forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 221
  5. 222
  6. 223
  7. 224
  8. 225
  9. 226
  10. 227
  11. 228
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.11.09 10:24 labots
 citēt
daiga_a:
haralds:ir, ar vējdēli braucot mani uzcienāja. a kad iemaucies, slapjums iet cauri lēni un riebīgi un nenovēršami. un tas slapjums ir auksts. ar gadiem uzsilst tas bišķītis ūdeņa, kas salīdis tajā klōzē.

cerams, ka tajās nestaigāji gadiem... :)
iznāk, ka staigājis gadiem... es to apstākli noignorēju, kam negadās kļūdīties rakstot. hidro kostīms ir lietots, tā īpatnības iemaucoties aukstā ūdenī ir zināmas. vajag neuzkrītošas gumijas siltinātās apenes, lai, piemēram, atgriežoties no kādām viesībām, var piestāt ceļa malā, droši vazāties pa ledu, visā svētku uzvalciņā, nebaidoties no cīsiņveidīgā aukstumterapijas, iemaukšanās gadījumā, jo kam gan mūsdienās laiks speciāli ietērpties un speciāli braukt uz fotosesijām.................
Publicēts: 01.11.09 11:16
 citēt
es centīšos ziemas sezonā neiemaukties aukstā ūdenī...
Publicēts: 01.11.09 11:24
 citēt
vispār jau medicīniski ir pierādīts, ka cīsiņveidīgajam ir labāk atrasties aukstumā nekā pārkarsēties.... nu nezinu, vai ar tām meklēajām apenēm būs labi atrasties visu vakaru viesībās :D
Publicēts: 01.11.09 12:16
 citēt
daiga_a:cerams, ka tajās nestaigāji gadiem... :)
to es tik tā teicienam, par zīmi, ka ne uzreiz. skat. arī "beguna na djistancii 100 metrov ozjidalji pojavljajasj u finisha s minuti na minutu!"! :D
Publicēts: 01.11.09 13:48
 citēt
stings:vispār jau medicīniski ir pierādīts, ka cīsiņveidīgajam ir labāk atrasties aukstumā nekā pārkarsēties.... nu nezinu, vai ar tām meklēajām apenēm būs labi atrasties visu vakaru viesībās :D
nu, ja tas cīsiņveidīgajam kaitīgi, tad jāturpina iepriekšējā stilā - neiemauksies labi, iemauksies, pārdzīvosi.....
Publicēts: 01.11.09 19:28
 citēt
Cīsiņveidīgajam nezinu,sēklinieki gan labāk vēsumā,ne pa velti ārpus ķermeņa šūpojas! :D
Publicēts: 01.11.09 19:30
 citēt
Mjā, nu gan tēmas panesušās...
Publicēts: 01.11.09 19:33
 citēt
ERA, tas saucaas - atnaaca stings un sajauca gaisu ;-ppp;-)))
Publicēts: 01.11.09 19:34
 citēt
ziema nāk, tāpēc tādas tēmas :D
Publicēts: 01.11.09 19:38 labots
 citēt
dansiga:ERA, tas saucaas - atnaaca stings un sajauca gaisu ;-ppp;-)))

nekādas kārtības, atnāk un visu sajauc :D kur pletne, Dansig? :D
Publicēts: 01.11.09 19:38
 citēt
dansiga:ERA, tas saucaas - atnaaca stings un sajauca gaisu ;-ppp;-)))

Kādam jau tas gaiss reizēm jāsajauc, jāienes jaunas vēsmas, jāpavēdina...
Publicēts: 01.11.09 19:48
 citēt
nekas nav sajaukts, kas vēl svarīgāks par apenēm....vakar un šodien no rīta puses nedaudz šo tēmu apskatījām, teorētiski, praktiskās nodarbības varētu notikt, kaut kad, kaut kur, ja būs vērts, fazendu sakurināšu......
Publicēts: 01.11.09 19:51
 citēt
negatIvs:nekas nav sajaukts, kas vēl svarīgāks par apenēm....vakar un šodien no rīta puses nedaudz šo tēmu apskatījām, teorētiski, praktiskās nodarbības varētu notikt, kaut kad, kaut kur, ja būs vērts, fazendu sakurināšu......

Vai tad saturs nav svarīgāks par formu?
Publicēts: 01.11.09 20:08
 citēt
nebuus nekadas pletnes, es vienkarshi eju dariit kaut ko intersantaaku, ja man paliek garlaiciigi ;-p
Publicēts: 01.11.09 20:13
 citēt
ERA:
negatIvs:nekas nav sajaukts, kas vēl svarīgāks par apenēm....vakar un šodien no rīta puses nedaudz šo tēmu apskatījām, teorētiski, praktiskās nodarbības varētu notikt, kaut kad, kaut kur, ja būs vērts, fazendu sakurināšu......

Vai tad saturs nav svarīgāks par formu?
apeņu modelis, materiāls, dizains, stringi vai bumbierenes, man galīgi pofig, galvenais, kas tās uzvilcis[ kusi ]..................
Publicēts: 01.11.09 20:45
 citēt
dansiga:nebuus nekadas pletnes, es vienkarshi eju dariit kaut ko intersantaaku, ja man paliek garlaiciigi ;-p

līdzko dansiga nav sarunas centrālā persona, tā viņai kļūst garlaicīgi :P
Publicēts: 01.11.09 20:46
 citēt
Stingam jauns albums
www.youtube.com...
Publicēts: 01.11.09 20:47
 citēt
stings:Stingam jauns albums
http://www.youtube.com/watch?v=gFAleFnbRgw
būs jāievērtē pa nākošo nedēļu/ garie vakari-naktis komandējumā................
Publicēts: 01.11.09 20:54
 citēt
negatIvs:
stings:Stingam jauns albums
http://www.youtube.com/watch?v=gFAleFnbRgw
būs jāievērtē pa nākošo nedēļu/ garie vakari-naktis komandējumā................

nu uzmanīgi- mūzika tāda... var depresīvu omu uzdzīt... garie vakari komandējumā to vēl vairāk pastiprinās :D

pat gatavs neapkurināmo fazendu iekurt, ja tiks noorganizētas praktiskās nodarbības apeņu jautājumā??
Publicēts: 01.11.09 20:54
 citēt
ta jau likaas, ka stings no police :(
Publicēts: 01.11.09 20:57
 citēt
daiga, nu apakshbishku formas/materiaala apspreishanaa nemaz negribu buut centraalaa persona ;-p;-) shis gods lai paliek stingam ... -)))
Publicēts: 01.11.09 21:04
 citēt
dansiga:daiga, nu apakshbishku formas/materiaala apspreishanaa nemaz negribu buut centraalaa persona ;-p;-) shis gods lai paliek stingam ... -)))
kaata necentraalaa? Va ta ne dansigas apenes vakar apspriedaam? Pati tak teici, ka labak tas no lauku veikalu (eu, atceraties "autoveikalus"?) apaksejiem plauktiem, jo iejarots kartejais komromisa zooms, satriecoshaas weshas vietaa
Publicēts: 01.11.09 21:06
 citēt
nez, vai "satriecoša veša" ir labi vai slikti :)
Publicēts: 01.11.09 21:06
 citēt
ja garīgais aiziet rūguma stadijā, tad parakājoties pa fonotēkas dežūrdaļu var ko piemeklēt uzlabošanai, vai uzmest aci apkopējai.....
* pat gatavs neapkurināmo fazendu iekurt, ja tiks noorganizētas praktiskās nodarbības apeņu jautājumā?? - nav problēmu
vispār, pēc dienām septiņām, Mārim aste no bluķa varētu izsprukt, derētu ar sālsmaizi ciemos aizbraukt............
Publicēts: 01.11.09 21:12
 citēt
daiga_a:nez, vai "satriecoša veša" ir labi vai slikti :)
taa ir taada kas satriec - pa manam ir 3 iespejas: laba, slikta, pati vesha laba, bet skats vienalga satriec
Publicēts: 01.11.09 21:12
 citēt
daiga_a:nez, vai "satriecoša veša" ir labi vai slikti :)
kamēr trieka neķer, viss mierīgi
Publicēts: 01.11.09 21:14
 citēt
no weshasskatiem a sirdi aiziet taatikai..
Publicēts: 01.11.09 21:16
 citēt
maris ;-)))) da shitaa te vaavuljoshana par apeneme taadaam shitaadaam ... un stinga lieliishanaas ar kruto velju ... manii uzdzina nelielas pardomas - tas arii viss un taapec bija tikai viens tekst ar pardpomaam - ko pirkt labaak ;-))))

negativs, ko tu tur bubini sev zem deguna?m?;-p
Publicēts: 01.11.09 21:20
 citēt
šo to nobubināju, par sālsmaizi, bet reakcijas nekādas...............
Publicēts: 01.11.09 21:22
 citēt
negatIvs:
vispār, pēc dienām septiņām, Mārim aste no bluķa varētu izsprukt, derētu ar sālsmaizi ciemos aizbraukt............
nja par spiiti visam shi rozhaina teorija veljoprojam nav apgazta un kadu Kodu uz taa varetu bazeet... vietas padaudz, gaisma (lidz 17.00) sapnis, pecak maksliga, shkiet bus ari shuupoles gan paraleli, gan perpendikulari fonam
Publicēts: 01.11.09 21:27
 citēt
dansiga:maris ;-)))) da shitaa te vaavuljoshana par apeneme taadaam shitaadaam ... un stinga lieliishanaas ar kruto velju ... manii uzdzina nelielas pardomas
kas tur vel ko DOMAT?!!! Katrai vajag uuberaako weshu - piedevam daudz (lai negaiditie parsteigumi 1 pec otra) un lepnaku neka parejam
Publicēts: 01.11.09 21:27
 citēt
a kur saalsmaize? kam saalsmaize??!? es nereagjeeju uz lietaam, par kuraam nezinu, bet citi zina u izsakaas migalini - taatad man nav jaazina ;-p;-)
Publicēts: 01.11.09 21:29
 citēt
maris, a kur tad paliks objektiivi!!??!?!?!!?!??!!??!?!
Publicēts: 01.11.09 21:30
 citēt
Dansig, kāda mana lielīšanās??? lasīt taču māki.... kur rakstīts- man ir tāda vešiņa... ja nu vienīgi par savu termoveļu :D
Publicēts: 01.11.09 21:31
 citēt
a Mārim iekš Mitau nebija kaut kādas telpas jaunas remontējamas un tur tad tā salmaize?? es nekļūdos Mār?
Publicēts: 01.11.09 21:33
 citēt
dansiga:a kur saalsmaize? kam saalsmaize??!? es nereagjeeju uz lietaam, par kuraam nezinu, bet citi zina u izsakaas migalini - taatad man nav jaazina ;-p;-)
nekas jau speciāli nevienam nav ziņots, un nekas nav sarunāts. bija nevērīgi pieminēta, garāmejot, Māra frāze, kuru es piefiksēju. viss notiek tepat acu priekšā, filtrēt vajag................
Publicēts: 01.11.09 21:36
 citēt
dansiga:maris, a kur tad paliks objektiivi!!??!?!?!!?!??!!??!?!
bodee paliks - nevajadzeja finanses pa tiem paardabiskajiem graapjiem izgruzt
Publicēts: 01.11.09 21:37
 citēt
uhh, kā visi sarosījās... kam, kur, cikos, kāpēc man nav īpašs uzaicinājums??? tā skan visos stūros....
Publicēts: 01.11.09 21:39
 citēt
jurisb:a Mārim iekš Mitau nebija kaut kādas telpas jaunas remontējamas un tur tad tā salmaize?? es nekļūdos Mār?
jaa nu darbi pie rotalju laukuma izbuves, notiek bez brivdienam - taanu ir gan
Publicēts: 01.11.09 21:42
 citēt
stings:Dansig, kāda mana lielīšanās??? man ir tāda vešiņa... ja nu vienīgi par savu termoveļu :D
pastasti siikaak.. jeb es ko palaidu garam?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 221
  5. 222
  6. 223
  7. 224
  8. 225
  9. 226
  10. 227