negatIvs:Lustes pils Lat[DMS] 56gr.42min. ON Long[DMS 23gr. 21min.OE, vispār baigais gabals no Aizkraukles, to galu slikti pazīstu, nezinu, ko es tur varētu bildēt.:face-plain:
bišķin tomēr par tālu uz čūksli braukt aģentus skatīties, ierastais plenēra variants vienatnē uz Klintaines muižu, pieķerot klāt kādu Daugavas krastu ar koku varētu būt reālāk, protams pēc labi padarīta darba pie koka konstrukcijām, tā vakarpusē
EU ! Jūtat ! Daiga nolēmusi sarīkot striptīzu, lai paātrinātu Plenerizēšanas procesu. Visu cieņu tipa ar katru dienu biš plikāk, kamēr Plenērs klāt gan......vai kā nu to tur sauca
NilsS:EU ! Jūtat ! Daiga nolēmusi sarīkot striptīzu, lai paātrinātu Plenerizēšanas procesu. Visu cieņu tipa ar katru dienu biš plikāk, kamēr Plenērs klāt gan......vai kā nu to tur sauca
nevis procesa paātrināšanai, bet gatavošanās perioda dažādošanai, lai nav jārunā tik daudz par čūkšļiem un vardēm
alora:Tas nozīmē, ka man arī nāksies sākt gvelzt te muļķibas ar pieaugušiem vīriešiem!?
jā, nu varbūt, ka ar pusaudžiem tas ir pulka inčīgāk gaumes jau dažādas. Mans plāns gan paredzēja vēl kādam iefīrēt nest statīvu......domāju, ka veiksmīgi ar to tiksi galā
alora:Tas nozīmē, ka man arī nāksies sākt gvelzt te muļķibas ar pieaugušiem vīriešiem!?
jā, nu varbūt, ka ar pusaudžiem tas ir pulka inčīgāk gaumes jau dažādas. Mans plāns gan paredzēja vēl kādam iefīrēt nest statīvu......domāju, ka veiksmīgi ar to tiksi galā
nez vai susurs bija domājis pusaudžus
man jāatzīst viens, šīs te sagvelztās muļķības ir daudz interesantāk lasīt nekā to otru topiku "plenērs" ar 3 gadu stāžu, kur it kā runā tikai par lietu, tipa, tieku netieku kur kad cikos utt.
daiga35:šīs te sagvelztās muļķības ir daudz interesantāk lasīt nekā to otru topiku "plenērs" ar 3 gadu stāžu, kur it kā runā tikai par lietu, tipa, tieku netieku kur kad cikos utt.
Tas otrs ir nevis "plenērs", bet "pleners". Droži vien šai garumzīmei ir izšķiroša nozīme spama tālākai attīstībai.
daiga35:šīs te sagvelztās muļķības ir daudz interesantāk lasīt nekā to otru topiku "plenērs" ar 3 gadu stāžu, kur it kā runā tikai par lietu, tipa, tieku netieku kur kad cikos utt.
Tas otrs ir nevis "plenērs", bet "pleners". Droži vien šai garumzīmei ir izšķiroša nozīme spama tālākai attīstībai.
mēs attīstam Plenerēšanas kustību agrāk nebijušos augstumos. Tas īpaši attiecas uz plānošanas sadaļu. Tā ka cieņu studijā, lūdzu :face-plain:
tā, skatos viss notiek, varu mierīgu sirdi braukt skrūvēt kokus, fazendas konstrukcijās. vienīgi vēl piezīmēšu, ka ŠO plenēru nevajag jaukt ar citiem un pat salīdzināt būtu nekorekti, pilnīgi divas dažādas lietas. tāds sagatavošanās darbs reti kad ir veikts, ja nu vienīgi Linkman Norge plenērs nedaudz tuvojās mūsu plenēra līmenim, bet Linkman plenēra sagatavošānā tika pieļautas kļūdas - pārāk agri sāka, pārāk nopietni, iejaukšanās no malas, norises gaitas dažādošanai, reizēm tika traucēta u.t.t. šajā topikā, plenēru sagatavošanas ziņā, ir ņemta vērā visa iepriekšējā pieredze, atsijātas visas negatīvās tendences, viss notiek, viss bīdās
Dievs pasarg', 'manos gados kādi vēl pusaudži Es ar šo tikai gribēju pateikt, ka, gluži kā " Vīzija", neesmu čata mīļotāja un vai tiešām man būs jāsāk te eksponēties, čatot utt., lai tikai sasniegtu 22.lpp. Un tikai pieminēju, ka ar pieaugušiem, vienmēr tik noslogotiem kungiem. Klīrējas kā jaunas meitas
Dievs pasarg', 'manos gados kādi vēl pusaudži Es ar šo tikai gribēju pateikt, ka, gluži kā " Vīzija", neesmu čata mīļotāja un vai tiešām man būs jāsāk te eksponēties, čatot utt., lai tikai sasniegtu 22.lpp. Un tikai pieminēju, ka ar pieaugušiem, vienmēr tik noslogotiem kungiem. Klīrējas kā jaunas meitas
punkts viens - iešu apčolēt bildi, tantei "tajos gados" izskaties aizdomīgi svaiga tālak - noeksponēsim Tevi mēs.....tās apdrupušās ķiedžeļu sienas muižiņā...jā punkts trīs - kungi plāno, viņi nekad nenolaiž klīrensu....
alora, tev ir iespēja jau rīt pat noeksponēties uz muižas drupu sienas, Maris it kā taisoties braukt un vīnu arī jau piemeklējis, pirms īstā plenēra derētu noprovēt, vai ir gana labs, tām reklāmām jau nevar īsti ticēt