dansiga:AramandsK, nu bet .... ja var taa - nebriidinot, neaizraadot likvideet profilu ..... Pie tam - peec dienas atkal paradaas mans niks, kaa jauns pieregjistreets - megjinaaju ar savu niku ieiet - dabiski, ka ar veco paroli to neavru .... ko wanags ar to gribeeja pateikt - hvz ...
es takā varētu rīt aizbraukt kauč ko pafočēt, bet nav objektīva! a man te kāds teica, ka Pentaxim nevar nopirkt objektīvus Canonam tā ir vēl lielāka problēma!
7.30 saullēkts, kamēr aizbrauc, uzstutē plēšu, padzer kapiju, uzpīpē... jau būs nokavēts. a pusdienā jau vāks nāk virsū, tad jau gulēt būs jāiet akal... nav jau kā vasarā, kad 5 mežā jābūt
nee neee - es jau dodos pamazaam guleet, tik no vienas bidles nevaru shkjirties - riit laiciigi jaaceljas un intensiivi zirgi buus jaafotografeee.... labs? pagaidaam neko sliktu nevaru pateikt;-)
tā no sērijas, mauc uz visu banku...............kāpēc Canonam nevar nopirkt objektīvus, pakaļ met......platleņķveidīgie man divi - Tokina 10-17mm[zivsacs], un Sigma 10-20mm, nesen ss.lv ieraudzīju vēl vienu interesantu, tas gan tāds stipri nestandarts, bet varētu noderēt. paņemšu vai nepaņemšu, to izšķirs lēkme, kurai vajadzētu uznākt, pēc 2 minūšu pārdomām.....