Maris - pastāsti man par fotolietām, kuras Tev nav vajadzīgas un tāpat tās kādam atdotu, piemēram, man. Kā toreiz palika ar to bildi - bija runāts change taisīt ... ... Dansiga arī teicās man uzdāvināt, i nekā ...
Bija doma par šo: www.fotoblog.lv... Bet kāpēc man škiet, ka Tavā izstādē tā bildes savādāk izskatījās ... Būs jāpameklē reportiņš ... ... atradu: www.fotoblog.lv... 7. bilde. bet malas šķiet tumšākas un kontrasts lielāks ...
Māris baigo tīrīšanu taisa, es pagājušo sestdienu arī nedaudz fazendu atbrīvoju, fot. palielinātāju aizlaidu tautās...........bet tornī, ja vien laiks būs ciešams uzkāpšu
Linkman:Maris - pastāsti man par fotolietām, kuras Tev nav vajadzīgas un tāpat tās kādam atdotu, piemēram, man. Kā toreiz palika ar to bildi - bija runāts change taisīt ... ... Dansiga arī teicās man uzdāvināt, i nekā ...
bilde jādod kā runāts - vot muļķis maijā drukāju un aizmirsu - nākamā skate janvārī
fotokrāmus atdot, aizdot, iedot es praktizēju ar saviem skolniekiem (prioritāte man tāda) - no šitās tīrīšanas ar vairāk kā puse pabijusi jauno censoņu rokās, daži nav atgriezušies - jācer, ka tiek likti lietā
Maris - ja Tu met laukā, tad vismaz man vari pateikt, kur Tu izmet. Vai arī es Tev atvedīšu miseni, kurā varēsi visas nevajadzīgās fotolietas iekrāmēt ...
esmu pie "Sēnītes", tur aiz benzīntanka, vairākkārt uzlīdis meža novērošanas (ugunsdzēsēju) tornī. bet mobilo raidītāju torņi daudz lielāki... tur pat netālu vangažos viens tās ir salīdzinājumam, tur gan nav sanācis tuvumā būt, lai konstatētu, vai kāpšana ir iespējama, vai apgrūtināta ar žogu/atslēgu.
neziniet jūs no torņiem nekā...... www.fotoblog.lv... , ne žoga, ne atslēgas, ērtas trepes, no augšas feina peizāža - meži, Daugava, koku visapkārt pa pilnam
blakus Zebrus ezeram, kalnā ir viens no retajiem torņiem kas netiek slēgts - parasti pirmajā trešdaļā grīda aizslēgta - ta jālien pa ārpusi un tur kāpšanas komforts zūd + soma ķerās ložņājot iekšā ārā
dansiga:negativs, ek tuuuu ..... aizvest paraadiit nav veelmes, aprakstiit nemaaki ...... sssskoooopuuuliissszzzzzz;-pppppp;-(
kurā vietā Tu izlasīji, ka negribu parādīt? vienīgi atgādinu, ka augšā no ekskursantēm ir kāpušas .....laikam divas, un tad iznāk, ka dzenās no Rīgas, lai palūkotos uz torni no apakšas........
negativs, shis tavs teksts .... " tagad laikam labais tonis prasītu Tevi uzaicināt uz pareizo torni.................... " ;-ppp;-) Tas izteica VISU ;-)))
tas, ko maxaa uzraapties liidz augshai - es apzinos ... vai ari vajaga liidz augshai - arii jautajaums Un apzinos,s ka man jorpojaam kaaja nav ok - e parsti riikojos peec situaacijas - ko varu - to varu ;-) Man daudzi draugi bljauj - ko vazaajies apkaart!!! guli maajas un aarstee kaaju!!!! Bet vai tad es varu?!?!?!?!
maris, nee - nevaruu!!!!! es tachu nomirstu tad! tagad jau triis dienas pa maaju vazaajos, jo shitaa slimiiba nav saaposha kaaja .... ((( Bet riit meegjinaashu izdoties ielaas;-)
dansiga, mani teksti jāfiltrē, un tie nekad neizsaka visu........pieej tai lietai ar humoru. statistikas dati liecina, ka, ja reiz kaut ko garāmejot pieminu, tad pie tā strādāju, un nevajag uz sitiena gaidīt ko konkrētu
negativs, es visu uztveru ar humoru, iznjemot tekstus, vai esmu gaidiita/negaidiita .... jo ljooti netiik " uzbaazties" ar savu personiibu ... un taa kaa tu nelieto internetaa pienjemtos apziimeejumus emocijaam, tad gruuti saprast - kas ir/nav nopietni ;-p