Ja saldējums ir karsts, tas vairs nav saldējums :p Es labāk turpināšu dzert tēju... laigan šovakar būtu iemesls svinēt, manējie šai dienā pirms 35 gadiem iestūrēja laulības ostā
Man viens rada gabals teica tā - pirmais tā ir nejaušība (nelaimes gadījums), otrais - tas plānotais, trešais - mīlsetības auglis . izzskatās ka no šīs teorijas ir arī zināmi izņēmumu vai arī tam manam radagabalm nav taisnība
jurisb:Man viens rada gabals teica tā - pirmais tā ir nejaušība (nelaimes gadījums), otrais - tas plānotais, trešais - mīlsetības auglis . izzskatās ka no šīs teorijas ir arī zināmi izņēmumi vai arī tam manam radagabalm nav taisnība
Jurisb - tāda teorija nebija dzirdēta Manējie baigi noslinkoja, nav man ne māsu, ne brāļu...
laikam cik cielvēku tik teoriju bet gan jau ka ir kaut kāds vidējais stastistiskais ko var apkopt pāris lielos viedokļos. ETR saki noslinkoja....tad jau esi luteklīte
Tēla maiņa (pat īslaicīga) vienmēr izraisa kaut kādu reakciju. Reizēm interesanti pavērot, kā tas maina cilvēku viedokli par tevi - viņiem liekas, ka viss jau ir zināms, bet te pēkšņi kaut kas jauns
Dansig, kad es pozēju Gabiz, mēs tur bijām vairs tikai kādi 5-6 palikuši Lielā barā es arī kautrējos Var tak šajā nedēļas nogalē kaut ko sadomāt, ja brauksi uz tusu
ERA, nuu - mees triis gab .. ieradiisimies tieshi uz tusu .. [a doenu buusim Talu pusee uz Egliisha pelneru ;-)))) esjau lidzbraucejiem teicu - bencins un no katra polshs par manu visas dienas stuureshanu pa lv rinjkjii p;_))) bet mees buusim vakraa;-)))