virzamies labi. Temps pareizais. Noslodze jūtama. Zvaigžņotās astes Vīzija arī ar mums. Pat Susurs, rādās, atradis savu nišu. Es teiktu, ka Plenēra sastāva kristalizācijas process rit teicami.
daiga35:es tā saprotu, ka Maris vēl nav atmetis cerību par 17. aprīli un sūnainām drupām
nu es braukšu ja nebūs lietus - Luste jau tik viens no punktiem - 15-30min, tad pēc daži km nākamais un tad vēl un vēl līdz vakars klāt un jālaiž atpakaļ
atliekot sengrieķu mitoloģiju un citus svarīgos ieganstus, jāatzīst, ka šoreiz tiešām strīpā fočēšanas tajā datumā sanāk - plenēram vietas tur nav. Bet uz kādu no nākamajiem iepriekšminētajā sabiedrībā pat varētu parakstīties ( vot tas susurs gan taac baigi masxeets, laikam ar tā vajadzēs )
daiga35:es tā saprotu, ka Maris vēl nav atmetis cerību par 17. aprīli un sūnainām drupām
nu es braukšu ja nebūs lietus - Luste jau tik viens no punktiem - 15-30min, tad pēc daži km nākamais un tad vēl un vēl līdz vakars klāt un jālaiž atpakaļ
cik ta kuls tos salmus
izskatās saspringts grafiks saplānots, ņem uz astes Daigu un taisiet plenēru - prelūdiju, Daiga acis zibinās uz zaļo, apsūnojušo mūru fona, būs bildes, ko profilā mainīt, es jau laikus krēsu pie grīdas piestiprināšu un apmales pierīkošu, lai nenoveļos. man 17.04 it kā vārda diena, fazendā kādu koku pieskrūvēšu, vakarā ar Būtni kādu snikeru apēdīsim.
cik ta kuls tos salmus
izskatās saspringts grafiks saplānots, ņem uz astes Daigu un taisiet plenēru - prelūdiju, Daiga acis zibinās uz zaļo, apsūnojušo mūru fona, būs bildes, ko profilā mainīt, es jau laikus krēsu pie grīdas piestiprināšu un apmales pierīkošu, lai nenoveļos. man 17.04 it kā vārda diena, fazendā kādu koku pieskrūvēšu, vakarā ar Būtni kādu snikeru apēdīsim.
Maris:Rūdolfs ir kruta - vienu tik labi pazīstu, bet toties kārtīgu čali - uzņem šausmu filmas
nesaprotu kāpēc negribi Rūdolfus kruīzbraucienā svinēt - vakarā noliktu Tevi kur paņēmuši i varētu zelēt šņikerus
es taču jau šovakar ar busu un kokiem kuterēju uz Aizkraukli, kur fazendā tos skrūvēju, pēc plāna stingri noteiktās vietās. mana darba nedēļa ir beigusies un sākās brīvdienas ar visām no tā izrietošām sekām, tad es tiešām strādāju. pavasara- vasaras- rudens periodā ar plenēriem piebremzēju - projekts. rekords laikam pirms gada bija, fotoaparātu rokās nepaņēmu trīs mēnešus, Linkmans pat sāka uztraukties, kur es pazudis. nepazudu - projekts, tas nav darba laikā plenerēt, man brīvdienas, lai strādātu, ja projektam, tad tā arī ir vislabākā atpūta
negativs uzraus savas akcijas debesīs nevis braucot, bet gan sagaidot brauceejus kaadā no kontrolpunktiem, ar nevērīgu šiku atraujot šampi pie izsmalcināti uzklāta piknika galda
Maris:negativs uzraus savas akcijas debesīs nevis braucot, bet gan sagaidot brauceejus kaadā no kontrolpunktiem, ar nevērīgu šiku atraujot šampi pie izsmalcināti uzklāta piknika galda
Maris:negativs uzraus savas akcijas debesīs nevis braucot, bet gan sagaidot brauceejus kaadā no kontrolpunktiem, ar nevērīgu šiku atraujot šampi pie izsmalcināti uzklāta piknika galda
Lustes pils Lat[DMS] 56gr.42min. ON Long[DMS 23gr. 21min.OE, vispār baigais gabals no Aizkraukles, to galu slikti pazīstu, nezinu, ko es tur varētu bildēt.:face-plain:
ERA - kas citam vīzija, tas negativam špicka un ikdiena - turklāt aizbraukt stundu ātrāk pigorus sagatavot var vismaz 1/5 mirstīgo par negativu nemaz nerunājot