visiem kaut kas prātā...............................slīpēšana prasa laiku, ar kuru problēmas. virtuāli vēl šad tad var paslīpēt, praktiski, tieši kontaktējoties jau ir sarežģītāk, jo man, piemēram, "brīvdienas"bieži vien ir aizņemtākas par darbdienām......
dansiga:negativs, nu re ..... manas prognozes ir reaalas;-pp;_) nevienam nav laika ;-pppp
tas, ka nevienam nav laika, ir normāls attaisnojums, kas tad darītos, ja nevienam nekas nebūtu ko darīt. prognozētas situācijas nemaz nav interesantas, tāpat, kā būt prognozējamam. sarunāt kaut ko nedēļu uz priekšu, pieturēties pie plāna, nemaz nav manā stilā. reālākais ko no manis var sagaidīt ir kaut kāds signāls pēdējā brīdī....tas tā vispārējai zināšanai. ir man miglains priekštats par šīm brīvdienām, bet, lai tas iegūtu precīzas aprises ir jāsakrīt vairākiem priekšnoteikumiem ; kad paspēšu izdarīt to, un to, kādi būs laika apstākļi, vai tas būs no rīta puses, vai vakarā, sestdien, vai svētdien, pats nezinu.....līdz ko ar kādu ko sarunā, tā enkurs[ bremze ], visa diena pa galam....nevar strādāt elastīgi, izvēloties vislabākos apstākļus.......
................kāda jēga, man te 1,5m attālumā Būtne N#1, teļuku vēro.............................................................................................
negativs, nu ja ..... juus, kuriem ir sievas/draudzenes/buutnes .... tak novertejiet to vai nu krasi kaut ko mainiet savaa dziivee!!!!!! nafig mociities!?!?!
dansiga:negativs, nu ja ..... juus, kuriem ir sievas/draudzenes/buutnes .... tak novertejiet to vai nu krasi kaut ko mainiet savaa dziivee!!!!!! nafig mociities!?!?!
dansiga:nu ja texts - kaut kaa jaadziivo ;-)))) nelasaas degsme tajos vaardos;-ppp;-)
P.S> tavaa pusee ir saule?
kamēr Tevi vajās ādas kaite, nelasīsies pareizā intonācija.........es tur iemetu vispārēju, nodrāstu frāzi, kuru daudzi lieto vietā un nevietā....[ Chumors...] manā galā viss pelēks , nomācies. tāpēc jau nepatīk iepriekš kaut ko sarunāt, laika apstākļi....viens pats var izdomāt, un jebkurā brīdī noreaģēt, vai šodien, vai rīt, rīta, vai vakara stundās...........