forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 17
  5. 18
  6. 19
  7. 20
  8. 21
  9. 22
  10. 23
  11. 24
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.04.09 12:14
 citēt
jaa pie 12taas paregoja, ka pleneers buus kad sasniegs 22.
Publicēts: 15.04.09 12:49
 citēt
Maris:jaa pie 12taas paregoja, ka pleneers buus kad sasniegs 22.
pareģošana ir pupu mizas
Publicēts: 15.04.09 13:00
 citēt
diess pass taa teikt pa pareģošanu - re kā tad iznāk:

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 15.04.09 13:01
 citēt
Maris:buus liidz 17.tajam 22. lapa?

virzamies labi. Temps pareizais. Noslodze jūtama. Zvaigžņotās astes Vīzija arī ar mums. Pat Susurs, rādās, atradis savu nišu. Es teiktu, ka Plenēra sastāva kristalizācijas process rit teicami.
Publicēts: 15.04.09 13:27
 citēt
es tā saprotu, ka Maris vēl nav atmetis cerību par 17. aprīli un sūnainām drupām ;)
Publicēts: 15.04.09 13:36
 citēt
daiga35:es tā saprotu, ka Maris vēl nav atmetis cerību par 17. aprīli un sūnainām drupām ;)

nu es braukšu ja nebūs lietus - Luste jau tik viens no punktiem - 15-30min, tad pēc daži km nākamais un tad vēl un vēl līdz vakars klāt un jālaiž atpakaļ

cik ta kuls tos salmus
Publicēts: 15.04.09 13:42
 citēt
atliekot sengrieķu mitoloģiju un citus svarīgos ieganstus, jāatzīst, ka šoreiz tiešām strīpā fočēšanas tajā datumā sanāk - plenēram vietas tur nav. Bet uz kādu no nākamajiem iepriekšminētajā sabiedrībā pat varētu parakstīties :) ( vot tas susurs gan taac baigi masxeets, laikam ar tā vajadzēs )
Publicēts: 15.04.09 14:00
 citēt
Maris:
daiga35:es tā saprotu, ka Maris vēl nav atmetis cerību par 17. aprīli un sūnainām drupām ;)

nu es braukšu ja nebūs lietus - Luste jau tik viens no punktiem - 15-30min, tad pēc daži km nākamais un tad vēl un vēl līdz vakars klāt un jālaiž atpakaļ

cik ta kuls tos salmus
izskatās saspringts grafiks saplānots, ņem uz astes Daigu un taisiet plenēru - prelūdiju, Daiga acis zibinās uz zaļo, apsūnojušo mūru fona, būs bildes, ko profilā mainīt, es jau laikus krēsu pie grīdas piestiprināšu un apmales pierīkošu, lai nenoveļos.
man 17.04 it kā vārda diena, fazendā kādu koku pieskrūvēšu, vakarā ar Būtni kādu snikeru apēdīsim.
Publicēts: 15.04.09 14:05
 citēt
negatIvs:
Maris:quote]

cik ta kuls tos salmus
izskatās saspringts grafiks saplānots, ņem uz astes Daigu un taisiet plenēru - prelūdiju, Daiga acis zibinās uz zaļo, apsūnojušo mūru fona, būs bildes, ko profilā mainīt, es jau laikus krēsu pie grīdas piestiprināšu un apmales pierīkošu, lai nenoveļos.
man 17.04 it kā vārda diena, fazendā kādu koku pieskrūvēšu, vakarā ar Būtni kādu snikeru apēdīsim.

emmmm..........nu lai labi skrūvējās....tas koks
Publicēts: 15.04.09 14:07
 citēt
negatĪvs ir Rūdolfs vai Viviāna? :)
Publicēts: 15.04.09 14:10
 citēt
alvils:negatĪvs ir Rūdolfs vai Viviāna? :)
vai tad profilbildē pēc Viviānas izskatos? ar Tevi ir trakāk, kā iedomājos, jeb esi paspējis jau sakosties?.....................
Publicēts: 15.04.09 14:20
 citēt
pirmais variants :face-devil-grin:
Publicēts: 15.04.09 14:24
 citēt
alvils:pirmais variants :face-devil-grin:
tad Tavas akcijas ceļās, vismaz manās acīs [nopietni ]:face-smile:
Publicēts: 15.04.09 14:55
 citēt
Rūdolfs ir kruta - vienu tik labi pazīstu, bet toties kārtīgu čali - uzņem šausmu filmas

nesaprotu kāpēc negribi Rūdolfus kruīzbraucienā svinēt - vakarā noliktu Tevi kur paņēmuši i varētu zelēt šņikerus
Publicēts: 15.04.09 15:00
 citēt
a manas akcijas kriit, ja ilgi esmu tikai lasiijis un neko neesmu rakstiijis???
Publicēts: 15.04.09 15:01
 citēt
tev nav akciju
Publicēts: 15.04.09 15:09
 citēt
Maris:Rūdolfs ir kruta - vienu tik labi pazīstu, bet toties kārtīgu čali - uzņem šausmu filmas

nesaprotu kāpēc negribi Rūdolfus kruīzbraucienā svinēt - vakarā noliktu Tevi kur paņēmuši i varētu zelēt šņikerus
es taču jau šovakar ar busu un kokiem kuterēju uz Aizkraukli, kur fazendā tos skrūvēju, pēc plāna stingri noteiktās vietās. mana darba nedēļa ir beigusies un sākās brīvdienas ar visām no tā izrietošām sekām, tad es tiešām strādāju. pavasara- vasaras- rudens periodā ar plenēriem piebremzēju - projekts. rekords laikam pirms gada bija, fotoaparātu rokās nepaņēmu trīs mēnešus, Linkmans pat sāka uztraukties, kur es pazudis. nepazudu - projekts, tas nav darba laikā plenerēt, man brīvdienas, lai strādātu, ja projektam, tad tā arī ir vislabākā atpūta:face-smile:
Publicēts: 15.04.09 15:10
 citēt
tad naaksies no Tavas dveeseles taas izklapeet - ceru, ka nebuus kaa no pelavu maisa :face-devil-grin:
Publicēts: 15.04.09 15:11
 citēt
Annirs:a manas akcijas kriit, ja ilgi esmu tikai lasiijis un neko neesmu rakstiijis???
akcijas var iegūt un pacelt ar attiecīgu tekstu īstajā brīdī un vietā
Publicēts: 15.04.09 15:14
 citēt
negatIvs:
Annirs:a manas akcijas kriit, ja ilgi esmu tikai lasiijis un neko neesmu rakstiijis???
akcijas var iegūt un pacelt ar attiecīgu tekstu īstajā brīdī un vietā
nu... maaris jau visu manu saakotneejo kapitaalu ir rekvizeejis... uztraucos, ka neizvazaa siiknaudaa...
:face-monkey:
Publicēts: 15.04.09 16:24
 citēt
Skatos te joprojām nekas daudz nav mainījies kamēr biju siltajās zemēs... :face-plain:

Kas lēni nāk, tas labi nāk? :face-grin:
Publicēts: 15.04.09 16:30
 citēt
ERA, kas ir autors Tavai profila bildei?
Publicēts: 15.04.09 16:32
 citēt
alvils:ERA, kas ir autors Tavai profila bildei?

Vairs neatceries, ko pats esi fotografējis? :face-wink:
Publicēts: 15.04.09 16:43
 citēt
ERA:Skatos te joprojām nekas daudz nav mainījies kamēr biju siltajās zemēs... :face-plain:

Kas lēni nāk, tas labi nāk? :face-grin:

patiiesībā te virmo TĀDAS kaislības, ka vai nu....
Publicēts: 15.04.09 16:50
 citēt
Kaislības pamanīju... Nenoslinkoju un izlasīju visu, kas te noticis manā prombūtnē.
Publicēts: 15.04.09 17:01
 citēt
ERA:
alvils:ERA, kas ir autors Tavai profila bildei?

Vairs neatceries, ko pats esi fotografējis? :face-wink:

Vot tur tas joks, ka baigi daudzi Tevi tur bildēja. Man jau arī likās, ka šīs mans kadrs, bet nebiju pārliecināts. Tāpēc pajautāju. :)
Publicēts: 15.04.09 17:17
 citēt
Alvil :) mjā, daudzi gan bildēja, bet bildes tikai daži atsūtīja... Ir šis Tavs kadrs :)
Publicēts: 15.04.09 17:32
 citēt
ERA:Kaislības pamanīju... Nenoslinkoju un izlasīju visu, kas te noticis manā prombūtnē.

Tavas akcijas pacēlās manās acīs :)
Publicēts: 15.04.09 17:40
 citēt
NilsS:

Tavas akcijas pacēlās manās acīs :)

Nemaz nezināju, ka man ir akcijas :)
Publicēts: 15.04.09 18:01
 citēt
Annirs, ja nemaldos, bija pieteicies uz mantu sargātāja lomu.... bet ar akcijām, cik esmu sapratusi, te kā ar bitēm, te viņu nav, te pēkšņi uzrodas :face-devil-grin:
Publicēts: 15.04.09 19:53
 citēt
es te tā mājās jau ieradies vēroju Lustes muižas koordinātes kartē....................
Publicēts: 15.04.09 19:59
 citēt
negatIvs:es te tā mājās jau ieradies vēroju Lustes muižas koordinātes kartē....................

tad tomēr brauksi? ;)
Publicēts: 15.04.09 20:05
 citēt
šodien biju kārtējā mikroplenērā.....Gauja pārplūdusi.....melns ūdens un tā.....tagad besis, ne iespamot vairs.....
Publicēts: 15.04.09 20:08
 citēt
negativs uzraus savas akcijas debesīs nevis braucot, bet gan sagaidot brauceejus kaadā no kontrolpunktiem, ar nevērīgu šiku atraujot šampi pie izsmalcināti uzklāta piknika galda
Publicēts: 15.04.09 20:17
 citēt
Maris:negativs uzraus savas akcijas debesīs nevis braucot, bet gan sagaidot brauceejus kaadā no kontrolpunktiem, ar nevērīgu šiku atraujot šampi pie izsmalcināti uzklāta piknika galda

Skaistu vīziju uzbūri :face-smile:
Publicēts: 15.04.09 20:21
 citēt
ERA:
Maris:negativs uzraus savas akcijas debesīs nevis braucot, bet gan sagaidot brauceejus kaadā no kontrolpunktiem, ar nevērīgu šiku atraujot šampi pie izsmalcināti uzklāta piknika galda

Skaistu vīziju uzbūri :face-smile:

tik vien, kā īstenot :face-wink:
Publicēts: 15.04.09 20:22
 citēt
Lustes pils Lat[DMS] 56gr.42min. ON Long[DMS 23gr. 21min.OE, vispār baigais gabals no Aizkraukles, to galu slikti pazīstu, nezinu, ko es tur varētu bildēt.:face-plain:
Publicēts: 15.04.09 20:23
 citēt

un cik tad braucēji jau pieteikušies? ;)
Publicēts: 15.04.09 20:24
 citēt
ERA - kas citam vīzija, tas negativam špicka un ikdiena - turklāt aizbraukt stundu ātrāk pigorus sagatavot var vismaz 1/5 mirstīgo par negativu nemaz nerunājot
Publicēts: 15.04.09 20:26
 citēt
daiga - es esu pieteicies - domā nēsu tā vērts, lai mani kontrolpunktā sagaidītu ar šiku? :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 17
  5. 18
  6. 19
  7. 20
  8. 21
  9. 22
  10. 23