grebcha:Līdz pirmajam rēķinam es arī priecājos par siltiem radiatoriem
Grebcha - ja man jāizvēlas maksāt par siltiem radiatoriem vai par zālēm saaukstēšanās ārstēšanai, tad es labāk izvēlos pirmo variantu
vēl jau ir tāda lieta, kā norūdīšanās, tad neslimo, vai slimo mazāk. norūdīties var sākot no fotografēšanās pa pliko nekurinātās studijās, pāriet uz bildēšanos rudens - ziema periodā uz jumtiem, strautiem, sniegā....
negatIvs:vispār līķīši reizēm var likties romantiski.......... www.youtube.com... bet tam priekšnoteikums ir - širmja nobīde, jumtu var atraut arī spēcīgs vējš, sevišķi augstām ēkām
Nedaudz atgādināja šo: www.youtube.com... Diemžēl labākā kvalitātē neatradu jūtūbā, man mājās ir labākā kvalitātē tas klips...
Tiko atradu jaunāko Rancid video. Ak šausmas, ko Tims Ārmstrongs ir izdarījis ar savu galvu! Tagad toč tik ar cepuri var cilvēkos rādīties... www.youtube.com...
grebcha:Līdz pirmajam rēķinam es arī priecājos par siltiem radiatoriem
Grebcha - ja man jāizvēlas maksāt par siltiem radiatoriem vai par zālēm saaukstēšanās ārstēšanai, tad es labāk izvēlos pirmo variantu
plus vēl paplidu izmaksas par dažādiem sildītājiem, skatos, pēdējā laikā pēc reitingu un zvaignīšu uzskaites nākamā populārākā tēma forumā - pieredzes apmaiņa dažādu sildošo dzērienu lietošanā...
sildoši dzērieni un kino vakari varētu būt labas izklaides vēsajos un tumšajos rudens vakaros-naktīs, skaidros laika apstākļos zvaigzes var vērot pavēršot sejas pret debesīm, brīvā dabā, balkonā, vai pie loga
daiga_a:jā, es kāreiz sākšu kino vakaru, šoreiz vienatnē
var arī tā, bet, ja neviena nav blakus, jādomā par nosalušo roku sildīšanas iespējām....ja aizraujās ar roku sildīšanu, nav izslēgta kinovērošanas imitācija
daiga_a:jā, es kāreiz sākšu kino vakaru, šoreiz vienatnē
var arī tā, bet, ja neviena nav blakus, jādomā par nosalušo roku sildīšanas iespējām....ja aizraujās ar roku sildīšanu, nav izslēgta kinovērošanas imitācija
nav nosalušas ne rokas, ne kājas, jo apkure jau kādu laiku kā pieslēgta
Maris, reizēm var iztikt arī bez kompānijas, un tā nebūt nav vājuma pazīme
negatIvs:neviens nekrīt uz nerviem, neviens nav jāpārbļauj sarunu laikā, ir vismaz viens tikpat gudrs ar ko aprunāties.....
frendam atrunājos, ka MANĀ gadījumā tā nav alkogōlisma, pazīme, bet ka 1-kārši esmu kļuvis mazāk sabiedrisks. un zinko viņš man atbildēja. viņš man atbildēja, ka to visi apgalvojot. nu, kas iemet pa reizei vieni kā pūces dobumā.
sava veida romantiku var saskatīt arī tur....., kad 'daudzi saldi dus, citi dauza pieri pret sienu, forumā štuko, ko lai dara, nāk virsū brīvdienas, un vēl nav plāna, cechā nakts melnumā, reizēm arī brīvdienās, top namiņi... spocīgi grīļodamies, gaismekļu ēnās kust stāvi, instrumenti dveš skaņas un kompresors dūc, kāds piesauc māti, cits gulēt grib, bet jāpaspēj, atsaldētie gaida....