kam vīrs, kam sieva a kam Māris ....???? neko nesparotu ak jā un pa vidu vēl mūzika un vēl mammam kura palika vai kurai meita palika stāvokli , kurš nu tam visam tagad var izsekto līdzi
dansiga:negativs, da cik reizes var teikt, ka neierodos tur, kur netieku gaidiita, ;-pppppp
Tava āda atkal liek par sevi manīt...publiskā vidē no manis neko citu nevar gaidīt, kā muļķa laišanu....tik smalkas lietas kā randiņveidīgi pasākumi šitā nekārtojās. mana fazenda vispār neapkurinās.............., ja kas.........
Dzerot rīta kafiju aiz gara laika izlasīju pēdējo lapu... rezumē Jurim, kurš neko nesaprata : 1.stings izrādās ir sieviete, kas vismaz pāris reizes ir bijusi stāvoklī un pirmās grūtniecības laikā mamma viņai teica „nu i aste bluķī” 2.daigu neuztrauc robi izglītībā, jo neviens neesot perfekts. 3.Maris dod priekšroku garām apenēm, nevis sildošām dzirām un mūzikai. 4.dansiga neierodas nekur kur nav gaidīta. (P.S. dansi, ventiņos būsi gaidīta pēc kāda laika un sildošas dziras būs par godu priekiem-vismaz tik pagaidām kļuvis skaidrs ) 5.negativam krājumi ir ar sildošām dzirām paplaši un iesāktu un neiesāktu stadiju formā, bet kamīns nav kurināts, līdz ar to telpa vēsa. 6.par hotel california, negativ, es gribeju iekomentēt smaidiņu, bet nezinu vai ko nejaucu, bet šķiet ka to dzirdēju kur Aizkrauklē skanam. 7.stings nepārtraukti no kaut kurienes izvelk dvd un sildas ar mūziku. 8.dansiga pamet Rīgu šai vakarā dodoties neaprunātā virzienā.
kam normaali, ka nee ;-p neesmu es maate Tereeze, kas dziivo lai apmierinaatu shos slimos viirieshus;-pppppp Lai luudz paliidziibu sievieteem, kuru deelj taadi palikushi ;-p;-)
iespējams ir daudz kas, darbs nožēlojamās eksistences nodrošinātājs, īstā dzīve sākās ārpus tā, bet ne vienmēr sanāk atslēgties no tā, aizverot aiz sevis durvis....
nu neeee - darbas man bija un veel bishk briidi buus intersants . Un arii darbaa man nav veelmes buut bargajai kundzei, bet diemzheel dazhreiz ir jaabuut, jo savadaak nesapro t;-(
nee - bet es pamaniju tavu interesanto domu, ka /maate Tereze dzivoja tadelj, lai apmierinatu sexuali norupejushamies virieshu velmes/ vot saku domat, ka negativs nebus trapijis ar SS