malaizijā bija nākamais lielākais izrijējs tūlīt aiz manis (kopā bīdījām teorijas, ka mums rados plēsīgie lopiņi un ka mums no tiem mantotas īsākas zarnas, ko mums jākompensē ar vairāk ēšanu!) stāstīja, kā drīz pēc kara viņa kolēģis ielikts uz 15 sutkām par amerikāņu zeķēm ar gumijām iekšā. (nēsā amerikāņu zeķes, značit poddjerživaješ imperialjistov!).
informācija s t i n g a m , var nojaust par cechu un produkciju...... www.fotoblog.lv... . pašreiz iet karstāk nekā "raksta" tapšanas laikā varēja prognozēt....visa produkcija aizceļo uz Zviedriju un Norvēģiju, uz kurieni, kad nedaudz pierims burzma, būs lemts arī aizbraukt. kopumā cechā viss mierīgi, cilvēkiem darbs, valstij nodokļi, vismaz kaut kas reāli notiek. mīnuss - tusoniem neatliek laika, bet ņemot vērā manas individuālās īpatnības, tas ir pašā laikā....
negatIvs:sveiciens alvilam arī no manis www.youtube.com... . dziesmiņa viņam tuvā stilā, tā apmēram tas kādreiz sākās.............
Liels paldies! Bet ar Sex Pistols tas nesākās. Tas sākās gadus desmit ātrāk Ņujorkā, vienkārši, kad aizgāja līdz UK, ar Sex Pistols tas palika populārs. Bet tagad arī pankroks ir gājis uz priekšu. Tagad ir (un man patīk labāk) šitā: www.youtube.com...
nu jā, es jau arī rakstīju < apmēram > ar pankroku īpaši aizrāvies nekad neesmu, neesmu arī to padziļināti pētījis. man ir nedaudz cita niša[ šas ]. DVD diskos esmu ierakstījis, laikam, 116 grupas, visus albumus, kādi viņām vien ir iznākuši, laika periods - no 1960-tajiem, līdz mūsdienām, tagad nesteidzoties, cik laiks atļauj, iedvesmas brīžos taisu izlasi, ieturētu vienā noskaņā.................
AramandsK, nu bet .... ja var taa - nebriidinot, neaizraadot likvideet profilu ..... Pie tam - peec dienas atkal paradaas mans niks, kaa jauns pieregjistreets - megjinaaju ar savu niku ieiet - dabiski, ka ar veco paroli to neavru .... ko wanags ar to gribeeja pateikt - hvz ...