Kokers nav slikts, tikai man personīgi ne visai viņa pārtikšana no kover visa mūža garumā, un uz estrādeli virzītais stils. dažas dziesmas viņa izpildījumā ir ļoti labas
dansiga:negativs, tu pats esi bijis uz deju vakaru?;-))))
nē, ņirgājos par tiem, bet viens labs paziņa[ 56g ] regulāri iet. aicināja mani arī, teica dāmu ka biezs, visām gaumēm, vecumā no 30-~60g. veču gan tā pamazāk...............bet neveicās jau arī viņam, dažu specifisku apstākļu dēļ. viņam vajag sievieti izklaidēm nedēļas nogalēs, sievietēm vajag vīrieti mājās...tā nu viņš meklē vēl šobaltdien, tās sievietes visu laiku mainās, daži randiņi, kārtis galdā, un čau.............
negatIvs:neveicās jau arī viņam, dažu specifisku apstākļu dēļ. viņam vajag sievieti izklaidēm nedēļas nogalēs, sievietēm vajag vīrieti mājās...tā nu viņš meklē vēl šobaltdien, tās sievietes visu laiku mainās, daži randiņi, kārtis galdā, un čau.............
- Tēti, pastāsti pasaciņu! - Nu labi: rīt vakarā es mājās atnākšu skaidrā, uzdāvināšu tavai mammai puķes, tev riteni...
dansiga:ERA, meegjinu - maitas netakpaajas - atceelu pat riitdienas darba apmekleeshanas pasaakumu
negativs, ej nu saproti tevi - kad nopietni, kad nenopietni;-ppp;-) .... pie tam slims cileeks, kuru neviens nepazheelo - visu uztver nopietni ;-ppppp
intresanti- man arī mājās viens sirdzējs, kas brīvdienās blandījās pa pilsētas krodziņiem... sāku domāt, ka baciļu perēkļi tur... Dansig, ja jau pie Datora, tad galīgi švaki jau nav ... veseļojies!
visi ar kaut ko sirgstam, kam bacīļi, kam galvas dakteri vajag, kam brūces kaut KUR dziļāk meklējamas, kad nopietni, kad nenopietni, kas to lai zin...ne viss ir vienkārši, reizēm neko nevar saprast www.youtube.com... ...............tāda nomierinoša nots, uz kušeti pošoties.........
dansiga:jaa jaaa - ieraugot vien mani - saslimst;-pppppppp (tik jautajaums - ar ko ;-ppp) ;-)
neceri, ka no Tevis var saslimt... ( vienalga ar ko - jo slims cilvēks ir slims, neatkarīgi ar ko) tā tāda sagadīšanās.. īstenībā jau tad nejutos labi, kad biju ieklīdusi tur... te mājās arī audzinu savu sirdzēju, ka jāguļ nevis jāčato netā
stāsts tur nav par vardarbību, kaut daži kadri naturāli skarbi, stāsts par sarežģitām attiecībām būtu tuvāk tēmai, ja noskatītos līdz galam, varbūt saprastu....
tas no mūsu jaunības laikiem..............atceros[ smerdeļa gadi], ka meitenītes raudādamas nāca ārā no lauku kluba zāles, kur to filmu rādīja. lieki piebilst, ka zāle bija cilvēku pilna, pa visiem kaktiem kājās stāvēja.............
tajos laikos, mans tēvs laukos ķinīti rādīja................skolā biju kino speciālists, jo visas līdz 16g. protams biju no kino būdas noskatījies.........