gaušanās laikam pieder pie mūsdienu stila........kaut gan, cik atceros gaudās arī agrāk, par visu ko...kad rodās gaudulīgs noskaņojums paklausos, tjipa, www.youtube.com... , www.youtube.com... .
man šķiet, ka gaušanās čempioni ir latvieši... vienmēr atradīs par ko- tad par aukstu, tad par karstu... tad līst- tad nelīst.... tad kaimiņ;s slikts vai valdība...
stings:man šķiet, ka gaušanās čempioni ir latvieši... vienmēr atradīs par ko- tad par aukstu, tad par karstu... tad līst- tad nelīst.... tad kaimiņ;s slikts vai valdība...
par tiem latviešiem - čempioniem negribās piekrist, čīkst arī citi. divus gadus pa Uzbekiju nomētājos....tur čīkstēja vēl vairāk. kā te novērots, čīkstēšanai savi grafiki, citreiz piektdienās, citreiz ap kādiem svētkiem, citreiz pēc individuālā grafika gaužas....
stings:man šķiet, ka gaušanās čempioni ir latvieši... vienmēr atradīs par ko- tad par aukstu, tad par karstu... tad līst- tad nelīst.... tad kaimiņ;s slikts vai valdība...
par tiem latviešiem - čempioniem negribās piekrist, čīkst arī citi. divus gadus pa Uzbekiju nomētājos....tur čīkstēja vēl vairāk. kā te novērots, čīkstēšanai savi grafiki, citreiz piektdienās, citreiz ap kādiem svētkiem, citreiz pēc individuālā grafika gaužas....
nez kur mētājies par Uzbekiju... pirms gada biju - vienīgā gaušanā bija, ka ziema par aukstu bijusi - vīnogas izsalušas, vīna nebūs...
lai gaušanās problēmu pamatīgi izpētītu, tur jāpavada zināms laiks, jāpiedzīvo dažādas dzīves situācijas....biju tur kāzās, bērēs, armijā izvadīšanas pasākumā, nedaudz pastrādāju rūpnīcā, nedaudz ar vietējiem iekodu, plovs tur labs... mētājos es pa Džizaku, Samarkandu, Buhāru, nedaudz pa Taškentu