negatIvs: 18 gadus veciem autiņiem neko neskrūvē..........
To jau mans galvenais mehāniķis arī paspēja pateikt varētu piekrist stingam ka sabiedriskais būtu jāsāk lietot bet nez vai ātrāk tas sanāktu. Tā daudzas svarīgas lietas var nokavēt
negatIvs: 18 gadus veciem autiņiem neko neskrūvē..........
To jau mans galvenais mehāniķis arī paspēja pateikt varētu piekrist stingam ka sabiedriskais būtu jāsāk lietot bet nez vai ātrāk tas sanāktu. Tā daudzas svarīgas lietas var nokavēt
negatIv Tu par ātru padodies. Vēl jau nav sākta kutināšanas procedūra un visādas citādas metodes pie kurām noteikti dansiga nenoturētos un visu kā uz paplātes izliktu. Vajag tik pareizo metodi piemeklēt. Katram ir vājas vietas
gribešana teikt un nedrīkstēšana ir divas dažādas lietas. vienā gadījumā ir jāpanāk lai gribētu , bet otrā lai saņemtu atbisltošu atļauju iegūt šādu info vai Tev uzliktu par pienākumu to nodot- tad arī drīkstētu.
jurisb:negatIv Tu par ātru padodies. Vēl jau nav sākta kutināšanas procedūra un visādas citādas metodes pie kurām noteikti dansiga nenoturētos un visu kā uz paplātes izliktu. Vajag tik pareizo metodi piemeklēt. Katram ir vājas vietas
ja neviens nav lidzi - tatad neredz, ka fotografee - ta var, aizbildinoties a fotografesanu, istenibaa aiziet sazinkur un darit sazinko... jaa stingu wienmer var mirklii atkost
Maris:ja neviens nav lidzi - tatad neredz, ka fotografee - ta var, aizbildinoties a fotografesanu, istenibaa aiziet sazinkur un darit sazinko... jaa stingu wienmer var mirklii atkost
daļa taisnības jau laikam varētu būt.......oficiālā versija, ka Tavu spoguļkasti, es vēroju divas dienas..............................
Maris:ja neviens nav lidzi - tatad neredz, ka fotografee - ta var, aizbildinoties a fotografesanu, istenibaa aiziet sazinkur un darit sazinko... jaa stingu wienmer var mirklii atkost