Laciz:gruti ums iet, kad mekleejumi pazuud tulkojumaa (kodos)
kOdi jau vispār vajadzīgi kodēti, sava veida filtrs................ kur tad biji nosvīdis, vienu laiciņu.....forumā brīžiem, nu jau kādu brīdi, garlaicīgi.......
Laciz:gruti ums iet, kad mekleejumi pazuud tulkojumaa (kodos)
kOdi jau vispār vajadzīgi kodēti, sava veida filtrs................ kur tad biji nosvīdis, vienu laiciņu.....forumā brīžiem, nu jau kādu brīdi, garlaicīgi.......
kad destrukscijas paliek par daudz labaak nodarboties ar miilas lietaam!
dansiga:es pa graavjiem netaisos vaartiities;-ppppppp
pa grāvjiem nē, bet var kaut kur nejauši iemaukties, var kāds pirtnieks āliņģi ievilināt, ko tad, kas sildīs, dežūrsildītāji neder, par prastiem........... www.youtube.com...
Uij, par visām lapām iznāktu kāds pamatīgs sējums, bet man dikti iepriekšējās lapas atklāsme patika - i par dežursievas attieksmi, i par bieži vien, manuprāt, aplamo sieviešu uzskatu, ka labāk vismaz kaut kādu, bet, lai tikai IR.
alora:Uij, par visām lapām iznāktu kāds pamatīgs sējums, bet man dikti iepriekšējās lapas atklāsme patika - i par dežursievas attieksmi, i par bieži vien, manuprāt, aplamo sieviešu uzskatu, ka labāk vismaz kaut kādu, bet, lai tikai IR.
te jau jāiemet tikai kāds grams idejas, no kādas tēmas, un labvēlīgos apstākļos, ideja tiks attīstīta un apskatīta no visiem aspektiem