smieklīgi varētu būt arī bieži ejot uz tiem....dansiga nemaz nesmaida, nez ko tas nozīmē, pat zāli negrib....formātam nav liela nozīme, materiālam gan www.youtube.com...
negatIvs:randinš dansigas mājās, kamēr viņas nav, ir diezgan vilinoša lieta...........................
randiņš ar dansigas kaķi?!
par kaķi pat runas nevar būt. dansiga jāaizfīrē uz aklo randiņu, tikmēr dzīvoklis brīvs. ar ko uz randiņu dansigas tukšajā mājā ieslīdēt, atradīsies...........
man vairāk nedroša sirds par tiem ERAs randiņiem - zinkā reti ejot un tā... ka nepiemāna...
ja puisis ejot blakus pīpē, stulbi iezviedas pa reizei, knieb dibenā un vislaik daudzina ''bļaha muha'', tad skaidra lieta - viss kkārtībā - lauku cilvēks ar šķīstu sirdi un dvēseli
bet ja kāds no tiem glumajiem inteleģentiņiem... nu tur nevar būt drošs.. tajos ūdeņos tāādi tipi peld...
mok mums a negatIvu vaig aiziet šim uzmest aci (mēs ta sprukstiņu ātri atkostu ) pēctam, lai dansiga aiziet nočekot a pa to laiku, skaties, kādam dzīvoklis jāpieskata....
Maris:man vairāk nedroša sirds par tiem ERAs randiņiem - zinkā reti ejot un tā... ka nepiemāna...
ja puisis ejot blakus pīpē, stulbi iezviedas pa reizei, knieb dibenā un vislaik daudzina ''bļaha muha'', tad skaidra lieta - viss kkārtībā - lauku cilvēks ar šķīstu sirdi un dvēseli
bet ja kāds no tiem glumajiem inteleģentiņiem... nu tur nevar būt drošs.. tajos ūdeņos tāādi tipi peld...
mok mums a negatIvu vaig aiziet šim uzmest aci (mēs ta sprukstiņu ātri atkostu ) pēctam, lai dansiga aiziet nočekot a pa to laiku, skaties, kādam dzīvoklis jāpieskata....
te materiāls projektiem paverās
Maris, par šo te es tā smējos Paldies par uztraukumu
ja būs Olympus, tad nezināmais, var ātri konkretizēties, ja Canon 5Dmark II un stobrs 100-400mm, arī problēmu nebūs, ja citi rādītāji, būs jāpiestrādā.... video pielikums rakstītajam www.youtube.com... , kas parāda, ka izmeklēšana būs nopietna...
negatIvs:ja būs Olympus, tad nezināmais, var ātri konkretizēties, ja Canon 5Dmark II un stobrs 100-400mm, arī problēmu nebūs, ja citi rādītāji, būs jāpiestrādā.... video pielikums rakstītajam www.youtube.com... , kas parāda, ka izmeklēšana būs nopietna...
Nē, Olympus gan viņam nav Bet to filmu gan gribēšu noskatīties