negaativs, ak taaa l.... gruutnieces nevar buut ar banti un es .. un es ... !??! man jaaubuut ar banit!?!??! ti choo .... sovsem menja v zemlju zakopal!?!??!!?!?ti
davai njenadoo!!!! pietiek, ka 2 naktis apakaljam es spanjo, kaa seezu upes krastaa . just relx ..... dzirdu ka kaut kas pa upi peld un tuvojas man .... redzu - viens peld u kaut ko velk .. jo tuvaak, jo vairaak saskatu, ka velk plikus 3 c=vechus, tikai jamie taadaas jociigaa spozaas ..... Vilceejs pietauvaraas tur kur es tupu ...... un tie triis izraadaas ir liikjiishi ..... Taalaak nestaastishu, jo sapnis bija grash ... NU KAA kaut ko taadu var nospanjot!??!?!?!
vispār līķīši reizēm var likties romantiski.......... www.youtube.com... bet tam priekšnoteikums ir - širmja nobīde, jumtu var atraut arī spēcīgs vējš, sevišķi augstām ēkām
aai - es slinka .. slegt iekshaa, likt austijnas ... un parsvaraa man tie juutuub linki liekaas garlaiciigi .... taapec arii nelienu skatiit/klausiit ....
dansiga:aai - es slinka .. slegt iekshaa, likt austijnas ... un parsvaraa man tie juutuub linki liekaas garlaiciigi .... taapec arii nelienu skatiit/klausiit ....
vispār, ielikto youtube klipu neskatīšanās, un nekomentēšana, traucē virtuālo apčamdīšanu......kāda niša no apčamdāmā paliek nezināma.........linki dod zināmu priekštatu par to ielicēju..........kā teica klasiķis Haralds - nekad nav pilnīgas saskaņas ar visnodaļ citādi patīkamu cilvēku, ja tas klausās diametrāli pretēju mūziku......................tam es pilnībā piekrītu, jo tas, ko tu klausies, velme pēc tā, ir radusies dzīves gaitā, dažādu apstākļu rezultātā. un parāda tavu dzīves stilu, pasaules uztveri, domāšanu....
video-audio pielikums, iepriekš rakstītajam, viena no LIETĀM, kam pēc Haralda domām ir jābūt mājās, pa rokai www.youtube.com... , un atkal, atliek tikai piekrist....L.Z mani pavada no 1970-tajiem................periodiski, vienmēr pa rokai.....dziesma arī kā sveiciens Haraldam