forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 210
  5. 211
  6. 212
  7. 213
  8. 214
  9. 215
  10. 216
  11. 217
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.10.09 15:21
 citēt
negativs, nav jau obligaati ;-)))

Maris, amees par citiem tornjiem runaajam ;-ppp
Publicēts: 22.10.09 15:23
 citēt
Maris - pastāsti man par fotolietām, kuras Tev nav vajadzīgas un tāpat tās kādam atdotu, piemēram, man. Kā toreiz palika ar to bildi - bija runāts change taisīt ... ;) ... Dansiga arī teicās man uzdāvināt, i nekā ... ;)
Publicēts: 22.10.09 15:24
 citēt
Linkamn, a kuru tu gribeetu?;-)
Publicēts: 22.10.09 15:31 labots
 citēt
dansiga:Linkamn, a kuru tu gribeetu?;-)

Bija doma par šo: www.fotoblog.lv...
Bet kāpēc man škiet, ka Tavā izstādē tā bildes savādāk izskatījās ...
Būs jāpameklē reportiņš ... :) ... atradu: www.fotoblog.lv...
7. bilde. bet malas šķiet tumšākas un kontrasts lielāks ... ;)
Publicēts: 22.10.09 15:33
 citēt
Māris baigo tīrīšanu taisa, es pagājušo sestdienu arī nedaudz fazendu atbrīvoju, fot. palielinātāju aizlaidu tautās...........bet tornī, ja vien laiks būs ciešams uzkāpšu
Publicēts: 22.10.09 15:45
 citēt
Linkman:Maris - pastāsti man par fotolietām, kuras Tev nav vajadzīgas un tāpat tās kādam atdotu, piemēram, man. Kā toreiz palika ar to bildi - bija runāts change taisīt ... ;) ... Dansiga arī teicās man uzdāvināt, i nekā ... ;)

bilde jādod kā runāts - vot muļķis maijā drukāju un aizmirsu - nākamā skate janvārī

fotokrāmus atdot, aizdot, iedot es praktizēju ar saviem skolniekiem (prioritāte man tāda) - no šitās tīrīšanas ar vairāk kā puse pabijusi jauno censoņu rokās, daži nav atgriezušies - jācer, ka tiek likti lietā
Publicēts: 22.10.09 15:53
 citēt
Maris - ja Tu met laukā, tad vismaz man vari pateikt, kur Tu izmet. Vai arī es Tev atvedīšu miseni, kurā varēsi visas nevajadzīgās fotolietas iekrāmēt ... ;)
Publicēts: 22.10.09 15:58
 citēt
Linkman, oi - tagad saaku atcereties;-)

re ka negativs atviegloti uzelpoja;-0)))
Publicēts: 22.10.09 15:59
 citēt
kātad ar tām priekšzināšanām? nevelk līdz fantāzijai ne?
Publicēts: 22.10.09 16:03
 citēt
dansiga:Linkman, oi - tagad saaku atcereties;-)

re ka negativs atviegloti uzelpoja;-0)))
nekādu apgrūtinātu elpošanu pie sevis nenovēroju, viss mierīgi, bet reizēm esmu spontāns......un tas nozīmē, ka torņu tēma nav slēgta
Publicēts: 22.10.09 16:07
 citēt
diez par kuraam priekshzinaashanaam maris tagad bubina?;-ppp

negativs, jaa jaaa - bishk jau iespringi ;-ppp;-)))
Publicēts: 22.10.09 16:18
 citēt
esmu pie "Sēnītes", tur aiz benzīntanka, vairākkārt uzlīdis meža novērošanas (ugunsdzēsēju) tornī. bet mobilo raidītāju torņi daudz lielāki... tur pat netālu vangažos viens tās ir salīdzinājumam, tur gan nav sanācis tuvumā būt, lai konstatētu, vai kāpšana ir iespējama, vai apgrūtināta ar žogu/atslēgu.
Publicēts: 22.10.09 16:25
 citēt
neziniet jūs no torņiem nekā...... www.fotoblog.lv... , ne žoga, ne atslēgas, ērtas trepes, no augšas feina peizāža - meži, Daugava, koku visapkārt pa pilnam
Publicēts: 22.10.09 19:04
 citēt
klau, negativs .... a tu vareetu koordinaates iedot ij nebuutu sevi jaapgruutina ar manu klaatbuutni ;-)
Publicēts: 22.10.09 19:12
 citēt
blakus Zebrus ezeram, kalnā ir viens no retajiem torņiem kas netiek slēgts - parasti pirmajā trešdaļā grīda aizslēgta - ta jālien pa ārpusi un tur kāpšanas komforts zūd + soma ķerās ložņājot iekšā ārā
Publicēts: 22.10.09 19:13
 citēt
dansiga:klau, negativs .... a tu vareetu koordinaates iedot ij nebuutu sevi jaapgruutina ar manu klaatbuutni ;-)
koordinātes nevaru, apraksts var daudz neko nedot, redzēt viņu var pa gabalu, piebraukšanu grūti aprakstīt.................
Publicēts: 22.10.09 19:17
 citēt
negativs, ek tuuuu ..... aizvest paraadiit nav veelmes, aprakstiit nemaaki ...... sssskoooopuuuliissszzzzzz;-pppppp;-(
Publicēts: 22.10.09 19:25 labots
 citēt
komsomolka, otļičņica, alpiņistka...
Publicēts: 22.10.09 19:30
 citēt
dansiga:negativs, ek tuuuu ..... aizvest paraadiit nav veelmes, aprakstiit nemaaki ...... sssskoooopuuuliissszzzzzz;-pppppp;-(
kurā vietā Tu izlasīji, ka negribu parādīt? vienīgi atgādinu, ka augšā no ekskursantēm ir kāpušas .....laikam divas, un tad iznāk, ka dzenās no Rīgas, lai palūkotos uz torni no apakšas........
Publicēts: 22.10.09 19:36
 citēt
negativs, shis tavs teksts .... " tagad laikam labais tonis prasītu Tevi uzaicināt uz pareizo torni.................... " ;-ppp;-) Tas izteica VISU ;-)))

tas, ko maxaa uzraapties liidz augshai - es apzinos ... vai ari vajaga liidz augshai - arii jautajaums :-) Un apzinos,s ka man jorpojaam kaaja nav ok - e parsti riikojos peec situaacijas - ko varu - to varu ;-) Man daudzi draugi bljauj - ko vazaajies apkaart!!! guli maajas un aarstee kaaju!!!! Bet vai tad es varu?!?!?!?!
Publicēts: 22.10.09 19:46
 citēt
vari!
Publicēts: 22.10.09 19:50
 citēt
maris, nee - nevaruu!!!!! es tachu nomirstu tad! tagad jau triis dienas pa maaju vazaajos, jo shitaa slimiiba nav saaposha kaaja .... :-(((( Bet riit meegjinaashu izdoties ielaas;-)
Publicēts: 22.10.09 19:59
 citēt
anestēzija?
Publicēts: 22.10.09 20:01
 citēt
shiis triis dienas? nee - kaut kada stulba slimiiba peekshnji uzbruka ;-((( neskaitot klepu, galvassapes, ir baigais nespeeks, ja izdodos araa ;-(((
Publicēts: 22.10.09 20:04
 citēt
botkins? es vecos laikos obligātajā kolhozā dabūju bik botkinu - baigi grūti kastes bij cilāt - toč spēka maz

kādā krāsā acis paskatījies?
Publicēts: 22.10.09 20:04
 citēt
ai - botkinu es izslimoju, gaidot otro meitu ... paldies Dievam, vieglaa formaa;-)))) da nee - kaut kads glups viiruss;-(((
Publicēts: 22.10.09 20:19
 citēt
dansiga, mani teksti jāfiltrē, un tie nekad neizsaka visu........pieej tai lietai ar humoru. statistikas dati liecina, ka, ja reiz kaut ko garāmejot pieminu, tad pie tā strādāju, un nevajag uz sitiena gaidīt ko konkrētu
Publicēts: 22.10.09 20:27
 citēt
negativs, es visu uztveru ar humoru, iznjemot tekstus, vai esmu gaidiita/negaidiita .... jo ljooti netiik " uzbaazties" ar savu personiibu ... un taa kaa tu nelieto internetaa pienjemtos apziimeejumus emocijaam, tad gruuti saprast - kas ir/nav nopietni ;-p
Publicēts: 22.10.09 20:38
 citēt
Tev ar to ādu kaut kas jādara, varbūt pie dermatologa jāaiziet
Publicēts: 22.10.09 20:40
 citēt
dermatologs neliidzees! pareizaak - kaadam taa jaanosliipee;-))))
Publicēts: 22.10.09 20:47
 citēt
drīz būs gads, kā šajā topikā to vien darām, kā Tevi slīpējam......laikam metodes jāmaina
Publicēts: 22.10.09 20:51
 citēt
vo vo .... metodes vainiigas;-ppp;-)))))
Publicēts: 22.10.09 20:52
 citēt
Dzeltenie ir 3 veidu -A,B un C!A -netīro roku slimība,B-var inficēties tikai caur asinīm ,nu kā aidinieks.C? Tas jau ir kajuk! :D
Publicēts: 22.10.09 20:56
 citēt
foreljjanka, esi mieriigs - man bija tas, ko dabuu no arbuuziem (arii mazgaatiem) ;-)
Publicēts: 22.10.09 21:04
 citēt
forelljjanka:Dzeltenie ir 3 veidu -A,B un C!A -netīro roku slimība,B-var inficēties tikai caur asinīm ,nu kā aidinieks.C? Tas jau ir kajuk! :D
ne, tā kaite, pēc bildes spriežot, nevar būt dzeltenā ... drīzāk < tālas noskaņas zilā vakarā > [R.]
Publicēts: 22.10.09 21:06
 citēt
ai ..... juus visi esat duraki un nespeejat saprast manu slimiibu ;-pppppppppppp
Publicēts: 22.10.09 21:34
 citēt
dansiga:ai ..... juus visi esat duraki un nespeejat saprast manu slimiibu ;-pppppppppppp

es saprotu... vazājos ar to zarazu uz darbu, lietoju pulverīšus , tad var izurēt... sajūta riebīga, jo jūtos kā puscilvēks
Publicēts: 22.10.09 21:37
 citēt
stings, shoreiz ir runa par neaarsteejamo manu slimiibu ;-p;-)
Publicēts: 22.10.09 21:42
 citēt
es au arī vēl droši nezinu, vai mana ir ārstējama... izveseļošanās pazīmes nav manāmas...
Dansiga, Tava kaite ir lipīga? varbūt pie Meijera saķēri?
Publicēts: 22.10.09 21:47
 citēt
vai es zinu - lipiiga vai nee .. parasti taas neaarsteejamaas nav lipiigas;-pppp.. A ko Tev tas meijers neliek mieru?;-ppp
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 210
  5. 211
  6. 212
  7. 213
  8. 214
  9. 215
  10. 216