forum.gif
spams (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] spams (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 19
  5. 20
  6. 21
  7. 22
  8. 23
  9. 24
  10. 25
  11. 26
  12. ...
  13. 322
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.04.09 12:51
 citēt
man tak vienalga kāds tas dzeramais es pie stūres - a kino skaists

Daiga a Tu nebrauksi? (17. tacu derot) tad varu savus Leningrad diskus arīņemt līdz ? :face-grin:
Publicēts: 16.04.09 12:53
 citēt
Maris:man tak vienalga kāds tas dzeramais es pie stūres - a kino skaists

Daiga a Tu nebrauksi? (17. tacu derot) tad varu savus Leningrad diskus arīņemt līdz ? :face-grin:

Canibal Corpse raģi nastrojeņija labāk....:face-surprise:
Publicēts: 16.04.09 13:02
 citēt
Mjā, tas par vīnu tiešām labais :face-grin:
Publicēts: 16.04.09 13:37
 citēt
Maris:man tak vienalga kāds tas dzeramais es pie stūres - a kino skaists

es neteicu, ka nebraukšu, bet esmu gatava dot iespēju arī citiem izpausties :) manis pēc, Leningrad vari ņemt, varbūt tev vēl ir arī Zemfira, tā man patiktu labāk :face-glasses:
Publicēts: 16.04.09 15:37
 citēt
daiga35:alora, tev ir iespēja jau rīt pat noeksponēties uz muižas drupu sienas, Maris it kā taisoties braukt un vīnu arī jau piemeklējis, pirms īstā plenēra derētu noprovēt, vai ir gana labs, tām reklāmām jau nevar īsti ticēt :face-grin:

Mani gan vairāk interesē kādam likt paeksponēties, nevis pašai eksponēties :face-wink:
Publicēts: 16.04.09 15:39 labots
 citēt
alora:
daiga35:alora, tev ir iespēja jau rīt pat noeksponēties uz muižas drupu sienas, Maris it kā taisoties braukt un vīnu arī jau piemeklējis, pirms īstā plenēra derētu noprovēt, vai ir gana labs, tām reklāmām jau nevar īsti ticēt :face-grin:

Mani gan vairāk interesē kādam likt paeksponēties, nevis pašai eksponēties :face-wink:

pataisīsim Tevi par ekshibicionistu, nebēdā :face-monkey:
Publicēts: 16.04.09 15:58
 citēt
pataisīsim Tevi par ekshibicionistu, nebēdā

Dažkārt jau fotogrāfus pielīdzina ekshibicionistiem. Par cik neesmu fotogrāfe, tad par to vēl nebēdāju :face-wink: bet man noteikti ar puķītēm un skaistām debesīm ar gubu mākoņiem nebūs labi...gaļu vajag :face-grin:
Publicēts: 16.04.09 16:02
 citēt
alora:pataisīsim Tevi par ekshibicionistu, nebēdā

Dažkārt jau fotogrāfus pielīdzina ekshibicionistiem. Par cik neesmu fotogrāfe, tad par to vēl nebēdāju :face-wink: bet man noteikti ar puķītēm un skaistām debesīm ar gubu mākoņiem nebūs labi...gaļu vajag :face-grin:

mūsējā :face-glasses: atliek atrast Tavu nišu plenērā......
hmmhmmhmm / domā /....
Publicēts: 16.04.09 20:09
 citēt
alora:pataisīsim Tevi par ekshibicionistu, nebēdā

plenēristu sastāvā ir gan koku speciālisti, gan gaļas, arī potenciāla gaļa, gan normālā, gan sadalīšanās stadijā
skramba, nesanāca man šodiem koku nofotografēt, ar pagaļu skrūvēšanu aizrāvos, varbūt rīt................
Publicēts: 16.04.09 20:30
 citēt
cikos rit to izmeginajuma mikropleneru startet? Pirms 11tiem negribas un velak par diviem ar nezvai jega - viedoklji?
Publicēts: 16.04.09 20:40
 citēt
Maris:cikos rit to izmeginajuma mikropleneru startet? Pirms 11tiem negribas un velak par diviem ar nezvai jega - viedoklji?
jābrauc starp 11.00 un 14.00
Publicēts: 16.04.09 20:42
 citēt
alorai mes varetu dot kljikonu "miesnieks". Ja vinai neliekas, ka si ir par jaunu, tad laipni gaidita kaut rit iesildisanas plenerii - cilvekgalja netiek garanteta - Toties vakarpuse varu aizvest uz vietu kur 2000 zosis vienuviet - tur galja tonnaam
Publicēts: 16.04.09 20:51
 citēt
Maris:alorai mes varetu dot kljikonu "miesnieks". Ja vinai neliekas, ka si ir par jaunu, tad laipni gaidita kaut rit iesildisanas plenerii - cilvekgalja netiek garanteta - Toties vakarpuse varu aizvest uz vietu kur 2000 zosis vienuviet - tur galja tonnaam
domāju viņai citu gaļu vajag, Tev vajadzēs pozēt, ja iemet aci viņas daiļradē, tad pa pliko....................
Publicēts: 16.04.09 20:57
 citēt
es varētu startēt ap 12.00:face-glasses:
Publicēts: 16.04.09 21:09
 citēt
ooo - te ju liidz konkreetai darbiibai ir nonaakushi?;-))))
Publicēts: 16.04.09 21:13
 citēt
daiga35:es varētu startēt ap 12.00:face-glasses:
ducis ir skaists skaitlis - lai taa ari buutu. Negativs - nee pa pliko es negribu man cabrio iedegums - makslas fotografija istiisos pec balta tarpa a mellu galvu
Publicēts: 16.04.09 21:18
 citēt
dansiga:ooo - te ju liidz konkreetai darbiibai ir nonaakushi?;-))))

acīmredzamais-neticamais :) dansiga, tu arī pievienojies? :face-wink:
Publicēts: 16.04.09 21:30
 citēt
Maris:
daiga35:es varētu startēt ap 12.00:face-glasses:
ducis ir skaists skaitlis - lai taa ari buutu. Negativs - nee pa pliko es negribu man cabrio iedegums - makslas fotografija istiisos pec balta tarpa a mellu galvu
pēc vieglas apvārtīšanās čūkslī būsi pašā laikā, stringus varbūt varēs atstāt.....................
Publicēts: 16.04.09 21:55
 citēt
jaa, priekšplenērs ir izkustējis no 0 punkta. Kruta. Tagad tik fotostāstus jāgaida......ar gaļu un bez stringiem :face-surprise:
Publicēts: 16.04.09 21:55
 citēt
daiga, man jaapadomaaa .... nebiju gatava tik aktiivai attiistiibai ;-))) riit no riita jaanovertee situaacija darbaa;_)
Publicēts: 16.04.09 22:00 labots
 citēt
dansiga:daiga, man jaapadomaaa .... nebiju gatava tik aktiivai attiistiibai ;-))) riit no riita jaanovertee situaacija darbaa;_)

un šitā man dvēselā ietaisa LielPlenēru Lauva D kundze :face-sad: es gan gaidīju vairāk atsaucības.....mnjaaa.....moš tas gaļas cehs atbaida tomēr un Canibal Corpse muz. nof. Vai arī Negatīvs iztrūkums Plenerētāju dalībrakstā
Šodien biju Plenerēt uz Brenguļu alusdarītavu......zināt -kadra neviena, bet bez filmas ar neesmu :face-grin:
PS ideāla vieta LielPlenerēšanai - ir līdzās ezers ( nu uzpludinājums, bet pēc pāra Plenērstundām šķitīs mazāks ) 4. balti gulbji ( 1. mazliet ķerts, tā stāsta ) koki un bebri ar, kā arī mazliet alus slāpstošajiem....
Publicēts: 16.04.09 22:04
 citēt
dansiga:daiga, man jaapadomaaa .... nebiju gatava tik aktiivai attiistiibai ;-))) riit no riita jaanovertee situaacija darbaa;_)
darbā vienmēr var batonus sabāzt
Publicēts: 16.04.09 22:05
 citēt
negatĪvs, ne visi strādā gaterī...
Publicēts: 16.04.09 22:06
 citēt
NilS, vismaz imitēt to bildēšanu vajadzēja, lai izskatās, ka pa ģelu iegriezies:face-glasses:
Publicēts: 16.04.09 22:09 labots
 citēt
negatIvs:NilS, vismaz imitēt to bildēšanu vajadzēja, lai izskatās, ka pa ģelu iegriezies:face-glasses:

es varonīgi aiznesu somu un noliku uz galda brīvdabā / esmu zaudējis cerību atrast uzticamu nesēju, pēdējais mani uzmeta Susurs, jeb Alora, neatceros :( / Uzskatu, ka misija paveikta. Vieta iesildīta. Koks noskatīts
Publicēts: 16.04.09 22:09
 citēt
alvils:negatĪvs, ne visi strādā gaterī...
ar gateri man nav nekāda sakara, strādāju koka paneļu māju ražošanas CECHĀ, pēdējā laikā pie kompja pamatā:face-smile:
Publicēts: 16.04.09 22:11
 citēt
negativs, man nav kam baazt batonus ;-pp Man ir darbi, ko varu izdariit tikai es un veel darbinieki jaanodorshina ar dar bu ... :-((((
Publicēts: 16.04.09 22:19
 citēt
dansiga:negativs, man nav kam baazt batonus ;-pp Man ir darbi, ko varu izdariit tikai es un veel darbinieki jaanodorshina ar dar bu ... :-((((
a kā tad Tu pa komandējumiem dauzies? kas tad ar darbu nodrošina?
Publicēts: 16.04.09 22:25
 citēt
negativs, par komandeejumiem es zinu gadu uz priekshu un plaanoju to ;-) arii shodien buutu pasedeejusi bishk ilgaak un visu sakartojusi, ja zinaatu, ka riit 12tos jaadodas prom ;-)
Publicēts: 16.04.09 22:27
 citēt
iemetu vienu bildi blogā........vakar Plenerējot tapa.....lai ūdens mazliet sakustas
Publicēts: 16.04.09 22:30
 citēt
kaa tu to dabuuji gatavu - koks ar galotneem uudenii!?!?!??!
Publicēts: 16.04.09 22:32
 citēt
man ne visai. :) sorry.
Publicēts: 16.04.09 22:33
 citēt
dansiga:kaa tu to dabuuji gatavu - koks ar galotneem uudenii!?!?!??!

padomā. Šops tur ir tikai samazināšana, vēl pāris elementāru darbību un......kas par un ?:)
Publicēts: 16.04.09 22:36
 citēt
Nilss s- ai - slinkums shodien domaat;-)
Publicēts: 16.04.09 22:40
 citēt
dansiga:Nilss s- ai - slinkums shodien domaat;-)

patiesībā bilde oriģinālā ir fočēta apgriezta par 180grādiem. Galotnes ir atspulgs ūdenī.....es tak vakar rakstīju, ka aizplenerējos....
Publicēts: 16.04.09 22:44
 citēt
par galtoneem ta viss skaic - bet stumbri!?!??!
Publicēts: 16.04.09 22:48
 citēt
dansiga:par galtoneem ta viss skaic - bet stumbri!?!??!

tie začīt ir reāli stumbri, tak neaizmirsti, ka oriģināls ir APGRIEZTS kājām gaisā :)
Publicēts: 16.04.09 22:49
 citēt
''za4īt''!!!!
Publicēts: 16.04.09 22:50
 citēt
Maris:''za4īt''!!!!

ui, sōre :face-glasses:
Publicēts: 16.04.09 22:50
 citēt
Nilsss!!! it ka apati nebuutu bidles griezusi kaajam gaisaa - tik man tas sen noiet etaps ;-)))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 19
  5. 20
  6. 21
  7. 22
  8. 23
  9. 24
  10. 25