Man te sieva blakus komentē:Kreiļi vispār esot cilvēki ar īpašam vajadzībām! Daļēji jau jāpiekrīt,kad es augu nebija ne šķeres kreiļiem,ar izkapti ar iemācijos pļaut labroču.Asināt tik tizli!
varu pachuksteet kur kreilis var izpausties - piesakaties lauzties ar kreiso roku - tik 1x muuzhaa mani viens stiegrs galdnieks nolauza - a savaadaak jebkuru kachoku var piebeigt - tik, kad piedāvā ar labo jāsaka, ka trauma vai kas - citādi var zaudēt vidusskolniekam
virs 50 prochi kreilju kuri ir /piespiesti/iemaaciiti/ riikoties ar labo roku - siiki rausta valodu - taads jauks bonuss truliem, labu griboshiem vecaakie....
Esmu dzirdējusi, ka kreiļi ir diezgan muzikāli, daudziem absolūtā dzirde.....personīgi zinu tikai 3 kreiļus un 2 tiešām savā ziņā ir saistīti ar mūziku
alora:Esmu dzirdējusi, ka kreiļi ir diezgan muzikāli, daudziem absolūtā dzirde.....personīgi zinu tikai 3 kreiļus un 2 tiešām savā ziņā ir saistīti ar mūziku
Absolūtā dzirde man nav, bet mūzika sirdij tuva (tas nekas, ka notis nepazīstu) Un ja pati vai kāds cits šķībi nodziedās, tad to dzirdēšu