dansiga:phe - a man nemaz nevaig lai taas beibes kaut ko veero/ieveero ;-p;-)
ja beibes ievēro un palaiž tālāk, sabiedrībā var izveidoties vēlamais priekštats, kuru var regulēt pēc vajadzības, atstājot, vai neatstājot ieslēgtu televizoru........
pavēlāk, stiepjams jēdziens, pielietojās, kad nav nekas tieši zināms. tādos gadījumos viss notiek pēc apstākļiem, kurus nosaka uz nākamo dienu atstājamais darba apjoms, kuram jābūt paveicamam, jo nākošā diena ir finiš, bez +/-..................
Brr, auksts gan šovakar... un vēl tas mēness tik spožs, labi vismaz, ka logā nespīd... Sildos ar karstu tēju un svecēm... Pirmīt bija patīkams atklājums - ledusskapī turētā pašu spiestā ābolu sula bija pārvērtusies par sidru ar nelieliem grādiem
ERA, ai - kadreiz klatienee izstastishu attieksmi pret sulaam .... dzert sulas ir pisk modi ..... patiesiba ir daudz skarbaaka ;_))) bet te neizpluudiishu ;_)
Dansiga - vispār jau man tas nav nekāds modes kliedziens, vienkārši šogad tik daudz ābolu, ka aizies postā, ja netiks pārvērsti sulā, vai kā citādi izlietoti
ERA man gan Schnircks ieteiktā recepte kā neleitotājam nederēs bet Tavā gadījumā būtu ok . var jau pamēģināt karsto saldējumu vai arī atbisltošu sildītāju pie sāniem tad saldējumus būs karsts