negatIvs:es te tagad funktierēju, varbūt uz Rīgu aizšaut, varbūt kādā veikalā ieiet, varbūt tas būs Katoļu ielā - 9, varbūt pie reizes kaut ko sālsmaizes sakarā pavērot...apnika pie kompja sēdēt, vakar no 8.00 līdz diviem naktī......darbā pauze
Hmm, Katoļu iela man diezgan labi zināma, bet vairāk gan māja ar nr. 15...
negatIvs:es te tagad funktierēju, varbūt uz Rīgu aizšaut, varbūt kādā veikalā ieiet, varbūt tas būs Katoļu ielā - 9, varbūt pie reizes kaut ko sālsmaizes sakarā pavērot...apnika pie kompja sēdēt, vakar no 8.00 līdz diviem naktī......darbā pauze
Hmm, Katoļu iela man diezgan labi zināma, bet vairāk gan māja ar nr. 15...
ERA : " Tēvs tai mājā bērnībā dzīvoja. Un daži radi vēl tagad dzīvo. " viņi nevar man konspiratīvo dzīvokli izkārtot, kur reizēm paviesoties...Ļeņins Cesu 17 iegriezās, man saiģot Katoļu 15
zinu, kad biju professionāls revolucionārs (rāvos revolūcijas muzejā par skaņu ierakstu laboratorijas vadītāju!), ar tā vecīša, pie kura viņš iegriezās, nazi vadu galus reiz tīrīju. bet kaut kur katoļu ielas rajonā bija pagrītes tipene bijusi cara laikos, tur laba ligzdiņa, slepenie hodjiki pa pagrabiem kvartāla garumā uz 4 pusēm! ja vien nav privatizēti.
negatIvs:e] kas Tev nāk prātā?........... varbūt tipogrāfiju ierīkot taisos
tad jau sakarnieci jāmeklē ... konkurss jāizsludina
to es saprotu, kā parādās, tā uzreiz pie lietas, bet tā lieta ir nopietna, jāizvēlās tāpat kā ar ko izlūkos iet....es pat kokus fotografēt, neņemu kuru katru līdz....
stings:uote] tad jau sakarnieci jāmeklē ... konkurss jāizsludina
to es saprotu, kā parādās, tā uzreiz pie lietas, bet tā lieta ir nopietna, jāizvēlās tāpat kā ar ko izlūkos iet....es pat kokus fotografēt, neņemu kuru katru līdz....
negatIvs:e] to es saprotu, kā parādās, tā uzreiz pie lietas, bet tā lieta ir nopietna, jāizvēlās tāpat kā ar ko izlūkos iet....es pat kokus fotografēt, neņemu kuru katru līdz....
es vispār nevienu neņemu līdz, kad eju fotografēt
tas ir pavisam nopietni, es, ja man kāds līdz, gandrīz nefotografēju vismaz kokus nē..........