dansiga:negativs, taatad - bilzhu nav, tik nonjeemies esi bezjeegaa?;-p;-))))
bildes ir, pagaidām melnrakstos četras, varbūt uzspiedīšu pogu - publicēt, varbūt nē, laika apstākļi +/-, man labāk patīk saulains laiks............................
zinu vismaz vēl vienu, kas gaidīja sestdienu, lai izbrauktu pabildēt, bet ar tiem gaidītajiem datumiem tā ir, kad tie pienāk, laika apstākļi p........ .vislabākais jau laikam ir ātrās reaģēšanas vienības variantā - pavēro padebešus un mauc, tikai tāds sīkums kā darbs traucē
jā, īpaši ziemas sezonā labāk neaizrauties ar foto-izbraukumu plānošanu... vienīgā reize, kad piespiedu sevi bildēt vējā un sniegā, bija Venēcijā, kad likās grēcīgi to nedarīt, īpaši, ja bija tikai pāris diena laika... lai gan kadru ziņā, sliktais laiks reizēm var būt pat efekts...
Maris:ja telpas pirmstam kārtīgi pieskata ta tur ar rodas iedvesmojoša vide
pilnīgi pareizi. piemērotākās telpas, kur fotografēt tuvākajā laikā, varētu būt Dansigas dzīvoklis, pēc tam, kad es neitralizēšu[ piedzirdīšu ] vīriņu, kurš remontē kāpņu telpu, kārtīgi pieskatīšu, uz lieldienām lielā olu mešanas akcija pret sienu[ pirkto olu, ne TO................]. pēc tam varēs to dzīvokli izīrēt fotografēšanai, līdzīgi kā studiju ~ 3Ls stundā
koks ir neviennozīmīgs jēdziens............. galu galā koku var fotografēt, arī nofotografēties var pie koka, koki [ ozoli ] bija senlatviešu svētnīcas un kaut kur es esmu barbars [ neticīgais ]. varbūt tāpēc pie vecuma atgriežos pie pārbaudītām senču vērtībām.
nu nu Otesaneks ir gana iipash - nu vismaz Shwankmeijera sniegumaa toch. Vienmer esu sajusminajies par to, ka cilveks no neta vides var izradities dajebkas. Re Haiduks ar ir tramigs no koku teemas - atceries ka, kartejo reizi noravies no kjedes, auroja par niistamo praulu bildesanu?