stingam amora bulta no sirds baranku uztaisija, naakamaa to upgreidoja jau par klingjeri, u.t.t. lidz izveidojas smalka, trausla augstakaas konditorijas mezhgjiine - skaistums ir visapkart - vaig tik ieraudzit...
Būtu jau nu labāk Māris par savu sirdi runājis... vismaz labāk par to zina... bet saruna ievirzījusies īsteni latviešu garā - par citiem.. un kā viņš tik skurpolozi visu zina par tiem sirds caurumiem, pieredze paša laikam palīdz.... pēc viņa teorijas jau vienā brīdī sirds vairs nav- ja bultu bijisbezgalīgi daudz...
es te tagad funktierēju, varbūt uz Rīgu aizšaut, varbūt kādā veikalā ieiet, varbūt tas būs Katoļu ielā - 9, varbūt pie reizes kaut ko sālsmaizes sakarā pavērot...apnika pie kompja sēdēt, vakar no 8.00 līdz diviem naktī......darbā pauze
negatIvs:es te tagad funktierēju, varbūt uz Rīgu aizšaut, varbūt kādā veikalā ieiet, varbūt tas būs Katoļu ielā - 9, varbūt pie reizes kaut ko sālsmaizes sakarā pavērot...apnika pie kompja sēdēt, vakar no 8.00 līdz diviem naktī......darbā pauze
Olaines krajumos balta, mateta udensemulsija + tada pati alkidene jau vairs nav ne?
negatIvs:es te tagad funktierēju, varbūt uz Rīgu aizšaut, varbūt kādā veikalā ieiet, varbūt tas būs Katoļu ielā - 9, varbūt pie reizes kaut ko sālsmaizes sakarā pavērot...apnika pie kompja sēdēt, vakar no 8.00 līdz diviem naktī......darbā pauze
Sirds ir tikai sūknis!Gana komplicēts,izturīgs un jaudīgs,bet tikai sūknis! Pārējais notiek galvā! Smiltis?Kā nu tur bija ...Veciem galma kungiem cauri plānajām,baltajām zeķēm tā neglīti izspiedās kāju vēnas,tad nu šamie mēģināja to noslēpt aiz zeķēm saberot smiltis,tikai staigājot ,vai vēl trakāk,dancojot,smiltis bira ārā!No tā arī teiciens par veciem cilvēkiem.
Nu tur tas stāsts ir attāli līdzīgs kā par fotogrāfiem ar baltajiem stikliem. Man nav ne vismazāko pierādījumu, ka tas tik tiešām tā arī ir. Es pat neatceros, kur es šo skaidrojumu dzirdēju. Krievu "Kas, Kur, Kad?" raidījumā? Nezinu.
Stāsts.
Bija laiks, kad Itālijā vīriem modē bija staigāt apģērba gabalos, kas attāli atgādināja apspīlētus triko vai baletdejotāju bikses. Respektīvi, viens no šī apģērba mērķiem bija izspīlēt vīriem to vietu ar kuru jau nu viņi visvairāk tur lepojās. Un dibens tas nebija. Tad nu lūk. Ne visi vecie vīri joprojām varēja izspīlēt sev šīs vietas ar mātes dabas dotajām divbumbu dāvaniņām, līdz ar ko tika rasts risinājums ap jostu piesienot ar smiltīm pildītus maisiņus, kuru uzdevums bija vairot sava nēsātāja vizuālo libido. Šad un tad ballēs pie jestrākām kustībām, vai arī vienkārši tāpat aiz aizmāršības ne ar to mezglu aizsienot, tas maisiņš nāca vaļā un gar staru laimīgajām vīrietības paudējam sāka birt smiltis. Uz to arī radās teiciens par birstošajām smiltīm, attāli norādot uz dotā tēviņa vecumu un tā izraisītajām problēmām.
Olaines krajumos balta, mateta udensemulsija + tada pati alkidene jau vairs nav ne?
ir vēl krāsa. neatceros vairs kādu Tu toreiz paņēmi, bet ir < dekoratīva struktūr krāsa "Dekorum"> un < akrila krāsa fasādēm "Fassada 7">. abas baltas cena 0Ls