negatIvs:veltījums stingam www.youtube.com... . es divus gadus veltīju stila izpētei
Paldies! Bet, Man Tadžikistāna labāk patika - kaut kā vienkāršāk tur viss, pat bizness, kas mūsu sktījumā ir partnera apčakarēšana. Tagad pārstāvniecību tur veram vaļā
negatIvs:veltījums stingam www.youtube.com... . es divus gadus veltīju stila izpētei
Paldies! Bet, Man Tadžikistāna labāk patika - kaut kā vienkāršāk tur viss, pat bizness, kas mūsu sktījumā ir partnera apčakarēšana. Tagad pārstāvniecību tur veram vaļā
tur pavisam cits skatījums uz lietām. bizness viņiem tur bija visus padomju gadus. veikalos reti pie precēm varēja redzēt cenu zīmes. < sdača > tikai papīrnaudā. tirzniecībā kaulēšanās parasta parādība. biznesa darījumos augstu kotējās < viltība >, kas mūsu izpratnē ir visparastākā apčakarēšana. klanīsies līdz zemei, smaidīs, cienās ar visādiem labumiem, bet aiz muguras mēģinās apšņākt.......
un zog tur mežonīgi, bet pieķerti visu apgriež tā, ka pats esi vainīga, ka kaut kas pazudis... tas jau atsevišķa stāsta vērts.. kā mums pazuda siers vesels kg, kas bija paredzēts ņemt līdz kalnos un maize tam līdzi... bet no vienas kalna pārejas nospēra mums gāzes baloniņus, ar kuriem paši aplucināja sev ģīmjus, jo..... maitas uzbeki bija sapildījuši ar ne to gāzi. Labi, ka tie nesprāga pa ceļam, braucot kalnos ar bobiku.... bet iepazinām jauku tadžika dakteri, kas mūs uzņēma savā mājā un cienāja ar pasakainu plovu, vietējo šņabi.. un vietējie bērni, kam pietika ar fotografēšanos
stings:un zog tur mežonīgi, bet pieķerti visu apgriež tā, ka pats esi vainīga, ka kaut kas pazudis... tas jau atsevišķa stāsta vērts.. kā mums pazuda siers vesels kg, kas bija paredzēts ņemt līdz kalnos un maize tam līdzi... bet no vienas kalna pārejas nospēra mums gāzes baloniņus, ar kuriem paši aplucināja sev ģīmjus, jo..... maitas uzbeki bija sapildījuši ar ne to gāzi. Labi, ka tie nesprāga pa ceļam, braucot kalnos ar bobiku.... bet iepazinām jauku tadžika dakteri, kas mūs uzņēma savā mājā un cienāja ar pasakainu plovu, vietējo šņabi.. un vietējie bērni, kam pietika ar fotografēšanos
protams visus nevar mest pār vienu kārti, bet zagšana, apčakarēšana, melošana, acīs skatoties tur ir izplatīta parādība, bet ja pie tā pierod, izdara secinājumus, sakaros ar viņiem izmanto < jauno domāšanu >, tad daudz kas nostājās savās vietās. man piedzīvojumu no Uzbekijas, pieredzētā, redzētā pietiktu, ja ne romānam, tad garajam stāstam 100 punkti.....
es te tā tēlaini... sajūta bija labi, kad veselu dienu brauc kalnos... tumsā nonāc galā, kravā arā un redzi, ka Tevis iepirktie tūristu gāzes baloniņi pie uzbekiem ir uzpūtušies apaļi.... labāk nedomāt, kas būtu bijis, ja tie sprāgtu.... sprāga, kad tadžiks nospēra un vēlējās izmantot
un kā pēc tam tie tadžiki jutās tas tāds slazds viņiem sanāca pēc tam gan zagli varēja atpazīt gan šiem vēlme kaut ko tādu darīt vēlreiz tuvākajā nākotnē tika atsista
jurisb:un kā pēc tam tie tadžiki jutās tas tāds slazds viņiem sanāca pēc tam gan zagli varēja atpazīt gan šiem vēlme kaut ko tādu darīt vēlreiz tuvākajā nākotnē tika atsista
zagļi pateica, ka mēs likām tās mantas uz bāzes nometni atnest... mēģināja mūs par vainīgiem pataisīt... es jau pie tās viņu domāšanas pieradu - galvenais aizmirst, ko solīji pirms mirkļa.. bet zēnam bija nopietnas veselības problēmas - aizveda uz slimnīcu...
respektīvi ja Tu pieķer viņu (puiku X) ar svešu (Tavu) mantu tad šis, pat tad ja iepriekš tevi nav redzējis , apgalvos ka runājāt un Tu lūdzi lai viņš tavas mantas kaut kur aiznes. bagi labi ...es nozogu fotoaparātu bet ja mani pieķer tad saku ka saimnieks palūdza to pārnes uz citu vietu vai pasargāt mazliet
jurisb:respektīvi ja Tu pieķer viņu (puiku X) ar svešu (Tavu) mantu tad šis, pat tad ja iepriekš tevi nav redzējis , apgalvos ka runājāt un Tu lūdzi lai viņš tavas mantas kaut kur aiznes. bagi labi ...es nozogu fotoaparātu bet ja mani pieķer tad saku ka saimnieks palūdza to pārnes uz citu vietu vai pasargāt mazliet
mazliet citādāk - kalnos cilvēku nav tik daudz.. zagļi bija tie, kas mums palīdzēja mantas ar ēzeļiem kalnos augst;ak uznest... zināja, kur ejam, kad atgriezīsimies, kur mantas nolikām atpakaļceļam, lai nav lieki jānes
dansiga, es jau tikai pāris reizes mēnesī atnāku un Tev kaut ko izjaucu visas pārējās dienas ir Tavas, spīdi un gozējies uzmanības saulītē... man tas pietiek reālā pasaulē
Jurisb protams, zināju par to grupu, bet mana nika vienīgā saistība ar to, ir vienādais nosaukums Niks atvasināts no mana vārda un uzvārda, iepriekšējā darbā tāds bija mans logins vienā programmā :P Man iepatikās, jo īss un viegli atcerēties