forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 16
  5. 17
  6. 18
  7. 19
  8. 20
  9. 21
  10. 22
  11. 23
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.04.09 23:45 labots
 citēt
te tāpat jau viss ir dziļā miglā... :face-monkey:
Publicēts: 14.04.09 23:47
 citēt
alora:Fotogrāfi - vot tā toč ir cita suga :face-grin:
tā ir diagnoze, pēdējo reizi to skaļi izbļautu dzirdēju < Ledus plenēra laikā >........, vispār alora varbūt arī varētu braukt :face-wink:, tikai aizdomas, ka viņai pacietības var pietrūkt, sagaidīt ĪSTO datumu
Publicēts: 14.04.09 23:51
 citēt
negatIvs:
alora:Fotogrāfi - vot tā toč ir cita suga :face-grin:
tā ir diagnoze, pēdējo reizi to skaļi izbļautu dzirdēju < Ledus plenēra laikā >........, vispār alora varbūt arī varētu braukt :face-wink:, tikai aizdomas, ka viņai pacietības var pietrūkt, sagaidīt ĪSTO datumu

jā, nu redz bija tāda asteszvaigzne ( atceros, reiz ) laikam jau zvaigznei apnika gaidīt un pasita asti gaisā.........a Plenēra gaiss - tīrāks. Alora spriedzi tur..........pagaidām. Kas tālāk, nez...........migla vien
Publicēts: 14.04.09 23:51
 citēt
ruudiijuma truukst;-p;-)
Publicēts: 14.04.09 23:53
 citēt
rūdījums jau no zila gaisa nekrīt, tas ir jāsasniedz :face-grin:
Publicēts: 14.04.09 23:56
 citēt
nenu dansiga negativam bumbas pilnigi nepako pieshuva - no nulles uz lidzenas vietas :D dansiga taga ne1 neraksta "zachiit" a "za4iit" :)
Publicēts: 14.04.09 23:59
 citēt
dansiga:ruudiijuma truukst;-p;-)
mēs te muldam un bīdām, gan virtuāli, gan praksē, bez šīs plenerēšanas ir savi projekti un sesijas un vēl viss kaut kas un mums nav aktuāli uz sitiena mesties organizētā ganāmpulkā. uz šo topiku jau laikam kāds[da] uzraujās skaļā nosaukuma dēļ, domā nu tik būs.... nekā, feisu kontrole, laika pārbaude, scenārijs, jūtas un tikai tad , tad pats brauciens, nu, bet tad gan
Publicēts: 15.04.09 00:01
 citēt
maris, maris - ko ko ko es izdariiju!?!?!?!??!

negativs, patiesiibaa krasi kaut kas jaamaina - saak palikt garlaiciigi!!!
Publicēts: 15.04.09 00:04 labots
 citēt
dansiga:maris, maris - ko ko ko es izdariiju!?!?!?!??!

jūtu, ka drīz vēl viens pasažieris izkāps. Tikai aiz Dziļās Cieņas pret N plānu A 5D II klusēju....
Ļoti iespējams, ka laiks aktivēt plānu B
Publicēts: 15.04.09 00:07
 citēt
Nils, ja to juut, tad tachu kaut kaaa jaariikojas!;-p;-0
Publicēts: 15.04.09 00:09
 citēt
NilsS:
dansiga:maris, maris - ko ko ko es izdariiju!?!?!?!??!

jūtu, ka drīz vēl viens pasažieris izkāps. Tikai aiz Dziļās Cieņas pret N plānu A 5D II klusēju....
Ļoti iespējams, ka laiks aktivēt plānu B
man ir rezerves plāns, bet nekas jau nedeg
Publicēts: 15.04.09 00:10
 citēt
dansiga:Nils, ja to juut, tad tachu kaut kaaa jaariikojas!;-p;-0

domāju, ka N iebūvētais seisimogrāfs sajuta pazemes grūdienu apdraudēto Plānu un darīs Ko Vajag.
Gaidi
Publicēts: 15.04.09 00:16
 citēt
NilsS:
dansiga:Nils, ja to juut, tad tachu kaut kaaa jaariikojas!;-p;-0

domāju, ka N iebūvētais seisimogrāfs sajuta pazemes grūdienu apdraudēto Plānu un darīs Ko Vajag.
Gaidi
varētu jau Dansigu uz fazendu uzaicināt, bet viņa tāda neprognozējama, sakodīsies vēl, kur es viņu likšu?........
Publicēts: 15.04.09 00:16
 citēt
eu eu juus leenak, lenak! Ipoljits teica, ka isa laika veco sagraut var a jaunu uzcelt gruti - cieniet sirmo 5d2 projektu - tapat visi zin ka tas ir tik aisberga cepurite! :D A uz pleneri jabrauc - jaatbid tak par cita topika tekstu "teoriju esam apmuljajushi"
Publicēts: 15.04.09 00:17
 citēt
a kaapec kaut kur jaaliek? !?!?!?
Publicēts: 15.04.09 00:20 labots
 citēt
Maris:eu eu juus leenak, lenak! Ipoljits teica, ka isa laika veco sagraut var a jaunu uzcelt gruti - cieniet sirmo 5d2 projektu - tapat visi zin ka tas ir tik aisberga cepurite! :D A uz pleneri jabrauc - jaatbid tak par cita topika tekstu "teoriju esam apmuljajushi"

lai cits topiks arī par to atbild, reiz izdomāja :face-wink:
a mēs gatavojamies...
PS davai, balsojm par kādu no jūnija datumiem ? Vairāk sākumā, Jāņos tak citi prodžekti
Publicēts: 15.04.09 00:23
 citēt
dansiga:a kaapec kaut kur jaaliek? !?!?!?
ko tad darīt?
Publicēts: 15.04.09 00:26
 citēt
negatIvs:
dansiga:a kaapec kaut kur jaaliek? !?!?!?
ko tad darīt?

pirmais jautājums raksturīgs tikai sievietēm. Tiesa - krietni pirms Dkundzes gadiem
Publicēts: 15.04.09 00:35
 citēt
došos atlaisties, agri cēlos, 5. 00, nevar vairs produktīvi strādāt, varbūt kāda filma jāpaskatās atslodzej, varbūt jaunas idejas pa nakti piezagsies
Publicēts: 15.04.09 00:39
 citēt
jā gan, rīts gudrāks par vakaru... es arī dodos pie miera... :face-angel:
Publicēts: 15.04.09 09:23
 citēt
Nils: "PS davai, balsojm par kādu no jūnija datumiem ? Vairāk sākumā, Jāņos tak citi prodžekti"

Man pagaidām vienalga, gaidu ierosinājumus :face-glasses:
Publicēts: 15.04.09 09:25
 citēt
Finanču krīze laikam izauguci visādās citā krīzēs, tai skaitā - pleņērkrīzē...
Publicēts: 15.04.09 09:29
 citēt
susur, lūdzu, nejauc iekš šīs tēmas finanšu krīzi, tā jau visur to tik vien dzird :P
nekādas krīzes te nav, viss iet savu gaitu, tikai mazliet atšķirīgi nekā pierasts :face-glasses:
Publicēts: 15.04.09 09:31
 citēt
bet pleņēra kā nav tā nav... :face-crying:
Publicēts: 15.04.09 09:36 labots
 citēt
labs nāk ar gaidīšanu, kā jau iepriekš lasīji, šeit potenciālie dalībnieki vispirms tiek pārbaudīti uz izturību, vienlaicīgi garīgi tuvinoties :face-angel:
Publicēts: 15.04.09 10:11
 citēt
Vai nav tā, ka šīs foruma tēmas mērķis ir spams par plenēru, nevis pats plenērs?! :)
Publicēts: 15.04.09 10:15
 citēt
NilsS:
negatIvs:e] tā ir diagnoze, pēdējo reizi to skaļi izbļautu dzirdēju < Ledus plenēra laikā >........, vispār alora varbūt arī varētu braukt :face-wink:, tikai aizdomas, ka viņai pacietības var pietrūkt, sagaidīt ĪSTO datumu

jā, nu redz bija tāda asteszvaigzne ( atceros, reiz ) laikam jau zvaigznei apnika gaidīt un pasita asti gaisā.........a Plenēra gaiss - tīrāks. Alora spriedzi tur..........pagaidām. Kas tālāk, nez...........migla vien

ne nu asti pasita, ne nolaida.....vnk. virtuāla muldēšana nav mana stiprā puse. es no tiem darītājiem:) kad saka - braucam! - braucu:)
Publicēts: 15.04.09 10:45
 citēt
neviens plenērs, neviena pirts nav bijusi bez bezgalīgas muldēšanas, piemēram, padsmit lapas, ar potenciālo dalībnieku tekstiem : varēšu, nevarēšu, būšu, nebūšu, braukšu, nebraukšu, pieraksti, svītro, labprāt aizbrauktu, bet....... u.t.t tad notiek plenērs, pilns Blogs ar stipri līdzīgām bildēm, un atkal teksti : vai cik labi gāja, žēl, ka netiku............... pēc dažām aktivitātēm pirtis laikam aizgāja pagrīdē, plenēri vēl bīdās. mūsējo, vismaz sagatavošanās stadijā var uztvert kā parodiju par tēmu. vispār spams neko daudz neatšķirās no ĪSTO plenēru sagatavōšanās posma, ja nerēķina, ka šeit tomēr viss notiek pamatīgāk, ar kristalizācijas elementu un elementu sadalīšanās stadijā klātbūtni, kas garantē pozitīvu rezultātu, šķietami pat vispesimistiskākajās situācijās, jo pretstati veicina progresu, kur tad vēl plenēru lauva Dkundze un ierēcējs Maris, pārtikas tehnologs Susurs un nakts dzīves hronists NilS. nesaprotu kas te var neizdoties, spēcīgs sastāvs:face-smile:
Publicēts: 15.04.09 10:49
 citēt
spēcīgi teikts :face-grin:
Publicēts: 15.04.09 10:59
 citēt
skaidra bilde:)))
Publicēts: 15.04.09 11:03
 citēt
negatIvs: garantē pozitīvu rezultātu, šķietami pat vispesimistiskākajās situācijās, jo pretstati veicina progresu, kur tad vēl plenēru lauva Dkundze un ierēcējs Maris, pārtikas tehnologs Susurs un nakts dzīves hronists NilS. nesaprotu kas te var neizdoties, spēcīgs sastāvs:face-smile:

Pārliecināji. Nevar neizdoties! ;)

negatIvs:neviens plenērs, neviena pirts nav bijusi bez bezgalīgas muldēšanas, piemēram, padsmit lapas, ar potenciālo dalībnieku tekstiem : varēšu, nevarēšu, būšu, nebūšu, braukšu, nebraukšu, pieraksti, svītro, labprāt aizbrauktu, bet....... u.t.t tad notiek plenērs, pilns Blogs ar stipri līdzīgām bildēm, un atkal teksti : vai cik labi gāja, žēl, ka netiku............... pēc dažām aktivitātēm pirtis laikam aizgāja pagrīdē, plenēri vēl bīdās. mūsējo, vismaz sagatavošanās stadijā var uztvert kā parodiju par tēmu.

Tad jāsaka, ka pilnību šis temats spēs sasniegt tikai tad, kad "plenēra" dalībnieki tā kārtīgi piegružos reportāžu sadaļu ar plenēra bildēm (vēlams - stipri līdzīgām). :face-glasses:
Publicēts: 15.04.09 11:03
 citēt
asteszvaigzne:skaidra bilde:)))
tad Tevi iekļaut sastāvā? skatiens Tev tāds sapņains, arī skaudra sāpe, kas neizkliegts jaušams, dziļa būtne
Publicēts: 15.04.09 11:11 labots
 citēt
attiecībā uz bildēm Tu alvil smagi ko jauc, to nevar prognozēt, saulrietu čupa nesenā pagātnē, cita pasākuma ietvaros realitāte
Publicēts: 15.04.09 11:14
 citēt
negatIvs:
asteszvaigzne:skaidra bilde:)))
tad Tevi iekļaut sastāvā? skatiens Tev tāds sapņains, arī skaudra sāpe, kas neizkliegts jaušams, dziļa būtne

spamošanā man pagrūti iekļauties būs...nekāda dziļuma nepietiks:)))
Publicēts: 15.04.09 11:18
 citēt
asteszvaigzne:
negatIvs:tad Tevi iekļaut sastāvā? skatiens Tev tāds sapņains, arī skaudra sāpe, kas neizkliegts jaušams, dziļa būtne

spamošanā man pagrūti iekļauties būs...nekāda dziļuma nepietiks:)))
nevajag jau nemaz aktīvi mesties te iekšā, pietiks, ja reizēm kā vīzija uzpeldēsi, tā periodiski
Publicēts: 15.04.09 11:20
 citēt
tagad mums būs arī sava Vīzija :)
Publicēts: 15.04.09 11:21
 citēt
daiga35:tagad mums būs arī sava Vīzija :)

Lieliski!!!! šo lomu es ņemu:))))))
Publicēts: 15.04.09 11:51
 citēt
hihihi :face-devil-grin: susurs = pārtikas technolox :D lapi, lapi. man patīc. tikai pašiem manis savārītu putru vacēs ēst! :face-monkey:
Publicēts: 15.04.09 12:08
 citēt
buus liidz 17.tajam 22. lapa?
Publicēts: 15.04.09 12:11
 citēt
Maris:buus liidz 17.tajam 22. lapa?
kāpēc 22. lapa, tas ir rādītājs kaut kāds?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 16
  5. 17
  6. 18
  7. 19
  8. 20
  9. 21
  10. 22