forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 18
  5. 19
  6. 20
  7. 21
  8. 22
  9. 23
  10. 24
  11. 25
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.04.09 20:27
 citēt
negatIvs:Lustes pils Lat[DMS] 56gr.42min. ON Long[DMS 23gr. 21min.OE, vispār baigais gabals no Aizkraukles, to galu slikti pazīstu, nezinu, ko es tur varētu bildēt.:face-plain:

līdz iepriekšminētam čūkslim tur 3km
Publicēts: 15.04.09 20:31
 citēt
to, ka tu pietiecies, sapratu, bet par braucējiem raksti taču daudzskaitlī, es tik painteresējos :P
Publicēts: 15.04.09 20:34
 citēt
ā par pārējiem braucējiem - nu to jau redzēs pie izbraukšanas, kas būs kompānijā - kota te tagad zīlēt
Publicēts: 15.04.09 20:37
 citēt
ja tai čūkslī nav kas vārtās, tad viņam ir 0vērtibas
Publicēts: 15.04.09 20:40
 citēt
a ja čūkslī ir slepenie aģenti?
Publicēts: 15.04.09 20:44
 citēt
Maris:a ja čūkslī ir slepenie aģenti?
tur varētu būt vardes un kurkuļi kaut kādā attīstības stadijā, BET tas nav TAS............
Publicēts: 15.04.09 20:45
 citēt
ne vienmēr, ne vienmēr :face-smile:
Publicēts: 15.04.09 20:56 labots
 citēt
negatIvs, vai tad nav skaidrs, ka Marim pašam būs līdzi slepenie aģenti? :face-glasses:
Publicēts: 15.04.09 21:23
 citēt
bišķin tomēr par tālu uz čūksli braukt aģentus skatīties, ierastais plenēra variants vienatnē uz Klintaines muižu, pieķerot klāt kādu Daugavas krastu ar koku varētu būt reālāk, protams pēc labi padarīta darba pie koka konstrukcijām, tā vakarpusē
Publicēts: 15.04.09 21:59 labots
 citēt
EU ! Jūtat ! Daiga nolēmusi sarīkot striptīzu, lai paātrinātu Plenerizēšanas procesu. Visu cieņu :face-glasses: tipa ar katru dienu biš plikāk, kamēr Plenērs klāt gan......vai kā nu to tur sauca :face-grin:
Publicēts: 15.04.09 22:01
 citēt
tas nav gluži striptīzs, tikai neliela kompensācija par to, ka acis neredz :face-angel:
Publicēts: 15.04.09 22:13
 citēt
varbut labak 16tajaa? Kotur vilkt lidz 17tam...
Publicēts: 15.04.09 22:30
 citēt
:face-grin:
Publicēts: 15.04.09 22:41
 citēt
negatIvs: tas nav TAS............

Baigi atsita atmiņā Dostojevski.
Publicēts: 15.04.09 23:52
 citēt
NilsS:EU ! Jūtat ! Daiga nolēmusi sarīkot striptīzu, lai paātrinātu Plenerizēšanas procesu. Visu cieņu :face-glasses: tipa ar katru dienu biš plikāk, kamēr Plenērs klāt gan......vai kā nu to tur sauca :face-grin:

nevis procesa paātrināšanai, bet gatavošanās perioda dažādošanai, lai nav jārunā tik daudz par čūkšļiem un vardēm :face-glasses:
Publicēts: 16.04.09 00:17
 citēt
Brīnos, ka šis topiks vēl dzīvs. Es tik gaidu un smaidu :face-wink: Un man viena alga kāds čūkslis, ka tik kāds modelītis, ko pafočīt :face-grin:
Publicēts: 16.04.09 00:48
 citēt
alora:Brīnos, ka šis topiks vēl dzīvs. Es tik gaidu un smaidu :face-wink:

Te taču līdz 20 vai 22 lapai jātiek (cik atceros) Tikai tad būs svinīgs miniplenēra atklāšanas process :) Jāpalīdz šai procesā :)
Publicēts: 16.04.09 00:54
 citēt
Tas nozīmē, ka man arī nāksies sākt gvelzt te muļķibas ar pieaugušiem vīriešiem!? :face-wink:
Publicēts: 16.04.09 07:46
 citēt
alora:Tas nozīmē, ka man arī nāksies sākt gvelzt te muļķibas ar pieaugušiem vīriešiem!? :face-wink:
primarais jau ir novaktet precizu izbrauksanas laiku un randinja vietu - vai vaktesanas procesaa cel savas akcijas, vai riskee, tas jau pasas zinjaa
Publicēts: 16.04.09 09:16
 citēt
alora:Tas nozīmē, ka man arī nāksies sākt gvelzt te muļķibas ar pieaugušiem vīriešiem!? :face-wink:

Nav jau obligāti jāgveļž MUĻČĪBAS, turklāt, te ir ne tikai pieaukuši vīriesi.
Publicēts: 16.04.09 09:31 labots
 citēt

jā, nu varbūt, ka ar pusaudžiem tas ir pulka inčīgāk :) gaumes jau dažādas. Mans plāns gan paredzēja vēl kādam iefīrēt nest statīvu......domāju, ka veiksmīgi ar to tiksi galā
Publicēts: 16.04.09 10:01 labots
 citēt
NilsS:

jā, nu varbūt, ka ar pusaudžiem tas ir pulka inčīgāk :) gaumes jau dažādas. Mans plāns gan paredzēja vēl kādam iefīrēt nest statīvu......domāju, ka veiksmīgi ar to tiksi galā

nez vai susurs bija domājis pusaudžus :)

man jāatzīst viens, šīs te sagvelztās muļķības ir daudz interesantāk lasīt nekā to otru topiku "plenērs" ar 3 gadu stāžu, kur it kā runā tikai par lietu, tipa, tieku netieku kur kad cikos utt. :face-glasses:
Publicēts: 16.04.09 10:12
 citēt
daiga35:šīs te sagvelztās muļķības ir daudz interesantāk lasīt nekā to otru topiku "plenērs" ar 3 gadu stāžu, kur it kā runā tikai par lietu, tipa, tieku netieku kur kad cikos utt. :face-glasses:

Tas otrs ir nevis "plenērs", bet "pleners". Droži vien šai garumzīmei ir izšķiroša nozīme spama tālākai attīstībai. :)
Publicēts: 16.04.09 10:16
 citēt
nenoliedzami, alvil :face-grin:
Publicēts: 16.04.09 10:40
 citēt
alvils:
daiga35:šīs te sagvelztās muļķības ir daudz interesantāk lasīt nekā to otru topiku "plenērs" ar 3 gadu stāžu, kur it kā runā tikai par lietu, tipa, tieku netieku kur kad cikos utt. :face-glasses:

Tas otrs ir nevis "plenērs", bet "pleners". Droži vien šai garumzīmei ir izšķiroša nozīme spama tālākai attīstībai. :)

mēs attīstam Plenerēšanas kustību agrāk nebijušos augstumos. Tas īpaši attiecas uz plānošanas sadaļu. Tā ka cieņu studijā, lūdzu :face-plain:
Publicēts: 16.04.09 10:43
 citēt
tā, skatos viss notiek, varu mierīgu sirdi braukt skrūvēt kokus, fazendas konstrukcijās. vienīgi vēl piezīmēšu, ka ŠO plenēru nevajag jaukt ar citiem un pat salīdzināt būtu nekorekti, pilnīgi divas dažādas lietas. tāds sagatavošanās darbs reti kad ir veikts, ja nu vienīgi Linkman Norge plenērs nedaudz tuvojās mūsu plenēra līmenim, bet Linkman plenēra sagatavošānā tika pieļautas kļūdas - pārāk agri sāka, pārāk nopietni, iejaukšanās no malas, norises gaitas dažādošanai, reizēm tika traucēta u.t.t. šajā topikā, plenēru sagatavošanas ziņā, ir ņemta vērā visa iepriekšējā pieredze, atsijātas visas negatīvās tendences, viss notiek, viss bīdās:face-smile:
Publicēts: 16.04.09 10:48
 citēt
vismaz susura akcijām negatIva acīs būtu jāceļas vēl nebijušos augstumos, pat bildi īpaši tev veltījis, tas būtu jānovērtē :face-wink:
Publicēts: 16.04.09 11:07
 citēt
daiga35:vismaz susura akcijām negatIva acīs būtu jāceļas vēl nebijušos augstumos, pat bildi īpaši tev veltījis, tas būtu jānovērtē :face-wink:

jā, ar veseliem TRIM kokiem. :)
Publicēts: 16.04.09 11:20
 citēt
3 koki, bet bilde ļoti patīk, ja par maz, tad var pievienot vēl bariņu koku no manējās šodienas bildes :face-glasses:
Publicēts: 16.04.09 11:42
 citēt
cerams, ka negatĪvs to novērtēs! :face-glasses:
Publicēts: 16.04.09 12:00
 citēt
susur, kam nākamais veltījums? vari sākt noskaidrot intereses :face-glasses:
Publicēts: 16.04.09 12:01
 citēt
es vakar brīnišķīgus kokus sabildēju.....vakarā jāiepostē man a
Publicēts: 16.04.09 12:18
 citēt
NilsS:

Dievs pasarg', 'manos gados kādi vēl pusaudži:face-wink: Es ar šo tikai gribēju pateikt, ka, gluži kā " Vīzija", neesmu čata mīļotāja un vai tiešām man būs jāsāk te eksponēties, čatot utt., lai tikai sasniegtu 22.lpp. Un tikai pieminēju, ka ar pieaugušiem, vienmēr tik noslogotiem kungiem. Klīrējas kā jaunas meitas:face-wink:
:face-kiss:
Publicēts: 16.04.09 12:26 labots
 citēt
atradu vīnu plenērim

uz pirmo kriitu ''directors'', tad 3 krītiņš ''mikko'', pirmais gabals

www.tantrum.tv...

:face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 16.04.09 12:28
 citēt
alora:
NilsS::

Dievs pasarg', 'manos gados kādi vēl pusaudži:face-wink: Es ar šo tikai gribēju pateikt, ka, gluži kā " Vīzija", neesmu čata mīļotāja un vai tiešām man būs jāsāk te eksponēties, čatot utt., lai tikai sasniegtu 22.lpp. Un tikai pieminēju, ka ar pieaugušiem, vienmēr tik noslogotiem kungiem. Klīrējas kā jaunas meitas:face-wink:

punkts viens - iešu apčolēt bildi, tantei "tajos gados" izskaties aizdomīgi svaiga :face-glasses:
tālak - noeksponēsim Tevi mēs.....tās apdrupušās ķiedžeļu sienas muižiņā...jā
punkts trīs - kungi plāno, viņi nekad nenolaiž klīrensu....
Publicēts: 16.04.09 12:29
 citēt
kā redzi, Vīzija drīkstot te ik pa laikam uzrasties uz brīdi, tātad galvenais atrast sev līdzīgu pielietojumu un to labi pamatot, tad jau viss būs ok :face-smile:
Publicēts: 16.04.09 12:30
 citēt
man nepieleca vai ''ar tiem kungiem klīrējas'' vai ''tie kungi klīrējas''
Publicēts: 16.04.09 12:31
 citēt
punkts viens - labi gēni, punkts divi - paldies, bet galvenais, lai man ir ko eksponēt, punkts trīs - gaidu un smaidu :face-wink:
Publicēts: 16.04.09 12:33 labots
 citēt
www.tantrum.tv...

vīns labais :face-grin:
Publicēts: 16.04.09 12:35 labots
 citēt
alora, tev ir iespēja jau rīt pat noeksponēties uz muižas drupu sienas, Maris it kā taisoties braukt un vīnu arī jau piemeklējis, pirms īstā plenēra derētu noprovēt, vai ir gana labs, tām reklāmām jau nevar īsti ticēt :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 18
  5. 19
  6. 20
  7. 21
  8. 22
  9. 23
  10. 24