Era ,vispār kreiļi ,atšķirībā no labročiem ,sper mazliet garāku soli ar kr.kāju,tātad -velk pa labi.Ideāli ja mežā apmaldās abi ,dažādo smadzeņu pusložu pārvaldītāji.Gan jau ka tiks pa abiem laukā un neriņķos! Bet ir,ir vietas kur var apmaldīties.Viena tāda ir Dzeldas upes augštece netālu no Embūtes,agrāk ,kad tur vēl bija foreles cik pazīstami copmaņi neapmaldijās!!!Pats ar vienreiz eju pa taisno uz auto:O,smuka mušmire!!!Eju,eju .Pusstundu:O,smuka mušmire!Un ...Mana pēda blakus,kurmjrakumā!!! Bet kā smējās viena Brazīlijas latviete:Kas tad Latvijā pa mežiem,ej 3-5 stundas vienā virzienā un vienmēr iznāksi ārā!
negatIvs:tas atkarīgs, kurā pusē tas otrs pieķēries....ja kreisajā, tad smags gadījums, rezultāts pavisam kreiss
Es sev kreisajā pusē laižu tikai tos, kam uzticos. Un arī tos ne vienmēr.
vēl jau atkarīgs no tā kreisā pavadoņa ietekmes, ja tāds smagāks gadījums, pagrieziens pa kreisi var sanākt straujš, apļa trajektorija ar mazu rādiusu, un ātri vien var nonākt atpakaļ, izejas punktā, labākajā gadījumā, ja īsts smagsvars, tad var paraut garām .......
nu Daiga jau, ar savu dzivsvaru, drošvien īsti nezin kas ir /gar zemi/ - ganjau nokļūst i 7 debesīs, i pie griestiem, i... vienvardsakot mobilas iespējas
forelljjanka:Era ,vispār kreiļi ,atšķirībā no labročiem ,sper mazliet garāku soli ar kr.kāju,tātad -velk pa labi.Ideāli ja mežā apmaldās abi ,dažādo smadzeņu pusložu pārvaldītāji.Gan jau ka tiks pa abiem laukā un neriņķos! Bet ir,ir vietas kur var apmaldīties.Viena tāda ir Dzeldas upes augštece netālu no Embūtes,agrāk ,kad tur vēl bija foreles cik pazīstami copmaņi neapmaldijās!!!Pats ar vienreiz eju pa taisno uz auto:O,smuka mušmire!!!Eju,eju .Pusstundu:O,smuka mušmire!Un ...Mana pēda blakus,kurmjrakumā!!! Bet kā smējās viena Brazīlijas latviete:Kas tad Latvijā pa mežiem,ej 3-5 stundas vienā virzienā un vienmēr iznāksi ārā!
Forelljjanka - es kaut kur lasīju, ka kreiļiem esot slikta telpas izjūta. Varbūt kreiļi tāpēc biežāk apmaldās?