haralds:ir, ar vējdēli braucot mani uzcienāja. a kad iemaucies, slapjums iet cauri lēni un riebīgi un nenovēršami. un tas slapjums ir auksts. ar gadiem uzsilst tas bišķītis ūdeņa, kas salīdis tajā klōzē.
cerams, ka tajās nestaigāji gadiem...
iznāk, ka staigājis gadiem... es to apstākli noignorēju, kam negadās kļūdīties rakstot. hidro kostīms ir lietots, tā īpatnības iemaucoties aukstā ūdenī ir zināmas. vajag neuzkrītošas gumijas siltinātās apenes, lai, piemēram, atgriežoties no kādām viesībām, var piestāt ceļa malā, droši vazāties pa ledu, visā svētku uzvalciņā, nebaidoties no cīsiņveidīgā aukstumterapijas, iemaukšanās gadījumā, jo kam gan mūsdienās laiks speciāli ietērpties un speciāli braukt uz fotosesijām.................
vispār jau medicīniski ir pierādīts, ka cīsiņveidīgajam ir labāk atrasties aukstumā nekā pārkarsēties.... nu nezinu, vai ar tām meklēajām apenēm būs labi atrasties visu vakaru viesībās
stings:vispār jau medicīniski ir pierādīts, ka cīsiņveidīgajam ir labāk atrasties aukstumā nekā pārkarsēties.... nu nezinu, vai ar tām meklēajām apenēm būs labi atrasties visu vakaru viesībās
nu, ja tas cīsiņveidīgajam kaitīgi, tad jāturpina iepriekšējā stilā - neiemauksies labi, iemauksies, pārdzīvosi.....
nekas nav sajaukts, kas vēl svarīgāks par apenēm....vakar un šodien no rīta puses nedaudz šo tēmu apskatījām, teorētiski, praktiskās nodarbības varētu notikt, kaut kad, kaut kur, ja būs vērts, fazendu sakurināšu......
negatIvs:nekas nav sajaukts, kas vēl svarīgāks par apenēm....vakar un šodien no rīta puses nedaudz šo tēmu apskatījām, teorētiski, praktiskās nodarbības varētu notikt, kaut kad, kaut kur, ja būs vērts, fazendu sakurināšu......
negatIvs:nekas nav sajaukts, kas vēl svarīgāks par apenēm....vakar un šodien no rīta puses nedaudz šo tēmu apskatījām, teorētiski, praktiskās nodarbības varētu notikt, kaut kad, kaut kur, ja būs vērts, fazendu sakurināšu......
Vai tad saturs nav svarīgāks par formu?
apeņu modelis, materiāls, dizains, stringi vai bumbierenes, man galīgi pofig, galvenais, kas tās uzvilcis[ kusi ]..................
dansiga:daiga, nu apakshbishku formas/materiaala apspreishanaa nemaz negribu buut centraalaa persona ;-p;-) shis gods lai paliek stingam ... -)))
kaata necentraalaa? Va ta ne dansigas apenes vakar apspriedaam? Pati tak teici, ka labak tas no lauku veikalu (eu, atceraties "autoveikalus"?) apaksejiem plauktiem, jo iejarots kartejais komromisa zooms, satriecoshaas weshas vietaa
ja garīgais aiziet rūguma stadijā, tad parakājoties pa fonotēkas dežūrdaļu var ko piemeklēt uzlabošanai, vai uzmest aci apkopējai..... * pat gatavs neapkurināmo fazendu iekurt, ja tiks noorganizētas praktiskās nodarbības apeņu jautājumā?? - nav problēmu vispār, pēc dienām septiņām, Mārim aste no bluķa varētu izsprukt, derētu ar sālsmaizi ciemos aizbraukt............
maris ;-)))) da shitaa te vaavuljoshana par apeneme taadaam shitaadaam ... un stinga lieliishanaas ar kruto velju ... manii uzdzina nelielas pardomas - tas arii viss un taapec bija tikai viens tekst ar pardpomaam - ko pirkt labaak ;-))))
negatIvs: vispār, pēc dienām septiņām, Mārim aste no bluķa varētu izsprukt, derētu ar sālsmaizi ciemos aizbraukt............
nja par spiiti visam shi rozhaina teorija veljoprojam nav apgazta un kadu Kodu uz taa varetu bazeet... vietas padaudz, gaisma (lidz 17.00) sapnis, pecak maksliga, shkiet bus ari shuupoles gan paraleli, gan perpendikulari fonam
dansiga:maris ;-)))) da shitaa te vaavuljoshana par apeneme taadaam shitaadaam ... un stinga lieliishanaas ar kruto velju ... manii uzdzina nelielas pardomas
kas tur vel ko DOMAT?!!! Katrai vajag uuberaako weshu - piedevam daudz (lai negaiditie parsteigumi 1 pec otra) un lepnaku neka parejam
dansiga:a kur saalsmaize? kam saalsmaize??!? es nereagjeeju uz lietaam, par kuraam nezinu, bet citi zina u izsakaas migalini - taatad man nav jaazina ;-p;-)
nekas jau speciāli nevienam nav ziņots, un nekas nav sarunāts. bija nevērīgi pieminēta, garāmejot, Māra frāze, kuru es piefiksēju. viss notiek tepat acu priekšā, filtrēt vajag................