grafiks man tiešām labs, nekur tik ilgi neuzkavējos, lai apniktu......... šovakar klausos grupu, kura savā laikā, bija populāra ierobežotam interesentu lokam....Haralds gan jau novērtētu.... www.youtube.com... , Im. Kalniņš un "Menuets" no viņiem nedaudz šo to nospieda... pašreiz viņi izskatās apmēram tā www.youtube.com... ............
abi Tavi varianti pazīstami. no Kraftwerk jau populārākais bija der Model. man tas grupu spektrs plaš, no 1960-tajiem līdz mūsdienām, pie konkrēta stila nepieturos, bet tendence uz smagāku
Oi super atceros reiz meklēju šito DVD ar Rolling Stones - Rock And Roll Circus !!
negatIvs:grafiks man tiešām labs, nekur tik ilgi neuzkavējos, lai apniktu......... šovakar klausos grupu, kura savā laikā, bija populāra ierobežotam interesentu lokam....Haralds gan jau novērtētu.... www.youtube.com... , Im. Kalniņš un "Menuets" no viņiem nedaudz šo to nospieda... pašreiz viņi izskatās apmēram tā www.youtube.com... ............
nu, vecajiem bukiem, Rolling Stones ir daudz sakarīgu dziesmu www.youtube.com... . Kaut kad, pagājušo gadu, iepumpēju dokumentālu koncertfilmu, par pēdējo tūri Amerikā, vēl jau neko, turās....
viena priecīga ziņa, viena bēdīga ziņa.. esmu izveseļojusies un rīt jāiet uz darbu.... es šodien klausījos akustisko koncertu... jauki mūziķi, jauka mūzika, jauki klausītāji... negaidīti jauks pasākums... tikai fotogrāfi ar savām zibspuldzēm jauca intīmo gaisotni, kājas viņiem izraut, nu cik var knipsēt! protams vienu atpazinu no fotobloga... gan jau būs reportāža, tad pateikšu viņam, ko domāju... vina no mūzikēm bija www.apollo.lv...
Viss atkarīgs no samaitātības pakāpes. Tulkoju:Atsūkts(arī atsūkums),sūc!1.vārds pārsvarā saistībā ar sūkņiem,2.biežāk ar zīdītājdzīvnieka vai cilvēka muti. Abi saistībā ar dažādas konsistences un blīvuma šķidrumiem.
forelljjanka:Viss atkarīgs no samaitātības pakāpes. Tulkoju:Atsūkts(arī atsūkums),sūc!1.vārds pārsvarā saistībā ar sūkņiem,2.biežāk ar zīdītājdzīvnieka vai cilvēka muti. Abi saistībā ar dažādas konsistences un blīvuma šķidrumiem.