stings:Negatīvs jau ir sapņotājs, un džeks ir izdomāts pasaku prinči neeksistē ...
esmu sapņotājs un skeptiķis vienā personā, daži sapņi piepildās, citi nē, kāda situācija pārsteidza vairāk par sapni............... dzīvē visādi gadās. ko stings par šito saka www.youtube.com... ?
es jau arī smerdelis biju, paklausījos viņus vēlāk, patīk nestandarta, neprognozējami salikumi, tas tā ja klausās pirmo reizi, un apskata to lietu kontekstā ar notiekošo apkārt tajā laikā rokmuzikas jomā
es jau arī smerdelis biju, paklausījos viņus vēlāk, patīk nestandarta, neprognozējami salikumi, tas tā ja klausās pirmo reizi, un apskata to lietu kontekstā ar notiekošo apkārt tajā laikā rokmuzikas jomā
Beatle ieviesa savu mūzikas kārtību - patīk , bet aiz sajūsmas nespiedzu
negatIvs:te] es jau arī smerdelis biju, paklausījos viņus vēlāk, patīk nestandarta, neprognozējami salikumi, tas tā ja klausās pirmo reizi, un apskata to lietu kontekstā ar notiekošo apkārt tajā laikā rokmuzikas jomā
Beatle ieviesa savu mūzikas kārtību - patīk , bet aiz sajūsmas nespiedzu
spiegt nevajag, to jau bija pietiekoši, kas darīja, es cienu, ko viņi izdarīja, dažas lietas reizēm paklausos, iespaids nemaz neož pēc pelējuma.
negatIvs:vai nav gumijas apenes, ar silto oderējumu
ir, ar vējdēli braucot mani uzcienāja. a kad iemaucies, slapjums iet cauri lēni un riebīgi un nenovēršami. un tas slapjums ir auksts. ar gadiem uzsilst tas bišķītis ūdeņa, kas salīdis tajā klōzē.
negatIvs:vai nav gumijas apenes, ar silto oderējumu
ir, ar vējdēli braucot mani uzcienāja. a kad iemaucies, slapjums iet cauri lēni un riebīgi un nenovēršami. un tas slapjums ir auksts. ar gadiem uzsilst tas bišķītis ūdeņa, kas salīdis tajā klōzē.
haralds:ir, ar vējdēli braucot mani uzcienāja. a kad iemaucies, slapjums iet cauri lēni un riebīgi un nenovēršami. un tas slapjums ir auksts. ar gadiem uzsilst tas bišķītis ūdeņa, kas salīdis tajā klōzē.