dansiga:daiga gan taada apkjeeriiga;-)))) ienaca un uzreiz visu sarpata;-)
kad sadzer ar radniecīgu dvēseli, tad kļūst apķērīga
tā jau ir, ka reizēm neviena tikpat gudra tuvumā nav ar ko aprunāties, un sadzert, kā pašam ar sevi, spogulis laikam palīdz, neesmu mēģinājis, bet esmu redzējis, kā džeks pie spoguļa runāja pats ar sevi[ viņš bija kādu laiciņu ķurķī sēdējis, kad iekoda, jocīgs palika ].....
fantazeetaaji ;-0))) da es guleet aizgajau - cik tad ilgi slims cilveeks var pie kompja nosedeet?!!??! un laikam saku veseljoties, ja jau shonakt tik 1x pieceelos pa vidam ;-)
dansiga:fantazeetaaji ;-0))) da es guleet aizgajau - cik tad ilgi slims cilveeks var pie kompja nosedeet?!!??! un laikam saku veseljoties, ja jau shonakt tik 1x pieceelos pa vidam ;-)
tad jau līdz brīvdienām būsi uz strīpas, varēsi kādās atrakcijās piedalīties
vai es saku ka slikti? mani nemaz nevelk ne uz kadam atrakcijaam un pat ljoti patiik shaadi paklimst (labaak gan divataa - bishk droshaak) Un tas, ka es esmu baigais kompaanijas cilveeks - m u l j k j i i b a s !!!! kas nez kaapec visiem izveidojas!!!! taa luuk, zachiit ;-ppp;-)
ērtas trepes, jo tas tornis ir apvienots ar novērošanas torni[ novēro mežus/ ugunsgrēki]. bet prakse rāda, ka 80% gadījumu, komētas tālāk par pusi nekāpj..............